Penisringe Sæt med 3 Penisringe – Gennemsigtig

DKK 70,00

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR.

 • Sæt med 3 penisringe i forskellig størrelse
 • Med stimulerende kugler
 • Kan bruges hver for sig eller sammen
 • Kan bruges om penis og om din pung
 • Giver en lækker stram følelse

Læs Mere.

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): BL-00012 Kategorier: , , , , Tag:

Penisringe sæt med 3 forskellige størrelser

Er du vild med at bruge penisringe? Så skal du prøve dette penisringe sæt med 3 stk. i 3 forskellige størrelser. Ikke nok med at der er hele 3 penis ringe i dette sæt, så er de hver især også udstyret med små kugler, for at gøre stimuleringen endnu bedre.

Der er mange muligheder for stimulering med et penisringe sæt som dette. Med de 3 ringe kan du både sætte en ring på penis helt inde ved roden, omkring kuglerne og foran kuglerne. Det giver et helt fantastisk tryk omkring penis.

Hvordan virker penisringe?

Med en penis ring får du en kraftigere, mere fyldig og længerevarende erektion. Det sker fordi du med penisringen lukker let for blodgennemstrømningen fra penis – det vil sige at blodet bliver i penis i længere tid.

Man kan derfor både bruge dem hvis man kunne tænke sig at holde lidt længere tid før klimaks, hvis man ønsker en mere fyldig penis, eller hvis man er på jagt efter en endnu mere intens orgasme.

Både for begyndere og erfarne brugere

Dette penisringe sæt er både for begyndere og mere erfarne brugere. Er du nybegynder så start med en enkelt ring og arbejd dig op til flere. Det kan virke besværligt, at bruge flere ringe og svært at placere dem. Men det er faktisk ikke så svært og med lidt vandbaseret glidecreme er de meget lettere at sætte på.

Sådan sætter du en eller flere penisringe på

Det er bedst, og ikke mindst nemmest, at sætte sin penisring på når du er i ikke-erigeret eller semi-erigeret tilstand. Brug en god glidecreme, så går påsætningen meget nemmere. Tag din penisring med glidecreme og før den ned over penis, og sæt den helt ved bunden af skaftet.

Hvis du vil prøve noget mere komplekst, kan du også tage en af de større ringe og placere dem om kuglerne ved at sætte én testikel ad gangen igennem ringen. Pas på ringen ikke klemmer om selve testiklerne. Når du får tryk både ved penis og kuglerne, kan det føles endnu mere intenst.

Husk altid!

Når du bruger dit penisringe sæt, så husk altid at du ikke bør have det på i mere end 20-30 min. ad gangen. Sørg også for at du ikke falder i søvn med dem på.

Hold altid øje med din penis og hvordan den føles. Penisringe skal klemme, men de skal ikke gøre ondt at bruge – hvis de gør det, skal du have fat i en større størrelse.

Brug dem alene eller med en partner

Om du bruger dine penis ringe med en partner eller til onani, så er det enormt dejligt. Når du kan holde din erektion længere, får en mere fyldig penis og en endnu mere intens orgasme, kommer det både dig og din partner til gode. Nyd alle fordelene sammen!

Pas godt på dit sexlegetøj

Hvis du gerne vil have dit sexlegetøj i så lang tid som muligt, er det vigtigt, du passer godt på det. Det gør du ved at huske at vaske det efter hver gang du har brugt det. Dette penisringe sæt vaskes med varmt vand, en mild sæbe samt afslutningsvis en rensespray til lavet særligt til sexlegetøj.

Vægt20 g
Materiale

TPE

Farve

Gennemsigtig

Oversigt

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR.

 • Sæt med 3 penisringe i forskellig størrelse
 • Med stimulerende kugler
 • Kan bruges hver for sig eller sammen
 • Kan bruges om penis og om din pung
 • Giver en lækker stram følelse

Læs Mere.

Vejledning

Før brug:

 1. Påfør en smule vandbaseret glidecreme på din penis eller dine penisringe
 2. Påfør en penisring så den sidder ved roden af din penis. Brug de andre ringe om pungen og om pungen og penis
 3. Eller placer din/dine penisringe som du ønsker
 4. Sæt din/dine penisringe på mens du er i ikke-erigeret tilstand

Efter brug:

 1. Brug evt. en smule vandbaseret glidecreme til at tage dine ringe af
 2. Hav ikke dine ringe på i mere end 20-30 min. og sov ikke med dem på
 3. Vask dine penisringe i varmt vand og brug en rengøringsspray til sexlegetøj
 4. Sørg for at lade dem tørre af

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Penisringe Sæt med 3 Penisringe – Gennemsigtig”