Viser alle 19 resultater


Der findes et hav af forskellige vibratorer til par. En par vibrator kan give jer det ekstra pift i sengen eller være start skuddet til at anskaffe sig mere sexlegetøj. Uanset hvad så har de det til fælles, at de kan tilfredsstille jer som par på en ny og forfriskende måde.  Du må selvfølgelig også gerne bruge den, når du er alene hjemme. Se vores udvalg af vibratorer til par nedenfor. Læs mere

-28%
DKK 545,00 DKK 395,00
-34%
DKK 595,00 DKK 395,00
-20%
-20%
-50%
DKK 595,00 DKK 295,00
Tilbud
-20%
DKK 395,00 DKK 315,00
-20%
DKK 395,00 DKK 315,00
-50%
DKK 595,00 DKK 295,00
-11%
-31%

Inviter den vibrerende fornemmelse med ind i dobbeltsengen

En par vibrator er til jer som par, der ønsker at tilføre jeres sexliv det ekstra frække. Når man som par tænker på at købe et stykke sexlegetøj, er det ikke et udtryk for at man har et kedeligt sexliv. I stedet oplever vi her hos www.altertytys.dk det for en sund måde at vedligeholde sit sexliv på. Som med alt andet her i livet, så kræver det at have et sundt sexliv, at man plejer det. Derfor kan en par vibrator være nøglen til at bevare et spændende og frækt sexliv. Også selvom man selv synes, at man kender hinanden ud og ind. At det kaldes en par vibrator er ikke misvisende, men en sådan slags vibrator er på ingen måder forbeholdt par. De forskellige typer af vibratorer kan naturligvis både bruges solo og med en partner.

En Magic wand, et æg og en penis ring

Er I ikke bekendt med hverken en Magic wand, et æg (i denne forbindelse) eller en penis ring? så er det blot nogle få eksempler på den type af par-vibratorer, som vi fører her. Fælles for dem er, at de kan spice jeres sexliv op. En Magic wand er en af de mest populære vibratorer på markedet. Med denne form for vibrator kan du stimulere klitoris på dig selv eller din kvindelige partner. Derudover kan den vibrerende fornemmelse give dig de mest kraftfulde orgasmer. Den er helt sikkert pengene værd og det er ikke uden grund at den findes på vores bestseller liste. De fleste vibratorer, som en wand, er lavet med en overflade, der er af medicinsk silikone. Hvilket gør den nænsom og blid for huden. Derudover er mange også vandtætte, hvilket gør, at de er oplagte at tage med i badet.

Du må huske ægget

Ægget, ikke at forveksle med Arne Jacobsens, er en rigtig fræk lille gadget, som både du og din partner bliver rigtig glade for. Der findes forskellige typer af æg. Alle er de formet som æg og er tiltænkt til at stimulere dit g-punkt med de mange vibrationer. Lad forspillet begynde med, at I bruger ægget over hele kroppen. Hvor vibrationerne gør jer ekstra tændte. Slut eventuelt af med, at du indfører ægget i vaginaen imens din partner penetrer dig analt. Jeres sexliv vil nå helt nye højder. En af de helt store årsager til, at ægget er så populært er den, at mange af dem laves trådløse. Og hvad betyder det så, spørger du? Forestil dig, at din kvindelige partner indfører ægget i sin vagina før I tager ud. F.eks. på bar eller en tur ud for at handle, for den sags skyld. Den trådløse fjernbetjening har du i sin hånd, og du kan nu fuldstændig kontrollere hvor mange, hvor kraftige og hvornår hun mærker vibrationerne som du er herre over.

Den populære penis ring

En penisring er et uskyldigt og populært stykke sexlegetøj, som vi især sælger til par, der er i begyndelsen af deres eksperimentelle sexliv. En penis-ring er en gummiring med en vibrator på. Den sættes på penis og både han og partneren vil under penetrering mærke de blide vibrationer. For nogle af dem, er vibratoren formet som en lille kanin, hvor ørene kan nå at stimulere klitoris under samlejet, dermed kan den kvindelige partner både blive stimuleret vaginalt og på klitoris på samme tid.

Hvorfor bruge et stykke sexlegetøj med vibrator?

Når kvinder, får stor tilfredsstillelse af at bruge en vibrator, er det fordi, at mange kvinder oplever at have sværere ved at få en vaginal orgasme. Derfor kan både du og din partner få stor glæde af at bruge en vibrator. Giver du din kvindelige partner en orgasme ved at stimulere klitoris først, så bliver samlejet også det mere intenst. Men en par vibrator er ikke forbeholdt kvinder. Som mand vil du helt sikkert også nyde, at føle vibrationerne overalt på kroppen, særligt omkring anus sidder der, som i klitoris, mange nerveender og derfor er det noget helt særligt at blive stimuleret lige netop der. Udover disse grunde, så har et stykke sexlegetøj med en vibrator også den åbenlyse fordel, at den kan vibrere, som ingen penis kan. Det er på ingen måde snyd, det er bare at bruge disse hjælpemidler som et supplement til jeres sexliv.      Når I som par er fælles om at anskaffe jer en par-vibrator, har I allerede gjort jer nogle tanker omkring jeres sexliv. Måske det er den ene af jer, der har talt positivt for, at I bør anskaffe jer fx en penisring, hvor den anden af jer, måske har haft brug for lidt overtalelse. Det kan let ende med, og det hører vi ofte, at det ender med, at det er den lidt forbeholdne partner, der ender med at være mest vild og have lyst til at eksperimentere endnu mere.

Husk altid en god glidecreme sammen med jeres par vibrator

Har I bestilt jeres nye par vibrator og venter blot at kunne tage den i brug, så anskaf endelig også en god glidecreme. Selvom I begge er både våde og ophidsede, så vil en glidecreme gøre en stor forskel i jeres sexliv (sexlegetøj, vibratorer eller ej), for det mærkes bare helt og aldeles fantastisk, når man bruger det. Huden føles blød og glat og penis smutter, så at sige bare ind. Det er dog vigtigt, at I bruger en vandbaseret glidecreme, når I bruger sexlegetøj. Er det derimod glidecreme til sex mellem jer to, så er det en silikonebaseret glidecreme, som I skal investere i. Som sagt, I vil aldrig dyrke sex igen uden, når I først har prøvet det.
Tilføjet til indkøbskurven