Peachbud feet double masturbator

DKK 99,00

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR.

 • Anal og vaginal stimulering
 • Stimulerende riller indeni
 • Realskin silikone materiale

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): 13265 Kategorier: , , , , , GTIN: 13265

Double masturbator med anal og vaginal stimulering

Har du en fod fetish eller tænder du blot på både vaginal og anal stimulering, kan du absolut ikke undvære denne masturbator. Det er en tung masturbator på over 1 kg, som sagtens kan stå fast på bordet imens du nyder en anal eller vaginal stimulering. Materialet er et realskin silikone materiale og har to forskellige slags indvendige riller. Husk altid at brug en vandbaseret glidecreme sammen med.

Fod fetish

Vi tænder allesammen på noget forskelligt, og det ses derfor også, at nogle mennesker har en mere kinky side. Nogle tænder på at blive bundet, mens andre tænder på fødder. Vi ved allesammen, at fødderne kan være et meget sensitivt område, hvor det nemt kan kilde. Netop derfor kan det være meget pirrende at lege og nusse omkring fødderne.

Et par rene og pæne fødder kan være meget sensuelle at se og røre ved. Med denne double masturbator med fødder, får du altså kombinationen af alt det du ønsker i den ægte vare. Hvis du ikke helt tør udleve din fod fetish i den virkelig verden, har du nu muligheden for det.

Dobbelt op på orgasme

Med denne double masturbator får du dobbelt op på lækre orgasmer. Du har nemlig muligheden for at onanere i både en vaginal og anal åbning, som du frit kan skifte imellem. Begge huller har indvendige riller, som giver en realistisk følelse. Alt efter hvad du fantaserer om, har du med double masturbatoren muligheden for at indfri dine fantasier.

Masturbatoren vejer over 1 kg, og du kan derfor nemt sætte den på bordet imens du udfylder hullerne, uden at den vælter for meget rundt.

Silikone gør den realistisk – men også praktisk

Double masturbatoren er lavet i silikone hvilket både gør den realistisk og praktisk. Silikonen kaldes for realskin, da det er blødt og føles som ægte hud. Derfor får du også en meget realistisk onanioplevelse, når du indfører penis, da det vil føles som den ægte vare.

Vand og væske glider af silikone, hvilket betyder, at din double masturbator er 100% vandtæt. Du kan altså sagtens tage den med en tur under bruseren eller i badekaret for at få en ekstra våd oplevelse.

Få den bedste og vådeste oplevelse

Det er helt klart behageligst når penis kan glide ind og ud, uden nogle træls gnidninger. Derfor anbefaler vi også altid at bruge glidecreme, da du opnår en meget bedre onanioplevelse. Med glidecreme får du en lækker våd oplevelse, samt du mærker bedre de indvendige riller, som var det den ægte vare.

Med det meste sexlegetøj skal du altid benytte vandbaseret glidecreme. Vandbaseret glidecreme ødelægger nemlig ikke materialets overflade, og du sikrer dig derfor en længere levetid på masturbatoren. Hvis ikke du allerede har vandbaseret glidecreme, er det købet værd, da det også er den bedste glidecreme til rigtig samleje.

Hold den ren og lækker

Hvis du skal bruge sexlegetøj, ønsker du sikkert også at det er rent før brug. Det er ikke særlig lækkert eller for den sags skyld hygiejnisk at onanere i gamle sædrester. Derfor skal du altid huske at vaske og rengøre dit sexlegetøj efter brug – også denne double masturbator. Ved at holde den ren og lækker forlænger du levetiden på den, og så har du mange flere onanioplevelser i vente.

Vask og desinficere

Det er heldigvis lige til, at rengøre det meste sexlegetøj. Denne double masturbator skal blot vaskes under varmt vand, uden sæbe, og derefter tørres af. Husk at få vasket alle rester ud og af både udvendigt og indvendigt. Du kan med fordel bruge en rensespray, så er du helt sikret et rent og desinficeret sexlegetøj, som er klar til næste omgang.

 

Vægt1100 g
Materiale

Silikone

Vandtæt

Ja

Oversigt

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR.

 • Anal og vaginal stimulering
 • Stimulerende riller indeni
 • Realskin silikone materiale

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Find vandbaseret glidecreme
 2. Smør en god mængde på penis samt indgangene i masturbatoren

Efter brug:

 1. Vask masturbatoren i varmt vand
 2. Sørg for at få alle rester ud, inden du tørrer den af
 3. Spray med en rensespray 2-3 gange og tør af

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Peachbud feet double masturbator”