Viser alle 4 resultater


Massageolie til erotisk eller intim massage. Nyd den silkebløde fornemmelse med en massageolie. Køb erotiske massageolier med og uden duft hos AltErTysTys.dk
Har du nogensinde prøvet hvad en omgang massage kan gøre for forholdet?

Den intime berøring rykker jer straks tættere sammen. Brug massageolie til en fræk intim massage eller et pirrende forspil inden sex med din partner. Uanset formålet har vi hos AltErTysTys.dk massageolien til dig. Læs mere


Massage olie - Er alt til intimt brug?

Nej, på ingen måde. Du skal virkelig være varsom hvis massageolien skal benyttes indvortes som glidecreme. Rigtig mange tror nemlig, at det kan man sagtens, eller måske griber ud efter mandel eller kokosolien i køkkenet som så bliver brugt som glidecreme – For gud skyld lad være med det og benyt hellere en glidecreme til det.
Det er der flere grunde til og det skal vi nok komme ind på.

En massage olie til erotisk brug er ofte tilsat duft som kæler for dine sanser og gør massagen endnu mere sensuel og lækker, men sådan en massageolie må aldrig benyttes indvortes, altså på penishovedet eller oppe i vagina, vi er utrolig sarte der og olier tilsat duft indeholder mange forskellige ting som f.eks. parfume. Det kan både svige og ikke mindst give udslæt i forbindelse af en reaktion.

En anden årsag er at massage olie som ofte er tykkere i konsistensen og fedter sig ind i huden mere, hvorfor den er god til massage. Du tænker måske ja? Det er da lækkert at så glider det hele mere og derfor mere oplagt som glidecreme, men der tager du desværre fejl. En olie er utrolig svær at vaske af huden, du har måske prøvet at få olie på hænderne under madlavning og det er bare ikke til at få af bagefter – det samme sker med en massageolie, det har bare den ulempe at får du det først ind i skeden kan der nemmere sætte sig bakterier som kan resultere i f.eks. blærebetændelse.

Skal du give en intim massage med en lækker massage olie med duft, så undgår penishovedet og oppe i vagina. Alle andre steder kan du frit benytte, og det er da intimt?

Intim massage som en del af et frækt forspil

Som vi kom ind på i de tidligere afsnit, er det ikke alle massageolier der kan bruges til intim brug. Når det så er sagt er der ikke noget frækkere end en intim massage før det for alvor går løs. 

Måske du har hørt om tantra sex? Det er der er med tantra, er i bund og grund et pirrende forspil. Frække kærtegn og berøring uden at have sex. Desto mere du tirre og pirre din partner, desto mere tændt bliver i. Når i så skal fortsætte legen i lagnerne vil orgasmerne nå nye højder. Puha, fik du også varmen?

Hvorfor skal du vælge en massageolie?

Det giver vel lidt sig selv – gør det ikke? Massage olie til massage, eller? Selvfølgelig skal du vælge en massageolie når du giver kæresten en fræk massage, så kan i altid finde glidecremen frem senere. En massage behøves jo heller ikke at lede til sex. Efter en lang dag på job, måske en tur i fitness også, du er udkørt, men pludselig foreslår din alt for dejlige kæreste en lækker massage. Det siger du da ikke nej til? Frem finder han massageolien og giver dig en afslappende massage – lige hvad du havde brug for.

Mange går desværre i den tro at massageolie kun er for professionelle massører og der bliver der taget fejl. Hvis du skal give en massage eller bare kærlig berøring, bliver oplevelsen 10x bedre med en ordentlig massage olie af god kvalitet. Udstyret skal man jo aldrig gå ned på!

Hvilke massageolier findes der?

Man skulle jo tro, når man sagde massage olie var der kun en slags, men det er langt fra tilfældet. Der findes mange forskellige massageolier, f.eks. en massage olie med duft, det kunne være vanilje eller en dejlig blomster duft der får alle sanserne i gang.

Ønsker du en massageolie uden nogen former for duft, har vi også det hos AltErTysTys.dk – Nyd en erotisk massage med en neutral massageolie. Har du en sart hud eller er du måske allergiker? Prøv en lækker massage olie med hemp seed, der er 100% vegansk, uden unødvendige tilsætningsstoffer og fri fra parabener. I samme serie findes også en body mist, som er en fugtgivende olie til huden, den kan anvendes efter bad. Har du en meget tør hud, vil en lækker massageolie også kunne fugte din hud inden på førelse af body lotion eller i stedet for body lotion.

Uanset dit formål, har vi massageolien til dig. Er du i tvivl om noget eller kan vi på anden måde hjælpe dig med noget, sidder vi klar ved tasterne.

Hvordan bruger du en massage olie

Det giver måske lidt sig selv, men ikke for nogle. Mange har nemlig den bekymring om der kan gøres noget forkert? Så længe massagen blot er blid, kan du ikke gøre noget forkert eller skade din partner. Find jeres yndlings massageolie frem og varm evt. olien i hænderne før den bruges på din partners krop. Arbejd langsomt olien ind i huden og nyd den silkebløde fornemmelse.
Du kan også bruge massageolie til at fugte huden, især hvis du har en tør hud.

Skal du på stranden, fanger solens stråler meget nemmere, en hud der er smurt ind i olie, vidste du godt det? Ja, en massageolie er ikke bare en massageolie, den kan bruges til mange ting.

Tilføjet til indkøbskurven