Viser alle 8 resultater


Ønsker dig og din partner at udforske jer selv og jeres sexliv? Men er I i tvivl om hvad I bør købe? Så er et sex legetøj sæt lige noget for jer. I et samlet sexlegetøjssæt får I nemlig alt det, der er mest populært i soveværelset og I behøver ikke at tage stilling til hvad I skal bruge.

Med et sexlegetøjs sæt får I i stedet mulighed for at udforske lidt af det hele. Se vores udvalg af legetøjssæt til jeres næste sexleg nedenfor.  Læs mere

Tilbud
-36%

Sexlegetøj Sæt

Bondage begynder sæt

DKK 225,00 DKK 145,00
-55%

Par Sexlegetøj

Bondage sæt 8 dele

DKK 995,00 DKK 445,00
-55%
DKK 895,00 DKK 400,00
-51%
DKK 1.095,00 DKK 535,00

Par Sexlegetøj

Blid bondage sæt

DKK 95,00

Hvad indeholder et sexlegetøjssæt?

Det er lidt forskelligt hvad et sex-legetøjssæt indeholder. Der findes større eller mindre pakker, som indeholder et forskelligt antal dele. Der er både sæt til de erfarne og dem der lige er begyndt, at udforske deres sexliv.

I de helt små pakker er der oftest en blindfold og måske et par håndjern. I nogle pakker finder du også en fjer. En fjer, tænker du måske – hvad skal din partner og dig med en fjer? Jo den skal I bruge til at pirre hinanden, med fjerlette berøringer. Det er mere sexet end det lyder! Især hvis I bruger den sammen med en blindfold. Når du har en blindfold på og er spændt fast med et par håndjern, så skærpes dine andre sanser og al berøring intensiveres. Derfor kan det virke enormt pirrende, når du partner med blid hånd kører spidsen af en fejr mod dine inderlår.

Et begyndersæt kan også indeholde en maske, et par håndjern og måske en pisk. Sådan et begynder sexlegetøj sæt er til jer, der ønsker at udforske blid bondage eller en erotisk sexleg. Pisken kan give jer en forsmag på, hvad den form for berøring kan gøre ved jeres lyst. At blive pisket eller at piske sin partner kan føles enormt frækt. Hvis du kan lide at have magten over din partner, så er det helt sikkert et sådan sexlegetøjs-sæt I bør anskaffe jer. Og hvem ved, måske I får lyst til at bevæge jer længere ind i en mere hardcore SM verden.

Et sexlegetøjssæt der både er for begyndere og øvede

Er de små sexlegetøjssæt ikke helt nok, og ønsker I endnu flere forskellige muligheder? Så vælg et af vores store sexlegetøjs-sæt. Det er det ultimative sæt, hvis I virkelig vil teste grænser. Der er mange dele og noget til enhver smag og fantasi.

En del sæt indeholder enten en maske eller en blindfold, håndjern eller manchetter (måske både til håndled og ankler), pisk, paddel, fjerdusk, reb, en snor og en gag. De store sexlegetøj sæt, indeholder altså virkelig noget for enhver smag. i Det kan derfor godt betale sig, at vælge den store pakke allerede første gang I køber et sæt sexlegetøj.

I skal ikke lade jer skræmme over alle delene i den store pakke. Hvis I kun har lyst til at udforske og lege med nogle af delene, så gør i selvfølgelig bare det. Måske kan i tage flere dele med, når I er mere rutinerede.

Men lad os sige det som det er. Når I først er begyndt at eksperimentere med sexlegetøj, så rykker jeres grænser sig hurtigt. Ofte bliver det som man i første omgang ikke troede var interessant, lige pludselig det der tænder en allermest.

Som med alt andet her i livet, så glæder det om, at være åben, når det drejer sig om sex og sexlegetøj. Når du tester dine grænser kan du opleve helt nye og fantastiske orgasmer og ikke mindst fræk og lækker sex. Dermed ikke sagt, at du bare skal sprænge alle grænser. Det er meget op til den enkelte hvad der tænder en, og det skal man naturligvis altid respektere.

Hvad kan de enkelte dele?

Er I helt nye indenfor sexlegetøj, er det normalt at I undre jer over termerne i vores sexlegetøjs sæt. Hvad er en padle eller en gag egentligt er for en størrelse. Nogle af delene siger sig selv, som fx masken. Masken er et meget legende element, der kan være en del af et rollespil. Selvom du ved hvem der er bag masken, så gør selv et halvt maskerede ansigt alligevel en forskel.

Håndjern eller manchetter kan bruges i mange forskellige sammenhænge. Bind din partners hænder eller fødder og mærk hvordan du bliver tændt af at have magten over din fastspændte partner. Brug rebet enten til at binde din partner eller brug det eventuelt som en snor rundt om din partners hals. Lad din partner være dig underdanig og I vil begge leve jer ind i denne nye leg og dette rollespil. En sådan leg er måske for det par, der allerede har eksperimenteret med nogle lidt uskyldige sexlege og ønsker at bygge lidt mere på. Sådan et stykke sexlegetøj er en gag også.

En gag er en rund kugle, der sidder fast på en rem. Remmen skal snøres rundt om ansigtet, så du eller din partner har kuglen i munden og derfor ikke har muligheden for at snakke eller på anden måde kommunikere.

Til korporlig afstraffelse finder du enten en pisk eller en padle. En padle er bruges ligesom en pisk men ligner en form for et lille bræt. En paddle giver dig muligheden for at slå hårdere end en pisk og netop derfor er den oftest til det mere erfarne par.

Alle disse forskellige dele kan du få i et sexlegetøjssæt. Det er netop grunden til, at du bør anskaffe dig sådan et, hvis du ikke er helt sikker på, hvilke af delene, som du tænder på og vil bruge. Her hos os i Alt er tys tys, finder du et stort udvalg af sexlegetøjssæt. Er du i tvivl om, du vil få brugt alt det der findes i disse sæt, så kan du naturligvis også købe delene enkeltvis her hos os.

Glidecreme er prikken over i’et

Har I anskaffet jer et sex-legetøjssæt og finder det frækt, så må i endelig ikke snyde jer selv for den ekstra tilfredsstillelse I får ved at bruge en glidecreme som supplement. I tror måske ikke, at det gør en forskel. Eller måske tror I at glidecreme udelukkende er til det par, der ikke selv formår at blive ophidset nok til at blive våde.

Men sådan forholder det sig slet ikke. Glidecreme er til alle sexoplevelser. Huden bliver blød, glat og lækker og selve penetrationen bliver fuldstændig fantastisk, når man bruger glidecreme. Husk, at det skal være en vandbaseret glidecreme, hvis I leger med sexlegetøj. I kan også bruge en silikonebaseret glidecreme, hvis det er til sex eller massage.

Tilføjet til indkøbskurven