Penis ring med vibrator i sort

DKK 95,00 DKK 69,00

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR.

 • Sort penisring i silikone
 • Med rabbit vibrator
 • Kan bruges til samleje og onani
 • Batterier medfølger
 • Giver større og længerevarende erektion

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): XL007B Kategorier: , , , , , , GTIN: XL007B

Penis ring med vibrator i sort silikone

Prøv denne fantastiske penis ring med vibrator i sort! Har du ikke tidligere prøvet en penis ring, så har du mange gode stunder i vente. En penis ring kan nemlig gøre noget godt for dig. Og med denne udgave der har tilhørende vibrator, kan den også gøre underværker for din partner.

Vibratoren er en lille bullet vibrator, der let kan tages ud, hvis du ikke ønsker at bruge den. Eller vil have mulighed for at bruge den præcis der, hvor du ønsker det. Penisringen er lavet i fleksibel og blød silikone, så du får en lækker og glat oplevelse med produktet.

Hvad kan en penis ring?

En penis ring giver dig en fyldigere og mere kraftig erektion. Derudover så giver den dig også en erektion der varer i længere tid. Det lækkert rigtig godt alt sammen, ikke? En penis ring består i dette tilfælde af en fleksibel silikone ring. Den sættes om penis, så langt nede mod roden som muligt. Den skal stramme, men det skal ikke gøre ondt.

Idet den strammer om penis, så øger det blodtilstrømningen. Det er netop det, der gør, at du får en mere fyldig erektion. Blodet ryger ikke så hurtigt tilbage igen, og din erektion vil stå flot og fyldig i længere tid. En penis ring med vibrator i sort kan altså virkelig pifte sexlivet op.

Men hvad kan kaninørerne?

Udover at fungere som en helt almindelige penisring, så har denne udgave også en tilhørende vibrator. Det betyder, at du ikke kun kan tilfredsstille din partner med en mere fyldig erektion men, at hun også kan nyde lækre vibrationer direkte på klitoris.

Kaninørerne er lavet, så de stimulerer klitoris på din partner. Det er ekstra lækkert for hende, da de fleste kvinder er glade for at blive stimuleret på både klitoris og i skeden på samme tid. Det betyder også, at hun ofte vil få lettere ved at få en skedeorgasme.

En mini rabbit vibrator

Du har nok set kaninørerne på denne penis ring med vibrator i sort før. De er nemlig også brugt i den yderst populære rabbit vibrator. Det er selvfølgelig for nogen en fordel, at designet ligner et par søde kaninøre. Men faktisk bruges denne udformning, fordi de to ‘øre’ omkredser klitoris helt perfekt.

De to ører lægger sig tæt om klitoris, og vibrationerne fordeler sig på denne måde bedre udover hele området. De er naturligvis også lavet af de fleksible og bløde silikone materiale. Er du eller din partner fan af rabbit vibratoren, vil denne penis ring med kaninøre helt sikkert også være en succes.

En penis ring med vibrator i sort til enhver anledning

Det er oplagt at bruge denne penis ring med vibrator i sort sammen med en partner, men det kan også være rigtig lækker at bruge, når du er alene. Da din penis er ekstra hård, bliver den også mere følsom. Det kan give dig en mere intens orgasme, særligt når du kan tilfredsstille dig selv, præcis som du kan lide det bedst.

Vi anbefaler altid, at du bruger din penis ring med vibrator i sort sammen med en god vandbaseret glidecreme. Det gør det nemmere at få den strækbare ring over penis. Du kan også med fordel bruge glidecreme på din partners klitoris for en mere glat og lækker fornemmelse.

En alsidig vibrator

Mange penisringe med vibrator består af en silikone ring til at sætte rundt om penis og en holder til vibratoren. Denne penis ring med vibrator i sort følger også dette design. Det betyder derfor også, at du kan tage den lille bullet vibrator ud.

Det vil sige, at du kan fjerne den fra penisringen og bruge de lækre vibrationer, præcis som du ønsker det. Det kan være, der er andre erogene zoner, der skal forkæles. En penisring med vibrator kan derfor også byde på en masse sjov og variation, som det kun er jeres fantasi, der bestemmer.

Vægt 30 g
Materiale

Silikone

Indre diameter

2,5 cm (strækbar)

Vibration

1 hastighed

Batteri

2x LR41 (inkl)

Farve

Sort

Oversigt

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR.

 • Sort penisring i silikone
 • Med rabbit vibrator
 • Kan bruges til samleje og onani
 • Batterier medfølger
 • Giver større og længerevarende erektion

Læs Mere.

Vejledning

Før brug:

 1. Tag den lille bulletvibrator ud af penisringen og skru på den for at åbne den. Fjern det lille stykke plastic der sidder over batteriet, skru den sammen igen og sæt den tilbage i penisringen
 2. Brug en vandbaseret glidecreme på din penis, og sæt din penisring på – det kan være nemmere, før du får erektion
 3. Tænd vibratoren på knappen på vibratoren

Efter brug:

 1. Sluk vibratoren på knappen på vibratoren
 2. Tag din penisring af
 3. Vask din penisring med vibrator efter hver brug med varmt vand og en rengøringsspray lavet særligt til sexlegetøj
 4. Sørg for at lade den tørre af
X