Penisring (tyk) 4,3 cm sort

DKK 40,00

 • Tyk og kraftig penisring
 • Sort TPR-materiale
 • Giver en mere stram følelse
 • Kan forlænge rejsning og give mere intense orgasmer

Læs Mere.

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): CKT24B Kategorier: , , , Tag:

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

 • Tyk og kraftig penisring
 • Sort TPR-materiale
 • Giver en mere stram følelse
 • Kan forlænge rejsning og give mere intense orgasmer

Læs Mere.

Beskrivelse

Penisring (tyk) 4,3 cm i sort TPR-materiale

Med en penisring kan du nyde en længerevarende og mere fyldig erektion og en kraftigere orgasme. Lyder det ikke dejligt? Denne er i et kraftigt og tykt materiale og den holder rigtig godt om din penis. En ring som denne er mest til dig, der har brugt en penisring før, og som ønsker en mere stram følelse. Har du ikke tidligere stiftet bekendtskab med en penisring, så prøv eventuelt en i et lidt tyndere én og i et mere fleksibelt materiale.

Hvordan virker denne penisring?

Det du gør med en penisring, er at du placerer den om roden på penis. Du kan med fordel rulle den på med lidt vandbaseret glidecreme. Du kan straks mærke at den strammer hårdt rundt om din penis. Din penis fyldes hurtigt med blod, fordi ringen lader mere strømme til, end der strømmer fra, og den bliver både mere fyldig og kraftig. Fordi ringen skal blive siddende under sex, så har blodet sværere ved at strømme ud igen, og din erektion vil derfor holde længere.

Du kan præstere mere med en penisring

Oplever du, at du har et stort ønske om at holde (endnu) længere i sengen med din partner eller ved solo onani, så kan du træne din stamina med en penisring. Tag den på før du skal onanere, og hold pauser, når du er ved at komme. Træner du det nok, så vil resultatet helt sikkert også vise sig, for det vil gøre dig bedre til at modstå orgasmer. Mange ønsker at kunne præstere mere, og en penisring er en løsning der både hjælper som en del af stamina træning, og som giver lidt ekstra når du bruger den mens du har sex.

Brug din penisring som en del af BDSM

Penisringe skal sidde stramt, sådan er det bare. For nogle er dette ubehageligt, og for andre er det super pirrende, så man skal selvfølgelig prøve sig frem. Mange kan godt lide at ringen strammer rigtig meget og næsten gør ondt, og er man til smerte i soveværelset og har en interesse i BDSM, så er det oplagt at bruge en penisring til disse lege også. Ringen kan stramme og gøre din erektion mere intens, og den stramme følelse kan bidrage med en følelse af smerte eller af at være fastspændt, som mange virkelig elsker.

Detaljer
Vægt20 g
Diameter

Udvendig: 4,3 cm, indvendig: 2,5 cm

Materiale

TPR

Farve

Sort

Vejledning

Vejledning

Før brug:

 1. Brug vandbaseret glidecreme med ringen
 2. Påfør penisringen, så den sidder ved roden af penis
 3. Nyd den ekstra stramme og intense følelse, som ringen giver

Efter brug:

 1. Brug evt. vandbaseret glidecreme til lettere at fjerne ringen
 2. Rens penisringen i varmt vand
 3. Brug en rengøringsspray til sexlegetøj og lad den tørre
Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Penisring (tyk) 4,3 cm sort”