Viser alle 12 resultater

Glidecreme til par

Glidecremer til par, er i bund og grund det mest simple tilbehør til jeres sexliv eller under brug af sexlegetøj. Mange går i den tro om at det kun er til kvinder i overgangsalderen eller kvinder der har problemer med at blive våde nok.
Det er dog slet ikke tilfældet. Glidecreme er måske det vigtigste stykke tilbehør til et velfungerende sexliv. Det har så mange andre funktioner end at hjælpe på fugtbalancen. Læs med neden for og bliv klogere på hvad en god glidecreme kan gøre for dig.  Læs mere


Hvad er glidecreme?

Glidecreme er en flydende væske der gør sex  til en mere glidende og lækker oplevelse. 
Hos AltErTysTys.dk har vi  både vandbaserede og silikonebaserede glidecremer af høj kvalitet.

Hvilken glidecreme skal du vælge?

Glidecreme er for alle, både par og singler. Den kan så meget mere end at fugte underlivet. Brug den til massage, til forspil, til handjob, til sexlegetøj og til at give huden en lækker glød. Den er også helt fantastisk under sex, selvom du ikke har problemer med fugtigheden. Det hele bliver bare mere lækkert og glidende for jer begge.

Der findes mange varianter på markedet. Derfor kan det være svært at finde rundt i hvilken en du skal vælge. Vi har valgt at gøre det nemt for dig!

Vandbaseret til sexlegetøj og onani

Skal du onanere eller lege med sexlegetøj,  så er det en vandbaseret glidecreme skal du vælge. Den vandbaserede formel er let opløselig, klistre ikke og er meget tynd i kvaliteten.  Den tynde kvalitet, gør at sexlegetøjet glider nemt og den let opløselige konsistens, gør rengøringen af legetøjet til en leg.

Hos AltErTysTys.dk har vi valgt at sælge en vandbaseret glidecreme fra PJUR. Det har vi, fordi den er af høj kvalitet og har en lang holdbarhed, der normalt kun ses ved silikonebaserede glidecremer. 

Så snart vi snakker sexlegetøj, er meget vigtigt at der bruges en vandbaseret glidecreme. En silikonebaseret formel vil over tid ødelægge overfladen på dit sexlegetøj.  Er dit legetøj lavet af silikone, PVC og TPE er det altså en vandbaseret udgave du skal bruge. 
Hvis sexoplevelsen, skal være lidt ekstra lækker, kan en vandbaseret glidecreme kan også sagtens bruges under sex. Den giver en mere let fornemmelse end den med silikone.

Silikone til samleje

Skal du have sex? Og vil du gerne have en fræk og våd oplevelse? Så er det den silikonebaserede glidecreme du skal have fat i. Den har en virkelig lækker konsistens og du kan med det samme mærke, at det her – det bliver godt. Alle, både singler og par, vil få stor glæde af at bruge en silikonebaseret glidecreme. Den gør bare at det hele bliver lidt mere lækkert.

Men det er ikke kun under sex, at en silikonebaseret formel kommer til sin ret. Den er fantastisk til forspil. Brug den som massageolie, eller brug den til at give din partner et handjob, han sent vil glemme. Han kan forresten også bruge den til at stimulere din klitoris med fingeren. Prøv det og nyd den silkebløde fornemmelse som vores silikonebaseret glidecreme giver dig og din partner. 

Er I til analsex? Så har vi en glidecreme specielt udviklet til anal brug. Den hedder slet og ret anal glidecreme. Den er også silikonebaseret, men er lavet i en speciel formel som særligt egner sig til analt brug. Den har en tykkere konsistens, der gør at den lettere bliver på huden, så når den ikke at dryppe af fingeren eller penis inden du skal bruge den. Den glider også ekstra længe, så hvis du er til analsex, er den tæt på uundværlig.

Skal der leges lidt ekstra og er I friske på at prøve en anderledes oplevelse? Så findes der er en Warming Glidecreme’ der stimulerer dig med en varm og pirrende følelse. Sex handler jo om, at stimulere sanserne og det er netop det denne varmende udgave gør. Den er selvfølgelig også fedtfri og klistre ikke!

Er du til fisting? Så er det vores fisting gel du skal have fat i! Fordi det er en gelformel ,er den en smule tykkere i konsistensen og derfor egner den sig perfekt til fisting. Fisting er en af de mest ophidsende sex metoder, men det en leg der kræver stor forsigtighed! Fisting-gel giver dig en garanti for sikker indtrængning med hånden og muliggør en optimal glideeffekt både ved vaginal og anal brug.

Derfor er det en god idé at bruge glidecreme

Findes der noget mere intimt end en massage? NEJ! 
Brug den silikonebaserede glidecreme som massageolie og nyd et mere intimt forspil inden I går videre i lagnerne. Fortsæt brugen af cremen på hinandens kønsdele og lad forspillet bringe jer videre til en fræk sexleg.

Mange foretrækker at ’varme op’ med forskelligt sexlegetøj til at pirre hinanden inden sex. Bruger I flittigt sexlegetøj ved I også, hvilken uundværlig ting en glidecreme er! Benyt altid en vandbaseret formel sammen med jeres sexlegetøj.

Bruger du sexlegetøj alene til onani? Så bør en vandbaseret glidecreme fast inventar i natbordsskuffen.

Skal i dyrke analsex, har vi hos AltErTysTys.dk en glidecreme specielt til analt brug. Alle der dyrker analsex kender til vigtigheden af en god glidecreme der hverken klistre eller tørre ud. EROS Anal Silicone Glidecreme er et must have!

Så uanset hvilken form for sex eller leg man dyrker er glidecreme altid en god idé. Du får en langt bedre nydelse og kan blive ved i længere tid.

Glidecreme – vores mest solgte produkt

Det er ikke for sjov når vi siger at glidecreme er det mest solgte produkt hos AltErTysTys.dk. Har du læst med ovenfor, ved du hvorfor. 
En glidecreme er I den billige ende, når vi snakker sexlegetøj. Det er ofte noget af det første der bliver købt, og det er også det produkt, der altid bliver købt sammen med sexlegetøj. 
Udover massage olie, smørelse under sex og til sexlegetøj – Hører vi flere og flere der også benytter deres glidecreme til håret. Til håret tænker du nok? Men fordi alle vores glidecremer er allergitestet og uden parfume er det faktisk noget af det mest skånsomme til håret. Dog er det ikke det glidecremen bliver solgt til.

Prøv også at bruge den efter barbering, en silikonebaserede version giver den glatteste følelse og en virkelig indbydende hud.

Bestiller du din glidecreme inden kl. 18 sender vi den samme dag – og bestiller du produkter for over 399 DKK sender vi også din pakke fragtfrit.

Tilføjet til indkøbskurven