Viser alle 4 resultater

Skal jeres næste intime stund være ekstra hed? Så er det en særlig pirrende glidecreme, I skal have fingrene i. Vores udvalg af de ekstra stimulerende glidecreme vil uden tvivl få temperaturen til at stige i soveværelset. Du kan med fordel bruge den, når du skal forkæle dig selv ekstra godt. Eller når du og partneren skal have en endnu bedre sexoplevelse.

Vores udvalg af pirrende glidecreme kan give både varmende og vibrerende fornemmelser. Dertil kan du også vælge produkter, der øger sensitiviteten og som dermed gør enhver berøring endnu mere intens. Hvilken stimulerende følelse der tænder dig bedst, må du jo finde ud af ved at teste dem på egen krop.

Du kan med fordel bruge de pirrende glidecreme sammen med sexlegetøj. De fungerer selvfølgelig også godt alene, men med ekstra vibrationer fra en dildo eller et anal sexlegetøj er der skruet helt op for de skønne stimuleringer.

Hos Altertystys.dk finder du et udvalg af pirrende glidecreme såvel som almindelige vandbaseret og silikonebaseret glidecreme. Du kan også finde en guide til glidecreme, hvis du vil vide mere om, hvad de enkelte typer af glidecreme kan. Læs mere


Pirrende glidecreme – en særlig stimulerende oplevelse

Med pirrende glidecreme i natbordsskuffen er du og din partner klar til en ekstra hed nat sammen. De ekstra stimulerende cremer og gels vil sætte gang i blodomløbet hos jer begge, øge jeres lyst og følsomhed, og generelt bare gøre enhver berøring endnu mere intens.

En pirrende glidecreme er ikke bare én ting. Der findes mange forskellige former for stimulerende fornemmelser som glidecremen kan skabe. Hvilken du er mest til, må du jo finde ud af. Du kan blandt andet prøve en gel med en vibrerende virkning. Dertil er der selvfølgelig også den klassiske varmende glidecreme.

Hvad er pirrende glidecreme?

Pirrende glidecreme er en gel, der har en særlig stimulerende virkning. Den påføres det intime område, eller der hvor du ønsker at blive pirret. Gelen vil ofte efter få minutter begynde at virke. Det er derfor vigtigt, at du lige venter lidt tid, før du begynder at påføre mere.

Gelen vil i flere tilfælde også virke som en normal glidecreme, der giver en øget glat og lækkert følelse. Du kan derfor også med fordel bruge en pirrende glidecreme sammen med dit sexlegetøj. Særlig sexlegetøj til udvendig stimulering vil du kunne nyde ekstra meget.

Vibrerende gels for ekstra nydelse

Hos Altertystys betyder pirrende glidecreme ikke blot en glidecreme, der har en varmende effekt. Vi kan også tilbyde dig en vibrerende gel for ekstra nydelse. Gelen er til både mænd og kvinder, og kan påføres, der hvor I ønsker. Det er naturligvis oplagt at bruge den på penishovedet samt på klitoris. Venter du 10-15 minutter, vil du kunne mærke en let vibrerende effekt.

Den stimulerende gel vil ikke kun få din sexlyst helt op og ringe, du vil også kunne mærke en mere intens orgasme. Du kan naturligvis få glæde af de pirrende stimulationer, både når du skal have en intim stund alene, eller når dig og din partner skal nyde hinandens selskab.

Ekstra pirrende oplevelse med varmende glidecreme

Leder du efter en klassisk glidecreme, der kan lidt mere end sædvanligt? Så er det en varmende glidecreme, du skal have fat i. Vores varmende glidecreme gør det den lover. Den giver nemlig en varmende fornemmelse på det område, du påfører den, og virker samtidig som en helt almindelig glidecreme. Glidecremen er endda også vandbaseret, og kan derfor sagtens bruges med sexlegetøj af silikone.

Brug den pirrende glidecreme når det skal være ekstra hedt i soveværelset. Den varmende effekt vil uden tvivl sætte gang i lysterne. Ikke nok med at alt føles glat og lækkert, så vil varmen også gøre dig, ja helt vild i varmen.

Orgasmegel til både ham og hende

En orgasme gel er ikke kun til kvinder. Der findes naturligvis mange, der er lavet udelukkende med fokus på den kvindelige nydelse og orgasme. Men orgasme gels eller pirrende glidecreme er også for mænd. Ofte kan disse produkter også bruges på mænd, da det blot handler om at smøre gelen, på det område I ønsker at stimulere.

Hos Altertystys.dk finder du dog også orgasmegel, der er lavet til både mænd og kvinder. Virkningen er den samme som ved brug af andre orgasmegels. Du vil nemlig opleve en dejlig kildende fornemmelse på området, hvor du har brugt gelen. Den kan derfor med fordel bruges på både klitoris, penis og andre erogene zoner.

Hvorfor er glidecreme så vigtigt?

Uanset om du bruger en pirrende glidecreme eller en helt almindelig slags, er glidecreme altid en vigtig følgesvend i soveværelset. Den kan gøre, at oplevelsen bliver endnu mere stimulerende, mere gnidningsfri og alt i alt mere behagelig. Både når du bruger sexlegetøj, dyrker sex med din partner eller hygger dig alene, kan glidecremen være din nye bedste ven.

Glidecreme er ikke kun til kvinder, der lider af intim tørhed, eller til anal sex. Glidecremens effekt har en positiv indvirkning på jeres intime stund ved at gøre, at alt føles endnu mere lækkert og stimulerende. Dette bliver selvfølgelig kun mere udtalt, hvis I vælger en pirrende glidecreme.

Brug pirrende glidecreme til forspil

Vi ved alle, hvor vigtigt forspillet er. Eller hvis du ikke vidste det før, så ved du det nu. Forspillet er nemlig virkelig vigtigt. Det er ikke noget man bør skynde sig igennem, og særligt kvinder har brug for den ekstra tid til at komme i det helt rette humør. Hvis du ønsker at hjælper processen på vej, kan vi klart anbefale en pirrende glidecreme.

Ikke nok med at I kan nyde den glidende og glatte følelse som produktet giver, så vil den stimulerende effekt også uden tvivl sætte din partner i den rigtige stemning. Uanset om glidecremen har en varmende, vibrerende eller kildende virkning, vil den gøre dig mere følsom og øge nydelsen ved berøring og yderligere stimulering.

Opnå øget følsomhed med pirrende glidecreme

Selvom de fleste pirrende glidecreme vil gøre dig mere følsom på grund af den øget stimulering, er der også stimulerende glidecreme, der er skabt udelukkende med dette formål. De vil alt andet lige være den bedste løsning, hvis du ønsker at øge din følsomhed. Det kan være en god hjælp, hvis du har problemer med at nå klimaks, eller blot ønsker en mere intens følelse ved stimulering.

Denne form for pirrende glidecreme virker på grund af de aktive ingredienser, der øger følsomheden. Jo mere sensitiv du er, jo mere kan du nyde hver enkel berøring – hvad end det er dig selv eller din partner, der udøver dem. Ønsker du at mærke den fulde effekt af jeres nye sexlegetøj kan vi også kun anbefale jer at bruge en pirrende glidecreme til øget følsomhed.

Orgasme dråber – kom langt med få dråber

Ønsker I den lækre effekt af en pirrende glidecreme? Men vil I undgå alt det ekstra glidecreme og rengøringsarbejde? Så er det de smarte orgasme dråber, I skal have fat i. Orgasme dråberne fungerer præcis som en almindelig pirrende glidecreme, men skal kun doseres i dråber. Det er både praktisk og smart, når man ligger i mørket.  

Flasken er kun 15 ml, men det kommer du langt med, idet der kun skal bruges 2-3 dråber per gang. Der er altså til mange stimulerende stunder sammen. Dråberne har en virkning, der gør området mere sensitivt, og har samtidig en både kølende og varmende effekt.

Sæt ekstra skub i lidenskaben

En pirrende glidecreme kan være en nem måde at sætte lidt ekstra skub i lidenskaben. Ethvert parforhold har på et eller andet tidspunkt brug for, at der sker noget nyt og spændende i soveværelset. Det behøver ikke altid at være noget vildt i form af et nyt sexlegetøj eller at udforske anal sex. Selvom disse forslag helt sikkert også kan noget.

Nej, nogle gange er lidt ekstra stimulerende hjælp, faktisk alt hvad der behøves. Der er samtidig også mange forskellige typer af den ophidsende glidecreme, der gør, at I får nok sjov at lege med. Bliver I mere modige og eventyrlystne på et tidspunkt, er der jo intet, der forhindrer jer i at bruge glidecremen sammen med et frækt sexlegetøj til par.

Pirrende glidecreme og sexlegetøj

Generelt når du bruger glidecreme sammen med dit sexlegetøj, er det vigtigt at tjekke, at den er vandbaseret. Sexlegetøj er nemlig ofte lavet af silikone, hvilket ikke kan tåle at blive brugt sammen med en silikonebaseret glidecreme. Men alle vores pirrende glidecreme kan trygt bruges sammen med dit silikone sexlegetøj.

En undtagelse til reglen er sexlegetøj lavet af glas og metal. Ved disse produkter kan du med fordel bruge en glidecreme med silikone. Så kan du nemlig nyde den glidende effekt, der bare bliver ved og ved. Du skal dog huske på, at der er lidt mere rengøring efter brug af silikone glidecreme end ved den vandbaseret type.

Forkæl G-punktet med orgasmegel

Som kvinde kan du også få en pirrende glidecreme, der tager sig godt af dit g-punkt. Det famøse punkt er ofte svært at finde og svært at stimulere helt rigtigt. Men med en orgasme gel til g-punktet kan du hjælpe tingene på vej. Kombinerer du den med en g-punkts dildo, er du endnu bedre forberedt.

Du påfører gelen direkte på området inde i vagina, eller du kan påføre den på din g-punkts dildo, inden du bruger den. Venter du 5-10 minutter, vil du kunne mærke en effekt. Den pirrende glidecreme vil begynde sin stimulerende virkning, som gør, at du nemmere opnår en intens g-punkts orgasme.

X