Penis sleeve med nubre

DKK 40,00

  • Nubrede penis sleeve
  • Blødt og fleksibelt
  • Perfekt til onani
  • Opnå større følsomhed
  • Fræk pink farve

Læs Mere

 

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): XQ-A06 Kategorier: , , , GTIN: XQ-A06

Prøv et penis sleeve med nubre

Prøv et penis sleeve og det vil gøre både onani og sex med en partner så meget frækkere. Et sleeve som dette er lavet i et lækkert materiale, så det kan passe til enhver penis størrelse. Det smyger sig fast rundt om penis og kan føres op og ned ved onani.

Du kan også vælge at have den strukturerede overflade på ydersiden. Her vil det kunne give stor nydelse til din partner. Det simple penis sleeve med nubre har derfor mange anvendelsesmuligheder, og kan hurtigt gøre dit sexliv mere stimulerende – hvad end du forkæler dig selv eller en partner.

Sådan bruger du et penis sleeve

Det er vigtigt, at du bruger et penis sleeve med nubre rigtigt. På den måde får du den bedste oplevelse og den største nydelse. En af de vigtigste ting at huske når du skal bruge dette produkt, er vandbaseret glidecreme. Det vil simpelthen gøre en verden til forskel.

Sørg for at bruge rigeligt med glidecreme og påfør det både på sleevet og penis inden brug. Herefter vil det være lettere at føre sleevet over penis og samtidig også føre det op og ned. Husk, at det altid skal være vandbaseret glidecreme, når du har med sexlegetøj at gøre.

Brug et penis sleeve med nubre til onani eller sex

Du kan naturligvis bruge sleevet ved onani. Her giver den strukturerede overflade dig en ekstra stimulerende oplevelse. Men du kan selvfølgelig også lade din partner tage styringen. Sleevet giver lidt ekstra til oplevelsen, når du får et håndjob.

Derudover kan du også påføre sleevet, så den nubrede overflade vender ud ad. Herefter kan du bruge det, når du penetrerer din partner. Overfladen vil øge stimuleringen, og det stramme sleeve vil samtidig give dig en mere hård og fast erektion.

Jelly – et fleksibelt materiale

Sleevet har en længde på 6 cm og en diameter på 4 cm. Det lyder nok ikke af meget men bare rolig. Materialet som dette penis sleeve med nubre er lavet i, er meget fleksibelt. Materialet hedder jelly, og det er kendt for netop sin elastiske egenskaber og bløde kvalitet.

Det betyder, at du får et penis sleeve med nubre, der kan udvides og føres over penis, men som samtidig også vil side tæt. På den måde vil du opleve en intens stimulering, hvad du end du bruger den alene eller sammen med en partner.

Derfor er vandbaseret glidecreme vigtig

Når du bruger et penis sleeve i jelly, er det ikke bare vigtigt at bruge glidecreme. Det er også vigtigt, at du bruger den rigtige glidecreme. Mange materialer som silikone og jelly kan nemlig ikke tåle at blive brugt sammen med en silikone glidecreme. Derfor skal du bruge en vandbaseret glidecreme.

Generelt anbefaler vi en vandbaseret glidecreme sammen med sexlegetøj, da du på den måde er sikker på, at du ikke ødelægger materialet, hvad end det er silikone, jelly eller noget helt tredje. Den eneste undtagelse til denne regel er sexlegetøj i glas eller metal.

Et penis sleeve til samlingen

Der findes mange forskellige penis sleeve, der varierer i både størrelse og udformning. Dette penis sleeve med nubre er derfor blot et af dine muligheder. Du kan også finde penis sleeves med andre strukturer, der øger din nydelse.

Med et eller flere penis sleeves har du mulighed for at variere din onanioplevelse. Du kan skifte mellem de enkelte sleeves fra gang til gang, eller forkæle dig selv med flere sleeves i en og samme omgang. Det er helt op til dig. Mulighederne er hvert fald mange, når først du dykker ned i verden af penis sleeves.

Vægt20 g
Materiale

Jelly

Længde

6 cm

Diameter

4 cm

Oversigt

  • Nubrede penis sleeve
  • Blødt og fleksibelt
  • Perfekt til onani
  • Opnå større følsomhed
  • Fræk pink farve

Læs Mere

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Penis sleeve med nubre”