Viser 1–16 af 43 resultater

En god vandbaseret glidecreme er utrolig vigtigt, for at I kan få den bedste oplevelse. Når I bruger sexlegetøj sammen, vil det ofte kræve lidt mere smørelse end I måske er vant til når I ikke bruger det. Her er en vandbaseret glidecreme jeres bedste bud. Med den får I en meget mere glidende, glat og sensuel oplevelse.

Glidecreme kan bruges, uanset om der er sexlegetøj involveret eller ej. Men særligt ved brug af sexlegetøj kan glidecreme være helt uundværligt. Hos Alterstystys.dk kan du derfor finde et godt udvalg af vandbaseret glidecreme til par sexlegetøj. Vi har økologiske, veganske og parfumefri glidecreme, så der er noget for enhver præference.

Vil I gerne lære mere om hvilke glidecreme der findes, kan I med fordel læse vores guide til glidecreme. Her vil I også lære, at der ingen grund er til at springe glidecremen over, når det kommer til jeres intime stunder sammen. Glidecremen bør altid være en del af legen, da den altid vil sørge for en mere lækker og stimulerende fornemmelse. Læs mere


Glidecreme – helt uundværligt til sexlegetøj

Glidecreme er og bliver alfa og omega i soveværelset. En vandbaseret glidecreme til par er derfor en god ting at have liggende. I kan nemlig få stor glæde af en god vandbaseret glidecreme, når I bruger jeres sexlegetøj. Glidecremen gør indføring af sexlegetøj lettere og meget mere behageligt. Ved brug af anal sexlegetøj kan det slet ikke anbefales at prøve uden den rigtige glidecreme.

En vandbaseret glidecreme til par skal dog ikke være en hvilken som helt. Det er nemlig vigtigt, at I har styr på jeres glidecreme, og bruger den rigtige til det rigtige formål. Sexlegetøjets materiale kan for eksempel have stor indflydelse på, hvilken glidecreme I skal bruge, og ikke mindst hvilken I ikke skal bruge.

Derfor er glidecreme vigtigt

At bruge glidecreme til par sexlegetøj er vigtigt at flere årsager. Det kan nemlig både øge jeres nydelse og komfort. Sexlegetøj har ikke den nødvendige smørelse, som du ellers ville få, når du er sammen med din partner. Derfor kan der godt mangle lidt i forhold til at gøre indførelsen helt behagelig.

Dertil er det faktisk helt nødvendigt, hvis du bruger sexlegetøj, der skal indføres analt, eller hvis du bruger et større end gennemsnittet sexlegetøj. Det kan for eksempel være ved brug af en særlig stor dildo. Her er glidecremen altså helt uundværlig for at gøre penetrering mulig.

Glidecreme til sexlegetøj

Men hvad er glidecreme til sexlegetøj så? Glidecreme der skal bruges sammen med sexlegetøj, skal ofte være en særlig type glidecreme. Meget sexlegetøj er nemlig lavet af et silikone materiale, og det er ikke helt ligegyldigt, hvad du bruger til dette materiale.

En tommelfingerregel hedder, at du altid skal bruge en vandbaseret glidecreme til par sexlegetøj. Så er du nemlig sikker på, at glidecremen ikke går ind og ødelægger materialet. Der er som altid undtagelser til en regel, hvilket vi også kommer ind på senere.

Hvad er vandbaseret glidecreme til par?

Når det kommer til glidecreme til par, vil du høre meget om vandbaseret glidecreme. Men hvad er vandbaseret glidecreme helt præcist? Den vandbaseret glidecreme er en glidecreme, der er vandopløselig. Det vil sige, at den ikke bliver liggende som et lag oven på huden, men absorberes. Derfor kan du også føle at en vandbaseret glidecreme til tider tørre ind.

Dette er dog ikke noget større problem, da du blot påfører mere på det ønskede område. Fordelen ved denne type glidecreme er, at den kan bruges sammen med sexlegetøj af silikone. Derudover er det også den glidecreme, der føles mest som den naturlige smørelse, du oplever, når du er sammen med en kvinde.

Brug vandbaseret til sexlegetøj

Det er altså den vandbaseret glidecreme, du skal have frem til sexlegetøjet. Mange er også glade for denne glidecreme generelt, hvad end de bruger sexlegetøj eller ej. Den er nemlig mest naturlig, ofte uden parfume eller smag. Og hos Altertystys.dk kan du endda få den både vegansk og økologisk.

Med alle disse fordele og valgmuligheder er der altså ingen grund til at springe glidecremen over. I vil uden tvivl ikke kunne undvære den, når først I har mærket, den forskel den gør. Sørg for at bruge en god mængde som både smøres på sexlegetøjet og på intimområdet.

Hvad kan silikonebaseret glidecreme så bruges til?

Når nu man ikke kan bruge en silikonebaseret glidecreme sammen med sit sexlegetøj af silikone, hvad kan man så bruge den til? En silikonebaseret glidecreme har nemlig en masse gode egenskaber, og kan derfor med fordel også ligge i natbordsskuffen. Silikonen i glidecremen vil ikke blive absorberet af huden, som du oplever det ved en vandbaseret.

Den lægger sig i stedet som et lag oven på huden. Dette kan godt give lidt ekstra rengøring, men det giver jer samtidig også glidende effekt, der aldrig stopper. Det kan være utrolig pirrende og erotisk, og I kan med fordel bruge glidecremen til en sensuel massage. I kan også bruge silikone glidecreme til par sexlegetøj lavet af glas og metal.

Glidecreme til sexlegetøj og sikker sex

Selvom vandbaseret glidecreme til par mest af alt handler om større nydelse og en generelt bedre oplevelse. Så er der også andre grund til altid at have glidecremen med i sengen. Glidecreme er nemlig også en del af de 10 sikker sex bud, som naturligvis også altid involverer at bruge kondom.

Når du bruger glidecreme, forhindrer du nemlig mange af de små rifter, der kan opstå ved penetrering. Dette kan særligt være en risiko ved analsex eller anal stimulering med sexlegetøj. Det er nemlig gennem disse små rifter, sexsygdomme kan overføres. Det er derfor ikke kun for sjov skyld, at vandbaseret glidecreme er din bedste ven, når det kommer til intime stunder med eller uden sexlegetøj.

Opnå større nydelse med glidecreme

Større nydelse er naturligvis en af de helt store grund til, at glidecreme til par sexlegetøj skal bruges. Det mindsker den modstand, der naturligt opstår ved penetrering, og den glidende effekt gør, at alle berøringer føles mere sensuelle.

Vi har været inde på, at det er en vandbaseret glidecreme, du skal have fat i, når det kommer til glidecreme til sexlegetøj. Men der er også forskellige mærker inden for denne type af glidecreme. Hos Altertystys.dk kan du nemlig få både vegansk, økologiske og parfumefri glidecreme.

En vegansk og økologisk glidecreme

Flere af vores vandbaseret glidecreme til par sexlegetøj er fra mærket Just Glide. Just Glide er et tysk kvalitetsmærke, der laver glidecreme, der er både vegansk og økologisk. Glidecremen fungerer præcis som andre vandbaseret glidecreme, og du vil opleve en optimal glideeffekt, når du bruger dit sexlegetøj.

Det gode ved vandbaseret glidecreme er også, at du kan bruge den uden sexlegetøj. Der er altså altid en grund til at have denne type glidecreme liggende derhjemme. Har du særlige krav og præferencer for dine indkøb, kan du også få dem opfyldt, når det kommer til din glidecreme.

En vandbaseret glidecreme med god effekt

Da en vandbaseret glidecreme bliver absorberet af huden efter noget tid, kræver det nogle gange, at du tilføjer mere efter noget tid. Men mange vandbaseret glidecreme har også en ekstra god effekt, der gør, at den glidende virkning bliver ved. Når en vandbaseret glidecreme er ekstra drøj, vil du kunne nyde en glat effekt i længere tid.

Særligt når du bruger sexlegetøj til anal stimulering, er det vigtigt med en god vandbaseret glidecreme, der holder effekten i så lang tid som muligt. Men det er vigtigt at huske, at du også sagtens kan påføre mere glidecreme, hvis det bliver nødvendigt. Der er ikke nogen rigtig eller forkert mængde. Det handler om, at I får den bedste oplevelse med jeres sexlegetøj.

Glidecreme til anal sexlegetøj

Glidecreme til par sexlegetøj er selvfølgelig endnu vigtigere, når der er tale om anal sexlegetøj. Når anal sexlegetøjet er lavet af silikone, er det igen vigtigt, at I bruger en vandbaseret glidecreme. Normalt hvis I dyrker anal sex, ville vi anbefale en silikonebaseret glidecreme. Den bevarer nemlig den glidende effekt uden at tørre ind.

Hvis I ikke har lyst til at bruge en vandbaseret glidecreme til anal stimulering, kan I vælge at bruge et anal sexlegetøj, der ikke er lavet af silikone. Mange buttplugs er for eksempel i metal. Her kan I med fordel vælge at bruge en glidecreme med silikone.

Find din glidecreme til sexlegetøj lige her

Hos Altertystys.dk finder du et bredt udvalg af vandbaseret glidecreme til sexlegetøj. Vores udvalg har noget til enhver, og du kan både finde vegansk, økologisk og almindelige glidecreme. Du kan selvfølgelig også finde alle mulige andre spændende glidecreme i vores sortiment.

En glidecreme er ikke bare et praktisk hjælpemiddel i soveværelset. Det kan også øge nydelsen for både ham og hende. Vores glidecreme med smag er et hit hos mange par, og bruges flittigt til at oralsex mere velsmagende. Du kan også finde ekstra pirrende glidecreme, der både varmer, køler endda også vibrerer.

X