Viser alle 8 resultater

Med et sexlegetøj sæt, så har du og din partner til mange timers fræk leg og store fornøjelser. Frem for at købe flere forskellige dele af mange gange, så kan du spare både tid og penge, hvis du køber en sex box. I vores sexlegetøj sæt er der allerede samlet en helt række populære og lækre produkter, særligt hvis I er interesserede i og tænder på blid bondage. Der er også den helt klare fordel, ved at anskaffe sig et helt sæt, at I bliver præsenteret for produkter, som I måske ikke ville have købt, hvis I selv skulle vælge alle dele selv.

Der er derfor mulighed for at eksperimentere og finde ud af hvad der virkelig tænder jer. Er I til sex boxe, der har en vibrator som f.eks. vores populære magic wand, så kig i stedet under kategorien sexlegetøj bokse. Er I interesserede i andre former for sexlegetøj til par, så er vores trådløse og lydløse vibrator æg med trådløs fjernbetjening også virkelig populær. Læs mere

Sexlegetøj Sæt

Bondage begyndersæt

DKK 145,00
Ikke på lager
DKK 245,00
-44%
DKK 169,00 DKK 95,00
Tilbud
DKK 399,00 DKK 195,00
-33%
DKK 2.399,00 DKK 1.599,00
Tilbud
DKK 370,00 DKK 225,00


Sexlegetøj sæt - Alt det bedste samlet i en pakke 

Leder du efter noget sexlegetøj, der kan pifte dit og din partners sexliv op, men har I svært ved at vælge, så er I kommet til det helt rette sted. For det kan være svært at finde ud af, hvilket legetøj man får brug for, hvad man tænder på og hvor meget man vil investere.

Derfor kan det være en oplagt idé at købe et sexlegetøj sæt. Her har andre, med meget erfaring, allerede sammensæt noget legetøj, der passer godt sammen, men som også kan bruges hver for sig. 

Alt det bedste sexlegetøj er samlet i en pakke, hvorfor det er utrolig populært at kaste sig ud i, at købe et mindre eller større sæt, for at erhverve sig flere forskellige slags legetøj på en gang. Ofte vil nysgerrigheden efter at få mere legetøj stige, jo mere tryg man bliver ved at bruge det som man allerede har.

Hvad indeholder et sexlegetøj sæt?

Det er forskelligt hvad sættene indeholder, men generelt set så indeholder de alle dele, der er forbeholdt enten blid eller en hårdere form for bondage. Man forbinder ofte bondage som en fetish med det amerikanske begreb BDSM, hvor akronymet står for: Bondage, Dominans, Sadisme og Masochisme.

Lyder det lidt for vildt til jer eller dig, så lad dig endelig ikke skræmme. For med lige præcis  SM eller BDSM, så kan I nemlig tage det i lige præcis det tempo, som I vil. Selvom det kan virke både brutalt (for nogen) og ukontrollerede, så er det langt mere kontrollerede end de flestes sexliv.

Der er stillede klare regler op for hvad man må, og al SM og BDSM bygger på en stor tillid til hinanden og en god kommunikation. Vores sex boxe består som udgangspunkt af noget, hvor man kan blive bundet, en form for blindfold og et redskab, hvor man kan enten pirre, tirre eller forsage smertefuld nydelse. 

Skal det være en hot rød, fræk sort eller pirrende lilla?

Vores forskellige sæt kommer i mange forskellige varianter. De indeholder forskellige dele. Hvor vores større sæt indeholder op til hele 10 forskellige dele, så indeholder vores mindre sæt tre. De kommer i forskellige farver, da farve altid har en stor betydning.

Særligt er sort, lilla og rød altid et hit, hvorfor du finder mange af vores sexlegetøj sæt i netop de farver. Sættene er lavet i en blanding af metal, PU, Bomuld, PVC og metal, og kan derfor holde til at blive rusket i.

Det er derfor kvalitet, hvilket også betyder, at du kan bruge alt legetøjet i mange år, hvis du også passer godt på det. Sørg for at rengør det, hvis der kommer noget på og tør det af, så det altid er rent og pænt til næste gang.

Sex box eller sex boks? 

Om du kalder det for et sexlegetøj sæt, en sex box eller en sex boks gør ikke den store forskel. Det vigtigste er, at du finder frem til denne kategori, hvor vi har netop det. Netop denne type af sæt som vi har her, er henvendt til jer, der gerne vil lege med bondage, underkastelse og måske blive klogere på jer selv i forhold til rollespil.

Der er nemlig mange muligheder for både at holde det i den lidt mere uskyldige afdeling, med udelukkende håndjern, men der er også rig mulighed for at kaste jer ud i et langt vildere SM eventyr. Når man bliver bundet eller får bind for øjnene, så handler det meget om, at man mister kontrollen og overlader den til en anden.

Det er frækt og pirrende, når man normalt er et menneske, der er i fuld kontrol. Det er derfor sundt at overgive den kontrol, især i soveværelset under ordnede forhold. Fratages du pludselig en sans, som f.eks. synssansen, så træder dine andre sanser betydeligt frem.

Eksperimenter med rollespil

Har I først leget med håndjern, blindfolds og reb, så skulle I tage og prøve rollespil. Det er oplagt at bruge forskellige former for sexlegetøj som manchetter, gag balls og andet, som også findes i sexlegetøj sættene, når I skal lege frække rollespil.

Lad den ene af her ved den magtfulde hersker eller herskerinder og den anden skal være den underdanige undersåt.

Når rollerne er tegnet så skarpt op, så giver det en helt fantastisk dynamik. Når I udfordrer hinanden og er åbne omkring hvilke lyster og fantasier I har, så kan I tage jeres sexliv til et helt nyt niveau. 

En sex box der både er for begyndere og øvede 

Uanset om I er nybegyndere eller om I er øvede, og har skufferne fyldt op med forskellige former for frækt sexlegetøj, så kan de samlede sexlegetøj sæt være en oplagt idé til jer. For alt efter hvilke sæt I vælger, så vil der helt sikkert være noget, som I ikke har stiftet bekendtskab med tidligere.

Det kan også være, at I har holdt jer mere til andre former for legetøj, og derfor er ret nye indenfor blid bondage.  Vi har som allerede beskrevet flere forskellige sæt. Vi har nemlig begyndersæt med 3 dele, øvede sæt med 7 dele, øvede sæt med 8 dele og det ultimative sæt med hele 10 dele.

De forskellige dele i sættene kan enten bruges sammen eller hver for sig. Der er derfor utrolig mange muligheder, når du køber et sæt. I kan bruge de forskellige produkter enten blidt eller mere hårdt alt efter hvad I er til.

Vælg det sexlegetøj sæt der passer til jer 

Hvad du skal vælge afhænger naturligvis af jeres behov. Har I ikke tidligere brugt noget sexlegetøj overhovedet, men føler jer fristet af det, så spring ud i det, og anskaf jer det helt store eller nogle af vores lidt større sæt.

Fremfor at skulle købe mange løse produkter sidenhen, fordi I har fået mod på mere, så sparer I både tid og penge, når I køber et sæt fra start. Er I i gang med at eksperimentere og udforske, hvad I er til, men ikke er så trygge ved sexlegetøj endnu, og ved ikke om I er til blid bondage, så invester i stedet i et lille sæt.

Vores små sæt har også alt hvad I skal bruge for at finde ud af, om I tænder på bondage og har den slags fetish. De indeholder oftest et blindfold, et par håndjern og enten en kildefjer eller en lille og uskyldig flogger. 

Hvordan bruger man de forskellige dele i sættene?

Nogle af delene i vores sexlegetøj sæt er forholdsvis lette at identificere hvad skal bruges til, hvor andre er måske lidt sværere, især hvis I ikke er så rutinerede.

Hvis vi tager udgangspunkt i det ultimative sæt, så får du en gag ball, manchetter til håndled og fodled, reb, halsbånd, blindfolds, piske, padle og meget, meget mere. Gag ballen puttes i munden og spændes let med den justerbare rem. Der er lavet huller i plastikkuglen, så du let kan trække vejret igennem den. 

Både manchetterne til håndled og ankelled er i stedet for håndjern. De bruges på samme måde, men kan give et mere fast udtryk. De kan strammes mere, hvilket mange holder rigtig meget af.

Halsbånd og reb

Halsbåndet og den medfølgende snor kan bruges til mange forskellige lege, men at lege en magtfulde herre eller kvinde og en underdanig slave er helt oplagt. Rebet kan bruges på mange forskellige måder, og du kan binde din partner både til sengekanten eller til at spænde hænder og fødder sammen i forskelligpositioner, så du har let adgang.

Bondage og de forskellige måder man kan binde på, er en helt disciplin for sig, og mange af de forskellige knuder kræver øvelse og tålmodighed.  Blindfoldet bruges over øjnene. Det er lavet i et lækkert materiale, så det er behageligt at have på. Nipple klemmerne er til at sætte på brystvorterne.

De kan brudes til både mænd og kvinder, da brystvorterne er særligt sensitive. Kildefjeren, den sorte paddle og pisken er alle lavet til at give enten smertefuld nydelse eller til at pirre på en forførende måde. Leg med den på forskellige steder på kroppen og se hvordan din partner vrider sig.

X