Pink finger vibrator til klitoris

DKK 50,00

  • Pink finger vibrator
  • Bullet vibratoren kan tages ud og bruges for sig
  • Stimulerende dupper til klitoris
  • 1 vibrations styrke
  • Batterier medfølger

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

Ikke på lager

Varenummer (SKU): SY017 Kategorier: , , , , Tag: GTIN: SY017

Pink finger vibrator til klitoris

Alle kvinder bør eje en vibrator, og denne lækre pink finger vibrator er god til både begynderen og den erfarne. Den frække vibrator er lille, men lad dig ikke snyde – den giver de vildeste orgasmer.

Den kan bruges, som du modtager den, men du kan også tage det pink sleeve af og bruge den lille sølv bullet vibrator alene. Der er mange muligheder.

Lækkert design

Det smarte design af den pink finger vibrator giver dig nydelse i lange baner. Den er udstyret med frække dupper på overfladen, som stimulerer din klitoris. Tænder du også for vibrationerne, så føles det helt fænomenalt.

Den praktiske finger-holder passer på de fleste fingre, og gør vibratoren nemmere at bruge. Når du putter fingeren i vibratoren, så føles det næsten som om, det er din finger, der er blevet til en vibrator.

Vilde orgasmer

Den pink finger vibrator kan bruges til at stimulere klitoris, men den kan også bruges på områderne omkring og andre erogene zoner. Vibrationerne og dupperne kan give de vildeste orgasmer.

Hvis du vil gøre det endnu bedre, så skal du have fat i en vandbaseret glidecreme, som du bruger på vibratoren.

Med sin diskrete størrelse kan en pink finger vibrator bruges til dobbelt stimulering under penetration i de fleste stillinger. Det giver dig helt fantastiske orgasmer.

Ud på eventyr

Din pink finger vibrator er virkelig diskret med sin størrelse, og den er derfor nem at have med på farten. Du kan bare smide den i tasker og så afsted.

Måske skal du ud og rejse og har lyst til lidt sjov på turen? Det kan også være, at du skal på en fræk date og har lyst til at spice det hele lidt op? Det er nemt med den smarte lille vibrator.

Det blive endnu nemmere fordi vibratoren bruger batterier, så hvis den løber tør, kan du skifte dem og lege videre med det samme. Der følger endda et sæt batterier med fra os, så du kan lege, så snart du har fået pakken med posten.

Kan bruges solo eller duo

En vibrator er almindelig kendt som en lækker gadget til onani, og det er den her pink finger vibrator også helt oplagt til. Den kan dog sagtens være med til meget mere.

Vibratoren er også virkelig fræk at inkludere i leg med en partner. Det kan være, at du selv skal styre den og stimulere din klitoris, mens din partner penetrerer dig. Den kan også være, at det er din partner, som skal føre vibratoren og udforske dine erogene zoner med den.

Det føles utroligt frækt med vibrationer på bryster, inderlår og hvor I ellers kan finde på.

Alle kan være med

Vibratorer er nok mest brugt af kvinder, men de kan faktisk også føles super lækre og frække for mænd. Brug den til leg med hans penis, pung, brystvorter og hvor han ellers synes, at det føles pirrende. Han bliver helt vild i varmen.

Rengøring

Det er nemt og vigtigt at rengøre din vibrator, hver gang du har brugt den. Det er helt enkelt. Du skal bare skylle den i varmt vand, og så renser du den med en rengørings spray. Så er den klar igen, til næste gang du vil lege.

Vægt40 g
Farve

Pink

Vibration

1 hastighed

Materiale

PVC, TPE

Batteri

3x LR44

Vandtæt

Nej

Oversigt

  • Pink finger vibrator
  • Bullet vibratoren kan tages ud og bruges for sig
  • Stimulerende dupper til klitoris
  • 1 vibrations styrke
  • Batterier medfølger

Læs Mere.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Pink finger vibrator til klitoris”