Viser alle 8 resultater

Glidecreme til oralsex er ofte noget, de fleste par overser. Og det er en stor skam, for en god glidecreme kan gøre selv perfekt oralsex endnu bedre. Og hvem har ikke lyst til at sende sin partner i orgasmehimlen bare ved brugen af tungen og lidt velsmagende glidecreme? En god glidecreme forøger nydelsen, da den er bibringer en silkeblød fornemmelse til enhver seksuel situation. Hvordan I vælger at bruge glidecreme til oralsex er helt op til jer og jeres fantasi. Men det er vores helt klare anbefaling, at I prøver at bruge en glidecreme til oralsex.

Der findes et utal af forskellige variationer af glidecreme, hvilket kan gøre det til lidt af jungle at finde rundt i. Derfor kan I nedenfor blive lidt klogere på, hvilke glidecremer, I skal gå efter til oralsex og hvilke forholdsregler, der måtte være ved brugen af kondom og glidecremer. Vi giver jer også gode idéer til glidecremer med smag og hvilke glidecremer I skal bruge til forskellige typer af sexlegetøj. I kan også læse vores guide til glidecremer. Og vi er sikre på, at I kan finde noget, som også passer til jer og jeres behov for glidecreme til oralsex. Læs mere


Hvad er oralsex?

Den kedelige forklaring er oral stimulering af de erogene områder ved og på kønsorganerne. I virkeligheden er oralsex en fantastisk måde for par at være intime på og give hinanden nydelse uden at forfalde til samleje. Også kendt som blowjob til mænd og lickjob til kvinder, så oralsex en fantastisk måde at være sammen på.

Hvordan I dyrker oralsex, er op til jer. I kan bl.a. læse vores guide til oralsex og finde en masse inspiration der. Og hvis I bringer glidecreme ind i legen, er vi sikre på, at I vil komme til at opleve nydelse, som I ikke har regnet med var muligt.

Hvorfor bruge glidecreme til oralsex?

Det er desværre ikke alle, som har fået øjnene op for glidecremens fortræffeligheder. Mange tror stadig, at glidecreme er for gamle kvinder eller kvinder, som har problemer med tørhed i skeden. Intet kunne være mere forkert. En god glidecreme er efter vores mening en nødvendighed i ethvert soveværelse.

Glidecremer kan nemlig bruges i mange forskellige sammenhænge og bibringer altid en ekstra dimension til jeres sex og samliv. Også oralsex kan blive ekstra godt, hvis I indtænker en smule glidecreme i legen. Oralsex er godt, men det bliver bare den tand bedre, når glidecreme bliver tilført.

Større nydelse med glidecreme til oralsex

Uanset hvilken slags glidecreme, I vælger at bruge, så kan en god glidecreme som nævnt gøre lidt ekstra for jer i soveværelset. Oralsex er godt i sig selv, men når I begynder at bruge glidecreme sammen med oralsex, så sker der noget ekstra frækt imellem jer.

For glidecreme er med til at nedsætte eventuel friktion og så giver det også en ekstra pirrende fornemmelse på jeres mest erogene zoner. Det kan påføres i store eller små mængder, men det er jeres fantasi, som sætter grænserne for, hvad I vil bruge glidecremen til.

Oralsex som forspil

Her hos altertystys.dk er vi store fortalere for, at I sørger for at give hinanden et grundigt og gedigent forspil for virkelig at få safterne til at stige. Hvis safterne alligevel ikke stiger så hurtigt som forventet, er glidecremer en sikker løsning.

Der er intet frækkere end når din partner går ned på dig og hvis du inden det er blevet stimuleret af et godt håndjob med glidecreme, kan den efterfølgende oralsex mærkes helt ind i sjælen. Vi anbefaler derfor, at I bruger glidecreme til oralsex og til jeres forspil. I vil ikke fortryde det.

Hvilke glidecremer kan vi bruge?

Når I skal vælge glidecremer, så er markedet efterhånden så stort, at det kan virke svært at træffe det rigtigt valg. I kan selvfølgelig anskaffe jer et mindre arsenal af glidecremer, hvilket vi synes I skal gøre for variationen skyld. Men I kan også være mere specifikke i forhold til jeres behov og lyster.

De fleste glidecremer kan inddeles i to kategorier: Vandbaserede glidecremer og silikonebaserede glidecremer. Under disse er der yderligere underkategorier, men det taler vi om en anden dag. Det vigtigste er, at I overvejer, hvad I vil bruge glidecremen til. I kan også læser vores guide til glidecremer.

Vandbaseret glidecreme

Den vandbaserede glidecreme er rigtig god at bruge til de fleste aktiviteter. Den er meget nem at vaske af, da den primært består af vand. Det betyder så også, at den let fordamper og I derfor lidt oftere skal påføre et nyt lag af glidecreme. Den opleves heller ikke så tyktflydende, som silikonebaseret glidecreme.

Til gengæld er den meget skånsom over for følsom hud og allergier og så har den den ekstra bonus, at den ikke ødelægger jeres sexlegetøj. Den er derfor et godt bud på en glidecreme, som I med sindsro kan bruge som jeres foretrukne glidecreme til oralsex. Og så er den enestående sammen med sexlegetøj.

Silikonebaseret glidecreme

Den silikonebaserede glidecreme består grundlæggende af tyktflydende silikone. Den er meget drøj i brug og egner sig derfor også rigtig godt som massageolie. Den har en silkeblød struktur, som giver en ekstrem pirrende fornemmelse i forbindelse med oralsex, forspil og samleje og især analsex.

Den egner sig dog ikke sammen med sexlegetøj bestående af silikonemateriale. Her kan den gå ind og ødelægge den lækre overflade på jeres favorit sexlegetøj, hvilket jo er ret så ærgerligt. Dog egner den sig rigtig godt til sexlegetøj, som er lavet af glas eller metal.   

Vegansk glidecreme

Den her glidecreme er for jer, som har taget stilling til jeres aftryk på verden – også når I dyrker sex. En vegansk glidecreme er mindst lige så god som alle de andre førnævnte glidecremer og har det ekstra plus, at den ikke er blevet testet på dyr.

Derudover er en vegansk glidecreme også et plus for miljøet, og så kan I være sikre på, at den ikke holder nogen form for skadelige stoffer. Det er også et plus, hvis en af jer er allergiker eller har følsom hud. I kan derfor med sindsro bruge en vegansk glidecreme til oralsex.

Glidecreme med smag

Vi kan nok godt blive enige om, at en penis ikke altid smager af jordbær på en sommerdag. Men det kan det komme til. For I kan nemlig købe glidecremer med smag i forskellige variationer. Især når man bruger glidecreme til oralsex kan det være en fordel at forkæle sig selv med lidt velsmag.

I kan tage jer et kig rundt i webshoppen efter andre produkter med smag, for eksempel et kondom med smag af banan, men ellers kan vi anbefale glidecremer med smag af hvid chokolade. Eller måske var det noget med en glidecreme, som smager af vanilje?

Oralsex og sexlegetøj

Som vi allerede har været inde på, så er oralsex vanvittigt godt, når det bliver gjort ordentligt. Men det kan blive endnu bedre, hvis I inddrager noget velvalgt sexlegetøj. Her har altertystys.dk også et meget stort udvalg, som I kan gå på opdagelse i og finde inspiration.

Kombiner for eksempel oralsex med en par vibrator eller en magic wand og mærk, hvor meget det giver til jeres oralsex. Det kunne også være, at et SM begynder sæt var noget for jer?  I skal bare huske at bruge vandbaseret glidecreme, når det kommer til sexlegetøj.

Kondomer og glidecreme til oralsex

Intet er mere frækt, end at få påført et kondom med munden. Det kræver øvelse og en upåklagelig teknik fra påførens side, især for at sikre, at kondomet ikke revner. Vær altid sikre på, at kondomet er intakt. Men det giver også en helt intim følelse at se din partner forkæle dig på den måde.

I skal dog være opmærksomme på, at Ikke alle kondomer kan klare alle slags glidecremer. De fleste latexkondomer kan klare silikone- og vandbaserede glidecremer, men hvis I bruger vaseline eller madolie (hvad vi ikke håber I gør), så risikerer I at kondomets struktur bliver svækket og dermed springer.

Levering af glidecreme til oralsex

Hos altertystys.dk går vi meget op i kvalitet og god kundeservice. Vi ved nemlig godt, at det kan være grænseoverskridende at skulle vælge sexlegetøj eller glidecreme ud fra et stort udvalg. Derfor er vi også altid klar på at hjælpe jer telefonisk eller hvis I kommer forbi butikken i Paradisgade.

Leveringen af jeres køb sørger vi også for sker så diskret som overhovedet muligt. Vi sender kun varer i diskret sort og uden navn og logo på adresselabelet. Og så har vi aftaler med PostNord, DAO og GLS, så vi kan sende jeres varer direkte til døren eller til afhentning.

 

0
Indkøbskurv
Subtotal: 
DKK 0,00
Subtotal: 
DKK 0,00
  • No products in the cart.