Pink Pussy Pump

DKK 300,00 DKK 150,00

 • Få større lækre opsvulmede løber
 • Få mere følelse under sex
 • Effekten af pumpen holder i flere timer
 • Bruges med vandbaseret glidecreme
 • Pumpen er let at bruge

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): 528412 Kategorier: , , GTIN: 782421661717

Pink Pussy Pump giver bedre følelse

Er du som vi kvinder er flest, så kan du sikker rigtig godt lide at modtage lækker oralsex, hvor der skiftevist bliver slikket og suget blidt. Når klitoris bliver stimuleret på en blid og lækker måde, så findes der næsten ikke noget bedre. Med en pink pussy pump kan du få øget følsomhed i både vagina og klitoris, og dermed få langt bedre sex både solo og med en partner. Prøv den, og oplev hvordan oralsex og stimulering af klitoris bliver langt mere intenst!

Hvad er en pussy pump?

Denne pink pussy pump falder i en kategori med mange navne: Vagina pumpe, klitoris pumpe eller pussy pumpe. Det er dog fuldstændig ligegyldigt hvad du kalder den, det vigtigste er, at den er virkelig god at bruge, da den giver en helt fantastisk stimulering. En vagina pumpe fungerer langt hen ad vejen som en penis pumpe til mænd. Den danner et vakuum rundt om klitoris og vagina og med pumpefunktionen suges luften ud, hvilket giver øget følsomhed i hele underlivet, fordi blod bliver suget til området.

Pussy pump giver mere intens følelse under sex

Med en masse blod i det vaginale område, som opnås med denne pussy pump, vil man opleve en større og opsvulmet vagina og klitoris. For mange er dette et rigtig frækt udseende, og dertil gør det at man føler meget mere, og man får altså en utrolig intens stimulering under sex. Er du til smertefuld nydelse, så er denne pussy pump helt sikkert også noget for dig. For pumper du længe nok, så vil du opleve en yderst dejlig følelse af smerte.

Hvorfor bruge en Pink Pussy Pump?

Hvem vil ikke gerne opnå en større følsomhed i vagina og klitoris under sex? Mange kvinder har svært ved at få en vaginal orgasme, og her kan en pussy pump hjælpe. For den øger nemlig følsomheden i både klitoris og vagina. Den øgede blodgennemstrømning som pumpen skaber, betyder at blodet tilføres hurtigere end det forsvinder igen, og derfor vil du mærke en tydelig øget følsomhed. Er der lagt op til en fræk omgang oralsex, så kan du også med fordel bruge din pumpe i forvejen, og du vil opnå en langt mere intens og kraftig stimulering.

Sådan bruger du din pussy pump

Brug din pink pussy pump med vandbaseret glidecreme for den bedste følelse og effekt. Smør glidecremen på området omkring vagina, og placer mundstykket derpå. Pump forsigtigt et par gange, og mærk efter om den sidder rigtigt, du kan tydeligt mærke det. Vær forsigtig i starten, og forøg vakuumet med pumpen indtil du har den størrelse og følsomhed, som du ønsker. Det er en god ting at tage en pause inden sex, så blodomløbet kan normalisere sig igen. Effekten af pumpen kan holde i flere timer, så der er masser af god tid og lækker følelse at hente her.

Denne pink pussy pump er let at bruge

Når du bruger din pussy pump, så vil du få øget følsomhed i både skamlæber, vagina og klitoris. Sex vil mærkes som aldrig før, og den er derfor oplagt at bruge før både sex med en partner og onani. Inddrag den som en del af forspillet, hvor din partner styrer pumpen og dermed også hvor følsom og hævet dit underliv bliver. Denne model er desuden rigtig god til nybegyndere, da dens sug ikke er for kraftigt. Den passer til langt de fleste, men det kan være en god idé, at måle efter, da du får det bedste resultat, hvis mundstykket passer fuldstændigt.

Vægt 186 g
Farve

Pink

Størrelse

11 x 8 x 5 cm

Materiale

ABS, PVC

Oversigt

 • Få større lækre opsvulmede løber
 • Få mere følelse under sex
 • Effekten af pumpen holder i flere timer
 • Bruges med vandbaseret glidecreme
 • Pumpen er let at bruge

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Brug en vandbaseret glidecreme rundt på vagina
 2. Placer Pink Pussy Pump på din vagina og pump et par gange for at mærke om den sidder rigtigt
 3. Pump forsigtigt i begyndelsen. Når du har opnået den størrelse og følsomhed du ønsker skal du stoppe
 4. Nyd effekten i flere timer

Efter brug:

 1. Rens mundstykket med varmt vant
 2. Brug en rensespray til sexlegetøj
 3. Tør den af, og den er nu klar til næste gang du får brug for den
X