Penisring (tyk) 4,3 cm gennemsigtig

DKK 50,00

 • Kraftig penisring
 • Klart TPR-materiale
 • Giver en stram følelse
 • Kan forlænge din erektion

Læs Mere.

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): CKT24 Kategorier: , , Tag:

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

 • Kraftig penisring
 • Klart TPR-materiale
 • Giver en stram følelse
 • Kan forlænge din erektion

Læs Mere.

Beskrivelse

Penisring (tyk) 4,3 cm i gennemsigtig TPR

Har du prøvet kræfter med penisringe før? Så er det værd at tage et kig på denne sag! Denne tykke gennemsigtige ring giver en del mere modstand end de fleste andre penisringe. Den holder mere fast om penis og blodet vil derfor strømme endnu hurtigere til din penis og give dig en mere fyldig erektion. Den ekstra stramme følelse er for mange rigtig god, og savner du noget mere intens følelse er det oplagt at prøve denne tykke penisring.

En tyk penisring kan give mere stimulering

Mange bruger en penisring for at holde længere i sengen, og det er helt klart også en af de mange store fordele, der er ved disse ringe. Denne ring er strammere end de fleste, og derfor giver den også mere stimulering end andre ringe. Den stramme følelse kan være rigtig fræk og for nogle må det faktisk gerne gøre ondt. Denne ring har en smule stræk i sig, og er altså ikke ligeså fast som penisringe i metal, men den er stadig en stram én, og du kan virkelig få en masse nydelse og lækker stimulering med denne tykke ring.

Træn din stamina med en penisring

Ønsker du at holde længere i sengen eller under onani? Så kan du faktisk også træne din stamina med en penis ring. Når du har fået ringen på og er godt i gang, så start og stop med at stimulere dig selv. På den måde får du lettere ved at styre hvornår du kommer. Når du føler, at du har “holdt” dig længe nok, så giv dig selv lov til at komme og mærk den mest fantastiske velfortjente orgasme.

Sådan skal du bruge denne penisring

Placer penisringen ved roden af penis og oplev en mere intens og længevarende orgasme. Påfør evt. lidt vandbaseret glidecreme, så glider ringen altså lettere på. Du kan med fordel bruge mere glidecreme når ringen skal af igen. Har du ikke tidligere prøvet at bruge en ring som denne, så skal du måske prøve en ring, der er en smule tyndere og mere fleksibel, se for eksempel disse. Du kan naturligvis også prøve denne, hvis du ønsker at eksperimentere og ønsker, at det skal være både stramt og mere vildt.

Detaljer
Vægt25 g
Materiale

TPR

Farve

Klar

Diameter

Udvendig: 4,3 cm, indvendig: 2,5 cm

Vejledning

Vejledning

Før brug:

 1. Brug vandbaseret glidecreme med ringen
 2. Påfør penisringen, så den sidder ved roden af penis
 3. Nyd den ekstra stramme og intense følelse, som ringen giver

Efter brug:

 1. Brug evt. vandbaseret glidecreme til lettere at fjerne ringen
 2. Rens penisringen i varmt vand
 3. Brug en rengøringsspray til sexlegetøj og lad den tørre
Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Penisring (tyk) 4,3 cm gennemsigtig”