Penisring med Vibrator i Sort

DKK 69,00

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR.

 • Sort penisring i silikone
 • Med vibrerende kaninører
 • Kan bruges til samleje og onani
 • Batterier medfølger
 • Giver en hårdere og længerevarende erektion

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): XL007B Kategorier: , , , , , GTIN: XL007B

Penisring med vibrator i sort silikone

Prøv denne fantastiske penisring med vibrator i sort! Har du ikke tidligere prøvet en penisring, så har du mange gode stunder i vente. En penisring kan nemlig gøre noget godt for dig. Og med denne udgave der har tilhørende vibrator, kan den også gøre underværker for din partner.

Vibratoren er en lille bullet vibrator, der let kan tages ud, hvis du ikke ønsker at bruge den, eller vil have mulighed for at bruge den præcis der, hvor du ønsker det. Penisringen er lavet i fleksibelt og blødt silikone, så du får en lækker og glat oplevelse med produktet.

Hvad kan en penisring?

En penisring giver dig en fyldigere og mere kraftig erektion. Derudover så giver den dig også en erektion, der varer i længere tid. Det lyder ikke dårligt, vel? En penisring består i dette tilfælde af en fleksibel silikonering. Den sættes om penis, så langt nede mod roden som muligt. Den skal stramme, men det skal ikke gøre ondt.

Idet den strammer om penis, så øger det blodtilstrømningen. Det er netop det, der gør, at du får en mere fyldig erektion. Blodet ryger ikke så hurtigt tilbage igen, og din erektion vil stå flot og fyldig i længere tid. En penisring med vibrator i sort kan altså virkelig pifte sexlivet op.

Men hvad kan kaninørerne?

Udover at fungere som en helt almindelige penisring, så har denne udgave også en tilhørende vibrator. Det betyder, at du ikke kun kan tilfredsstille din partner med en mere fyldig erektion men, at hun også kan nyde lækre vibrationer direkte på klitoris.

Kaninørerne er lavet, så de stimulerer klitoris på din partner. Det er ekstra lækkert for hende, da de fleste kvinder er glade for at blive stimuleret på både klitoris og i skeden på samme tid. Det betyder også, at hun ofte vil få lettere ved at få en skedeorgasme.

En mini rabbit vibrator

Du har nok set kaninørerne på denne penisring med vibrator i sort før. De er nemlig samme design, der ofte bruges på de yderst populære rabbit vibratorer. Det er selvfølgelig for nogen en fordel, at designet ligner et par søde kaninøre. Men faktisk bruges denne udformning, fordi de to ‘øre’ omkranser klitoris helt perfekt.

De to ører lægger sig tæt om klitoris, og vibrationerne fordeler sig på denne måde bedre udover hele området. De er naturligvis også lavet af det fleksible og bløde silikonemateriale. Er du eller din partner fan af rabbit vibratoren, vil denne penisring med kaninøre helt sikkert også være en succes.

En penisring med vibrator i sort til enhver anledning

Det er oplagt at bruge denne penisring med vibrator i sort sammen med en partner, men det kan også være rigtig lækker at bruge, når du er alene. Da din penis er ekstra hård, bliver den også mere følsom. Det kan give dig en mere intens orgasme, særligt når du kan tilfredsstille dig selv, præcis som du kan lide det bedst.

Vi anbefaler altid, at du bruger din penis ring med vibrator i sort sammen med en god vandbaseret glidecreme. Det gør det nemmere at få den strækbare ring over penis. Du kan også med fordel bruge glidecreme på din partners klitoris for en mere glat og lækker fornemmelse.

En alsidig vibrator

Mange penisringe med vibrator består af en silikonering til at sætte rundt om penis og en holder til vibratoren. Denne penisring med vibrator i sort følger også dette design. Det betyder derfor også, at du kan tage den lille bullet vibrator ud.

Det vil sige, at du kan fjerne den fra penisringen og bruge de lækre vibrationer, præcis som du ønsker det. Det kan være, der er andre erogene zoner, der skal forkæles. En penisring med vibrator kan derfor også byde på en masse sjov og variation, som det kun er jeres fantasi, der bestemmer.

Vægt30 g
Materiale

Silikone

Indre diameter

2,5 cm (strækbar)

Vibration

1 hastighed

Batteri

2x LR41 (inkl)

Farve

Sort

Oversigt

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR.

 • Sort penisring i silikone
 • Med vibrerende kaninører
 • Kan bruges til samleje og onani
 • Batterier medfølger
 • Giver en hårdere og længerevarende erektion

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Tag den lille bulletvibrator ud af penisringen og skru på den for at åbne den. Fjern det lille stykke plastic der sidder over batteriet, skru den sammen igen og sæt den tilbage i penisringen
 2. Brug en vandbaseret glidecreme på din penis, og sæt din penisring på – det kan være nemmere, før du får erektion
 3. Tænd vibratoren på knappen på vibratoren

Efter brug:

 1. Sluk vibratoren på knappen på vibratoren
 2. Vask din penisring efter hver brug med varmt vand og en rengøringsspray lavet særligt til sexlegetøj
 3. Sørg for at lade den tørre af

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Penisring med Vibrator i Sort”