Pink penisring med vibrator – Pink

DKK 45,00

 • Fleksibel penisring med vibrator
 • Lækker stimulering for dig og din partner
 • Hold længere i sengen
 • Batterier medfølger
Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): 65001 Kategorier: , , , GTIN: 65001

Pink penisring med vibrator

Penisringe med vibratorer er en af vores absolut bestsellers, og vi forstår godt hvorfor! Hvor lækkert er det ikke lige at kunne stimulere begge parter på samme tid? Med denne fleksible ring med indbygget vibrator kan du både holde din erektion længere, og både du og din partner kan nyde de lækre vibrationer fra den lille rabbit vibrator.

Hvordan virker en penisring?

Hele formålet med en penisring er at den skal sidde og stramme om penis. Den skal helst lukke lidt for blødtilstrømningen, så blodet bliver i penis og giver en mere længerevarende og kraftig erektion. På den måde kan I have sex i meget længere tid – og hvem vil ikke gerne det?

Det fleksible materiale ringen er lavet i, kan strække sig så meget at den passer alle. Denne pink penisring med vibrator er hverken for stram eller for løs og egner sig derfor godt til begynderen.

Giv ekstra nydelse med den lille kanin

Rabbit-vibratoren har alle så godt som alle kvinder har hørt om eller prøvet. Det er den super populære dildovibrator med en lille vibrerende kanin, der stimulerer klitoris og giver en af de mest intense orgasmer.

Men med denne pink penisring med vibrator har I ikke brug for en dildo med klitorisvibrator – I kan bare sætte vibratoren på den ægte vare, og nyde den dobbeltstimulation vibratoren giver.

Glidecreme gør bare alting bedre

Hvis I gerne vil have en endnu mere lækker og våd oplevelse skal I have fat i en af vores gode vandbaserede glidecremer. Det gør det både dejligere at trænge ind i din partner, og det gør også klitorisstimulationen mere nydelsesfuld for din partner.

Husk at du ikke må bruge silikonebaseret glidecreme med silikonelegetøj – det kan ødelægge overfladen på dit legetøj. Men spring trygt ud i alle de lækre vandbaserede af slagsen.

Hvordan passer jeg bedst på min pink penisring med vibrator?

Hvis du gerne vil have at dit sexlegetøj skal holde længe, så skal du huske at tage dig godt af det. Det gør du ved at huske at vaske det hver gang du har brugt det. Denne penisring er nem at gøre ren – vask den blot med varmt vand under hanen og en rensespray lavet særligt til sexlegetøj. Lad den tørre og læg den et rent og tørt sted til næste gang!

 

Vægt50 g
Diameter

Max. 10 cm

Farve

Gennemsigtig pink

Størrelse

Fleksibel

Ringstil

Single ring

Materiale

Silikone

Stimulering

Klitoris

Tænd/Sluk

På knappen på bullet-vibratoren

Vibration

1 hastighed

Batteri

2 x LR41 (leveres med 4 stk.)

Oversigt

 • Fleksibel penisring med vibrator
 • Lækker stimulering for dig og din partner
 • Hold længere i sengen
 • Batterier medfølger

Vejledning

Før brug:

 1. Tag den lille bullet vibrator ud af penisringen og skru på den for at åbne den. Fjern det lille stykke plastic fra batteriet, skru bullet vibratoren sammen igen og sæt den tilbage i penisringen
 2. Brug en vandbaseret glidecreme på din penis, og sæt din penisring på
 3. Tænd vibratoren på knappen på vibratoren

Efter brug:

 1. Sluk vibratoren på knappen på vibratoren
 2. Tag din penisring af
 3. Vask din penisring med vibrator efter hver brug med varmt vand og en rengøringsspray til sexlegetøj
 4. Sørg for at lade den tørre af

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Pink penisring med vibrator – Pink”