Pink Magic Wand vibrator – PRISVINDER

DKK 359,00

 • Powerfuld pink vibrator
 • 20 forskellige vibrationer og hastigheder
 • Magnet opladning
 • Medicinsk silikone der er skånsomt for huden
 • 100% Vandtæt

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): AV014-pink Kategorier: , , , GTIN: AV014-pink

Er du på udkig efter en intens Pink Magic Wand Vibrator?

Mød vores intense vibrator, Pink Magic Wand. Med 20 forskellige niveauer af vibrationer, som du kan skrue op og ned på undervejs, vil du med sikkerhed gøre din sololeg eller partnerleg mere interessant.

Vibratoren kommer i et virkelig simpelt design og endda i forskellige farver, så du kan vælge din yndlings farve, fx en lækker fræk pink farve.

En Pink Magic Wand med power

Vores prisvindende, Pink Magic Wand vibrator har i alt 20 forskellige niveauer af vibration. Find det niveau af vibration som passer dig og din partner eller eksperimenter, men husk, den er ret så intens.

Vores Pink Magic Wand i pink er også virkelig nem at oplade, da den bruger magnetisk opladning. Derudover er den 100% vandtæt, og når den er opladet, kan den holde op 1.5 time både under dynen og i vandet.

Hvis du lider af følsom og sart hud, der hurtigt bliver irriteret, så er Pink Magic Wand vibratoren især god til dig. Vibratoren er lavet af 100% medicinsk silikone, derfor er den nem at rengøre og skånsom mod huden. Det er virkelig vigtigt, at holde din Magic Wand ren og rense den efter hvert brug, netop fordi, at det er et intimt produkt.

Det helt specielle ved Pink Magic Wand er derudover, at den har et glat og blødt design. Det gør den utrolig skånsom mod din hud, og tillader, at du kan bruge din vibrator længe, uden at du får slidemærker og hud irritationer.

Få det bedste ud af din Pink Magic Wand

Den frække Pink Magic Wand vibrator har 20 vibrations mønstre, som du kan vælge og lege med. Leger du alene eller med en partner, kan I eksperimentere med 20 forskellige niveauer og gøre jeres tid sammen både sjov og våd. Vores Pink Magic Wand vibrator er intens, og er derfor rigtig god til både klitoris orgasme, squirting og g-punktet.

Pink Magic Wand er 4 cm i diameter, og kan også bruges vaginalt. Med lidt fantasi, en kombi af lækre vibrationsmønstre og g-punktet, kan man ikke andet end at forestille sig en vild orgasme.

Med mange forskellige vibrations mønstre, kan vores Pink Magic Wand vibrator også bruges til at give dig selv eller din partner en omgang massage. Har du brug for at løsne dine anspændte skuldre og ømme muskler, så kan du sagtens bruge vores Pink Magic Wand til at slappe af og øge blodcirkulationen. Husk blot, at den skal rengøres inden og efter brug.

Bogstavlig talt en våd tur

Vores Pink Magic Wand vibrator i pink er 100% vandtæt. Har du lyst til at gøre lidt mere ud af din alenetid i brusebadet eller spa badet, så er det oplagt at bruge vores Wand vibrator. Men den er selvfølgelig ikke kun til at bruge alene, brug den også med din partner og gør jeres tur i badet ekstra varm og våd.

Kan mænd bruge en Pink Magic Wand?

Ja, ja og atter ja. Selvom det ikke kommer bag på nogen, at vibratorer ofte er forbundet med kvinder, så kan mænd faktisk også bruge dem. Som mand kan du nemlig bruge vores Pink Magic Wand vibrator på din penis, din anus og dine testikler. Glid vibratoren op og ned af din penis, eller ned til dine testikler og anus.

Hvis du er en af dem som nyder anal legetøj og har erfaring, så er vores Magic Wand vibrator i pink også et spændende legetøj at bruge.

Derfor skal du huske glidecremen

Vi anbefaler altid en glidecreme med en Magic Wand. Der findes mange forskellige glidemidler. Der er både oliebaseret, silikonebaseret og vandbaseret. Med et silikonebaseret produkt, som vores Pink Magic Wand vibrator, anbefaler vi en vandbaseret glidecreme.

Det gør vi fordi, at en olie – og silikonebaseret glidecreme kan nedbryde din Magic Wand, og den glider hellere ikke ordenligt med vibratoren. Din oplevelse bliver derfor ikke nær så sjov, og dit produkt ødelægges i længden. Derfor anbefaler vi altså en vandbaseret glidecreme.

Endnu en grund til at vi anbefaler glidecreme er, at det er godt for din orgasme. Med en god glidecreme bliver din oplevelse meget bedre. Brug for eksempel din Pink Magic Wand vibrator, en glidecreme og en orgasme creme for at opnå en intens orgasme.

Forlæng levetiden på dit legetøj

Pleje og rengøring af dit sexlegetøj er et utrolig vigtigt ift. legetøjets levetid. Brug altid glidecreme med din vibrator, så det beskytter dit produkt. Men husk også, at Pink Magic Wand vibratoren skal gøres ordenligt og rigtigt rent.

Rens din Magic Wand i pink efter hvert brug. Det gør du bedst ved at bruge varmt vand, efterfulgt af en rensespray udviklet til at fjerne bakterier og rense sexegetøj.

Når du køber vores Pink Magic Wand vibrator medfølger der også en pose. Det er en god idé at bruge den pose, når du vil gemme din Wand væk.

Vægt 200 g
Vandtæt

Ja

Vibration

20 Hastigheder

Materiale

Medicinsk silikone

Genopladningsmetode

Magnet – USB kabel

Farve

Pink

Længde

20,2 cm

Diameter

4,8 cm

Batteri

Genopladeligt

Oversigt

 • Powerfuld pink vibrator
 • 20 forskellige vibrationer og hastigheder
 • Magnet opladning
 • Medicinsk silikone der er skånsomt for huden
 • 100% Vandtæt

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Påfør vandbaseret glidecreme på hovedet af din Wand
 2. Brug evt. orgasme gel for ekstra stimulerende orgasme
 3. Tænd på tænd/sluk knappen nederst for at tænde din Magic Wand i pink
 4. Skift i mellem de 20 forskellige vibrations indstillinger på den midterste knap – Ønsker du at skrue op eller ned undervejs, kan du gøre det på den øverste knap

Efter brug:

 1. Sluk din Magic Wand på den nederste tænd/sluk knap
 2. Rengør den med varmt vand og en rengøringsspray
 3. Oplad din Wand med det medfølgende Magnet USB kabel
 4. Din lader sættes fast forneden via små magneter
 5. Oplad vibratoren i 2 timer – Ved en fuld opladning kan den bruges i 1.5 time
X