Viser 1–16 af 56 resultater

Glidecreme er i bund og grund det mest simple tilbehør til jeres sexliv. Bruger I det ikke allerede under sex, så går I helt sikkert glip af noget helt fantastisk. Det er måske det vigtigste tilbehør til et velfungerende sexliv og så har det også mange andre funktioner end at hjælpe på fugtbalancen.

Du kan bruge glidecreme sammen med sexlegetøj, under vaginal eller anal sex. Der findes forskellige typer af glidecremer, f.eks. en vandbaseret, silikonebaseret eller en særligt til anal sex. Vi anbefaler dog altid en vandbaseret til brug sammen med sexlegetøj. Er du i tvivl om hvilken en du skal vælge, kan du læse vores guide her. Læs mere


Derfor skal du bruge glidecreme

Du skal selvfølgelig bruge glidecreme, når du dyrker sex fordi du gerne vil have den absolut bedste sexoplevelse. Det bliver nemlig meget bedre og mere tilfredsstillende, når bruger en form for glidemiddel. Men for kort lige at opridse hvorfor, så får du det lige her: Du undgår rifter, ømhed og andre gener.

Med de grunde så burde det være nok til, at du dyrker sex med glidecreme hver gang. Det er klart, at det kan smutte i farten eller hvis man har et one night stand efter en våd bytur, hvor man ikke lige har fået en med. Det er dog ærgerligt, da man ofte danner endnu mindre naturligt glidemiddel, når man er under påvirkning af alkohol. Derfor har man i det tilfælde faktisk endnu mere brug for en hjælpende (og glidende) hånd.

Hvilken glidecreme skal du vælge?

Glidecreme egner sig som nævnt i mange sammenhænge. Vi kan faktisk ikke komme i tanke, om en situation hvor glidecreme ikke er en god idé. Dog skal du være opmærksom på, hvilken type glidecreme du vælger, alt efter hvad den skal bruges til. Der fås nemlig forskellige typer af glidecreme, f.eks. vanbaseret, silikonebaseret eller oliebaseret.

Har du en fast partner eller en kæreste, så burde I gøre jer selv den tjeneste at bruge glidecreme hver gang I dyrker sex. Det er uagtet af, om I skal dyrke vaginal eller analsex. For jo, det er langt vigtigere at bruge en god silikone version, når I dyrker analsex, men det gør stadig en kæmpe forskel, også selvom det drejer sig om vaginal sex.

Vandbaseret til sexlegetøj og samleje

Når du bruger glidecreme til sexlegetøj, bør du som oftest gå efter en vandbaseret glidecreme. Det meste sexlegetøj er nemlig lavet af silikone. Og selvom der findes silikonebaseret glidecreme, må du ikke lade dig snyde af navnet og tro, at den er egnet til silikone sexlegetøj. Denne type creme kan nemlig ødelægge overfladen på silikonebaseret sexlegetøj.

Vandbaseret egner sig også til andre materialer, så hvis du er i tvivl, bør du altid vælge en vandbaseret. Vandbaseret glidecreme egner sig også til samleje, særligt hvis du er ekstra sart eller allergisk. 

Silikonebaseret til sexlegetøj i plastik eller glas

Silikonebaseret glidecreme egner sig til samleje, både vaginal sex, anal sex og ved brug af latex kondomer. Det silikonebaserede middel giver nemlig en lækker og fløjsblød fornemmelse. Det egner sig i ser til anal sex, da der ikke bliver produceret et naturligt glidemiddel i anus i modsætning til vagina. Derudover egner det sig også, hvis du lider af tør skede eller har svært ved at blive våd nok ved samleje.

Det har en høj glideevne, som gør sex og samleje til en lækker og behagelig oplevelse. Selvom silikonebaseret glidecreme ikke egner sig sexegetøj af silikone, kan du sagtens anvende det til andet sexlegetøj, f.eks. lavet af plastik eller glas. En af de andre fordele ved f.eks. en dildo i glas, er at den kan køles og varmes inden brug.

Bedre sex med glidecreme

Glidecreme er en let og fedtet væske, som du kan bruge under sex. Det er et smøremiddel, der sikrer lækker og tilfredsstillende sex uden rifter eller andre gener. En god version sikrer at alting glider og det mindsker derfor den friktion der opstår i forbindelse med sex. Det er også den friktion, der kan give rifter og hvor der kan sætte sig bakterier, der i sidste ende kan ende med kløe og irritation.

Både mænd og kvinder danner naturligt glidemiddel, når de bliver tændte. Vi er skabt sådan fra naturens side så det er smertefrit at have samleje. Kvinden danner lidt skedesekret, når hun bliver ophidset og manden danner lidt presperm. Du har sikkert oplevet, at din mandlige partner glinser lidt på spidsen af penis, når du får tøjet af ham.

Få mere ud af din naturlige smøremiddel

Fra naturren side af, danner vi selv smøremiddel, nogle mere end andre. Og din partner bliver normalt vis også henrykt, når han eller hun mærker, at du er våd allerede i det han eller hun mærker på dig. Der er nogle kvinder som ikke bliver ligeså våde, selvom de er tændte. Det kan der være flere årsager til, hvorfor glidemiddel er helt oplagt.

Det er vores naturlige smøremiddel til sex. Og i mange tilfælde så er det naturligvis også nok, hvis det bare skal være en hurtig omgang sex. Ønsker I der imod at gøre lidt ekstra ud af jeres samleje, så bør I helt sikkert inddrage både glidecreme og noget lækkert sexlegetøj. Er I ikke lige der endnu, hvor I ønsker at bruge sexlegetøj, så start ud med en god creme. Det vil gøre en kæmpe forskel for jer.

Varmebaseret glidecreme med smag og orgasme gel = Sjovere sex

Synes du også sex skal være sjovt og samtidig yderst stimulerende? Så kan du med fordel vælge en glidecreme, som kan lidt mere end bare at glide. F.eks. kan du få en varmebaseret glidecreme, som tilfører varme til de steder, du påføre den. Den virker ligesom en almindelig vandbaseret creme, men tilføjer et ekstra element af varme.

Det kan give mere kraftige og intense orgasmer. I den sammenhæng kan du også vælge en Orgasme gel, som smøres på klitoris og gør den ekstra følsom for en mere intens orgasme. Derudover kan du vælge glidecreme med smag, som gør oralsex sjovere, lækrere og frækkere.

Fisting gel og afslapnings spray til de anal-erfarne

Er du til fisting? Så er det vores fisting gel du skal have fat i! Fordi det er en gelformel , er den en smule tykkere i konsistensen og derfor egner den sig perfekt til fisting. Er du en garvet dyrker af anal sex og stimulering og er vant til større sexlegetøj i anus? Så kan det være, at du overvejer at tage skridtet videre og prøve kræfter med fisting eller større anal dildoer. Hvis dette er tilfældet, så er en fisting gel eller anal afslapningsspray med bedøvende effekt god at have ved hånden.

Det kræver nemlig både øvelse og masser af smørelse at vende anus til at blive penetreret med større former for sexlegetøj eller fisting. Fisting er bestemt ikke for begyndere, det kræver som sagt en del øvelse, men er du frisk på lidt fræk anal leg, så er fisting næste skridt.

Sådan får du mest ud af din glidecreme

I får lige en bedre forklaring på, hvad de forskellige cremer kan. For det er ikke helt ligegyldigt hvilken du vælger. Hvis vi starter fra toppen, så er en silikonebaseret creme rigtig god. Den glider rigtig let og så absorberes den ikke af huden, hvorfor den er så holdbar. Den er især god til sex uden sexlegetøj. 

Overfladen på dit legetøj, der er lavet i silikone, vil desværre blive ødelagt og det samme gælder for kondomerne. Det er ærgerligt at bruge penge på sexlegetøj, hvis man så ved en fejlbruger en silikonebaseret creme og dermed ødelægger det. Den vandbaserede creme er derfor rigtig godt at bruge sammen med sexlegetøj.

Til sexlegetøj og under sex

Du behøver nemlig ikke bekymre dig om, hvorvidt dit sexlegetøj kan tåle cremen. En vandbaseret creme er også rigtig god. Den glider dog ikke helt så let, og den holder ikke nær så længe, som den med silikone. Den er dog lysår bedre end ikke at bruge noget. Den oliebaserede creme er lidt en blanding. Den er ikke vandopløselig og derfor gælder de samme forholdsregler med denne, som ved en silikonebaseret creme.

De er ofte lavet på blandt andet mandel- eller solsikkeolie.Der findes også særlige cremer til analsex. De er silikonebaserede, men er lavet på en særlig måde, så de har en endnu længere holdbarhed og glider endnu bedre. Det er altafgørende for god analsex at bruge en god glidecreme.

Glidecreme til vild og ekstrem sex

Den næste, nemlig den varmebaserede, er ret interessant. De findes i forskellige varianter, men fælles for dem er, at de giver en varmende følelse. Varmen gør at du får en mere intens og fyldig orgasme. Den fungerer altså både som en almindelig creme og derudover, så har den så denne smarte og virkelig lækre feature.

Husk på, at et godt glidemiddel kan så meget mere end at fugte underlivet. Brug den til massage, til forspil, til handjob, til sexlegetøj. Du kan også bruge den til huden, for at give den en ekstra glød og gøre den skinnende og sexede. Et andet godt fif er, at du også kan bruge det til tørre spidser. Se også denne video, hvor vi forklarer lidt mere.

Vælg din næste version

Det første du kan gøre, det er altså at finde ud af hvilken form for sex du skal dyrke. Derefter kan du lidt lettere finde ud af hvilken creme du skal vælge. Som tommelfingerregel går du dog aldrig galt i byen med en vandbaseret creme. Den kan holde til vaginal sex og sex med legetøj. Ved du, at du nok skal bruge den under analsex, så er det en silikonebaseret du skal gå efter.

Derefter skal du finde ud af hvilken størrelse den skal have. De fleste cremer er ret drøje i brug. Derfor kan det ofte være en god idé at købe f.eks. en lille vandbaseret og en lille silikonebaseret frem for at købe én stor. Ved du hvilken du skal bruge og hvilken du bruger mest, så er det naturligvis ikke noget for dig.

Vandbaseret glidecreme til sexlegetøj og onani

Skal du onanere eller lege med sexlegetøj, så er det en vandbaseret version skal du vælge. Den vandbaserede formel er let opløselig, klistrer ikke og er meget tynd i kvaliteten. Den tynde kvalitet, gør at sexlegetøjet glider nemt, og den let opløselige konsistens gør rengøringen af legetøjet til en leg. 

Så snart vi snakker sexlegetøj, er meget vigtigt at der bruges en vandbaseret creme. En silikonebaseret formel vil over tid ødelægge overfladen på dit sexlegetøj. Er dit legetøj lavet af silikone, PVC og TPE så er det altså en vandbaseret udgave du skal bruge. Hvis sexoplevelsen skal være lidt ekstra lækker, kan en vandbaseret glidecreme kan også sagtens bruges under sex. 

Silikone til samleje

Skal du have sex? Og vil du gerne have en fræk og våd oplevelse? Så er det den silikonebaserede version du skal have fat i. Den har en virkelig lækker konsistens og du kan med det samme mærke, at det her – det bliver godt. Alle, både singler og par, vil få stor glæde af at bruge en silikonebaseret version. Den gør bare at det hele bliver lidt mere lækkert.

Men det er ikke kun under sex, at en silikonebaseret formel kommer til sin ret. Den er fantastisk til forspil. Brug den som massageolie eller brug den til at give din partner et handjob, han sent vil glemme. Han kan forresten også bruge den til at stimulere din klitoris med fingeren. Prøv det og nyd den silkebløde fornemmelse som vores silikonebaseret version giver dig og din partner.

Anal glidemiddel til anal sex

Er I til analsex? Så har vi en creme specielt udviklet til anal brug. Den hedder slet og ret anal glidecreme. Den er også silikonebaseret, men er lavet i en speciel formel som særligt egner sig til analt brug. Den har en tykkere konsistens, der gør at den lettere bliver på huden, så når den ikke at dryppe af fingeren eller penis inden du skal bruge den. 

Skal der leges lidt ekstra og er I friske på at prøve en anderledes oplevelse? Så findes der er en Warming Glidecreme der stimulerer dig med en varm og pirrende følelse. Sex handler jo om, at stimulere sanserne og det er netop det denne varmende udgave gør. Den er selvfølgelig også fedtfri og klistre ikke!

Glidecreme – vores mest solgte produkt

Det er ikke for sjov, når vi siger at glidecreme er det mest solgte produkt hos AltErTysTys.dk.
En glidecreme er I den billige ende, når vi snakker sexlegetøj. Det er ofte noget af det første der bliver købt, og det er også det produkt, der ofte bliver købt sammen med sexlegetøj. Alle vores cremer er allergitestet og uden parfume, så du kan roligt bruge dem med god samvittighed.

Prøv også at bruge den  under og efter barbering og intimbarbering, en silikonebaserede version giver den glatteste følelse og en virkelig indbydende hud. Den sikrer også, at du ikke fårrøde knopper og andre gener.

Glidecreme er ikke kun til kvinder i overgangsalderen

Har du tidligere hørt at glidemiddel udelukkende er til kvinder i overgangsalderen eller til folk, der ikke formår at blive ordentligt tændte, så er det en myte, som vi gerne vil aflive. Glidecreme er til alle voksne mennesker, der gerne vil dyrke dejlig og tilfredsstillende sex. For selvom vi danner naturligt glidemiddel, så er det ikke altid nok.

Det afhænger nemlig af mange forskellige faktorer, som har vi fået nok at spise, nok søvn osv. det betyder altså ikke, at du eller din partner ikke har lyst, det er simpelthen bare kroppen der ikke producerer nok selv. Derfor skal I naturligvis hjælpe det hele lidt på vej, så det glider lidt lettere.

Brug ekstra glidemiddel under graviditet og efter fødslen

Som vi allerede er kommet lidt ind på, så kan der være forskellige grunde til, at kroppen en pågældende dag eller i en periode ikke danner så meget naturligt glidemiddel. Ud over de faktorer, som vi allerede har nævnt i ovenstående, så kan også stress spille ind. Så snart kroppen ikke eller der er nogle ydre eller indre faktorer der påvirker dig, så kan det påvirke hormonbalancen.

Derfor kan graviditet også være en grund til at du ikke danner så meget naturligt glidemiddel som normalt. Hele din hormonbalance er lidt off i den tid, hvor du er gravid og i tiden efter. Derfor er det særligt gavnligt for dig der er gravid eller lige har født, at bruge glidecreme. Du undgår at blive tør, og at sex bliver en træls oplevelse. Særligt efter fødslen kan det være en god idé både at bruge kondom.

X