Penis sleeve med spikes

DKK 100,00 DKK 35,00

 • Sleeve i TPE materiale
 • Gør din penis større
 • Med dubber for ekstra stimulering
 • Oplagt til ekstra fræk parleg
 • Skal bruges med vandbaseret glidecreme

  Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): SY07 Kategorier: , , , GTIN: SY07

Penis sleeve med spikes

Trænger I til at prøve noget nyt? Så er dette gennemsigtige penis sleeve svaret på jeres bønner! Sleevet har spikes på både skaft og hoved og giver derfor ekstra stimulering til din partner under sex. Mange oplever, at det er nemmere at give kvinden en sprøjte orgasme med et sleeve og hvem vil ikke gerne være manden der leverer på den konto? Med et penis sleeve øger du størrelsen på din penis, til stor nydelse for din partner. Det meget fleksible TPE materiale gør at sleevet passer til de fleste peniser.

Lidt ligesom en ring

Det fungerer desuden også på samme måde som en penisring, det klemmer blidt omkring penisroden og giver dig en længerevarende og kraftigere erektion. Det er simpelthen en win-win for begge parter, og du kan med en kraftigere og længere erektion i kombination med sleevets størrelse og dubber rigtig give den gas i sengen og imponere din partner.

Giv din partner et stor overraskelse

Forestil dig dette: Dig og din partner har brugt hele dagen på, at sende frække beskeder og billeder til punktet, hvor det eneste I kan tænke på, er at komme hjem fra arbejde og flå hinandens tøj af. Klokken bliver endelig fyraften og så snart I er inde af døren, kaster I jer over hinanden. Men i dag, har du en overaskelse i ærmet. Når forspillet har gjort sit og I ikke kan vente et sekund længere, påfører du dig sleevet og giver din partner en ny, stor og pirrende oplevelse.

Sådan bruger du et penis sleeve

Det er super simpelt at bruge dit nye penis sleeve. Når din penis står højt og flot, fører du sleevet ned over den, så din erektion føles endnu hårdere og mere fyldig. For at opnå den bedste oplevelse anbefaler vi, at du smører lidt vandbaseret glidecreme på inden påføringen. Det gør, at det føles mere lækkert for dig, samtidig med at det gør påførelsen lettere. Efter brug skal du rense dit sleeve i varmt vand med en rensespray til sexlegetøj, så det er helt rent og klar til næste gang du vil give lidt ekstra.

Vægt 220 g
Materiale

TPE

Farve

Klar

Længde

12 cm

Oversigt

 • Sleeve i TPE materiale
 • Gør din penis større
 • Med dubber for ekstra stimulering
 • Oplagt til ekstra fræk parleg
 • Skal bruges med vandbaseret glidecreme

  Læs Mere.

Vejledning

Før brug: 

 1. Brug vandbaseret glidecreme med dit sleeve
 2. Påfør sleevet når du har rejsning

Efter brug: 

 1. Skyl dit sleeve i varmt vand
 2. Sørg for alle rester er fjernet
 3. Brug en rensespray til at gøre sleevet helt ren
X