Viser alle 7 resultater

For os er spørgsmålet om pisk eller gulerod ret ligetil. Vi foretrækker pisken. Og det er der flere gode grunde til. En pisk er perfekt til at pifte sexlivet op i soveværelset eller i jeres personlige dungeon. Det kan også være, at du har en smerte fetish, som skal kløes eller en partner, som har brug for lidt smertefremkaldende slag. Et klask bagi kan ikke altid gøre det. Uanset hvad dine fantasier er, så kan en pisk tilføje et ekstra pift.

I vores udvalg finder du piske for enhver smag og temperament og i forskellige udformninger og farver. Uanset om du er hærdet spanker eller nybegynder eller bedst kan lide hårdt eller blidt, så har vi det udvalg, du har brug for. Måske er du blevet interesseret i blid bondage. Uanset behovet, så har altertystys.dk det største og bedste udvalg af piske. Piske er helt ideelle for dig, som ønsker at skabe lidt ekstra erotisk stemning eller dig, som bare er blevet nysgerrig. Læs videre og bliv klogere på, hvorfor pisk måske er noget for dig. Læs mere.

-44%
DKK 300,00 DKK 169,00

3 for 200 kr.

Lille flogger

DKK 125,00
-37%
DKK 150,00 DKK 95,00
-24%

Black friday til BDSM

Rød flogger pisk

DKK 85,00 DKK 65,00
-29%
DKK 85,00 DKK 60,00

Er pisk noget for mig?

Der er flere gode grunde til, at du skal overveje at prøve spanking. Selvom der primært er forbundet med SM og BDSM lege, så er der ingen grund til at undvære pisken i soveværelset, selvom det måske ikke lige er din fetish.

Med en pisk har man et godt redskab til at lege lidt med dominante og submissive roller. Det kan gøre forholdet lidt ekstra kinky, hvis hun eller han finder pisken frem, når opvasken står, hvor den gjorde i morges. Måske er opvasken allerede taget? Frem med pisken.

Der er ingen grund til at lade sig begrænse og undvære en pisk. Begynd i det små og eksperimenter lidt og byg videre, når I føler jer klar til det.

Behøver det være hårdt?

Nej, det gør det ikke. Hvad du vælger at bruge din pisk til, vedkommer ikke os. Om du ønsker blide strøg hen over ryggen eller seriøse slag bagi, er helt op til dig og din partner. I kan bruge pisken præcis som I ønsker og nyde hinanden med blide slag. I bestemmer, hvor grænsen går.

Men det kan også være frækt at få lov til at slå til en gang i mellem eller at få et godt svirp i røven.

Hvis I er nye, så kan en ridepisk være helt perfekt til jer. Og hvis I holder lidt igen med slagene, så kan der være en helt fantastisk aften i vente for jer. For nogle er den simple trussel med pisken vanvittigt sexet. Hvad I end beslutter jer for at bruge pisken til, så er det op til jeres fantasier og ønsker

Hvilken pisk skal jeg vælge?

Du kan vælge den, som du har lyst til. Men hvis du er lidt feinschmecker, så skal du overveje, hvilken slags smerte, du ønsker at få eller tilføre. Overordnet opgøres smerte i SM-miljøet i to hovedkategorier; hudsmerte og muskelsmerte.

Et godt sted at starte kan være balderne. Her kan de fleste være med, da balderne er det mest kødfulde område på kroppen og smerten er til at overkomme.

Lænden på pisken er også værd at overveje. De korte er oftest lettest at håndtere, hvorimod de lange nok mest er til øvede pisksvingere.

Hvis du er i tvivl, så er vi naturligvis altid klar til at vejlede dig. Eller også kan du bare vælge den pisk, du synes er cutest. Men læs alligevel videre, så du får din slagteknik på plads.

Hav styr på teknikken

Når du kaster dig ud i leg med spanking, er det en god idé at gøre sig klar over, at der findes forskel på smerte. Der er også forskel på, hvilken smerte de forskellige piske giver.

En flogger kan give en stikkende smerte, afhængig af hvor der bliver slået. En ridepisk derimod kan opleves mere skarp og gennemtrængende, da de rammer et mere afgrænset område.

I det højere smerteniveau har vi eksempelvis tyrepisken og gummipisken. Rækkevidden på en tyrepisk er lang (tænk Indiana Jones) og smerten kan virke hård og stikkende. Gummi- eller pvc-pisken er ligesom floggeren kort, men på grund af gummiet giver den et hårdt svirp.

Hvor må jeg piske?

Hvis I er begyndere, så anbefaler vi, at I kun pisker på de ekstra bløde områder på kroppen, eksempelvis balderne eller lårene. Fedtfyldte områder er også gode steder at starte. Hold jer fra områder, hvor I kan gøre permanent skade, som for eksempel på hofterne, hvor der ikke er meget fedt eller muskelmasse. Og så bør I nok have en tube lotion eller kølende creme klar på natbordet, da det kan hjælpe med at dulme svien.

Når I bliver mere øvede og lærer teknikkerne at kende, kan I rykke videre og eksperimentere med klask på andre steder på kroppen.

Små kærlige klaps på fingrene eller på brysterne og kønsdelene kan også være meget pirrende. Men prøv jer altid frem, så I naturligt finder jeres egne grænser. Og husk at leg med pisken skal være en nydelse!

Hvordan skal jeg piske?

Teknikken er alfa omega når det kommer til spanking. Det skal helst undgås, at du pisker, så det gør ondt på den ikke-sexede måde. Derfor anbefaler vi, at du prøver at piske dig selv først. Jo, du læste rigtigt. Smag er som bekendt individuel, men det kan give dig en god idé om, hvordan det føles.

Det kræver lidt øvelse at få slaget helt perfekt. Derfor giver det god mening at øve sig lidt inden I griber pisken. Det er også en god idé at varme det område på kroppen op, som skal spankes. Et par gode smæk med hånden er rigtig god måde at gøre huden klar til de mere hårde slag.

Og hvis I er seriøse omkring spanking, så er der flere udbydere af slag-teknik, så I kan få svirpet gjort helt korrekt. Tjek din lokale swinger-klub og se, om de ikke afholder et smækketeknik-kursus, som I kan melde jer til.

Rollespil med pisken

Mange bruger pisken til at krydre sexlivet med forskellige rollelege. Professoren og den uartige studine er efterhånden en god og velafprøvet klassiker, men der er også andre lege, I kan afprøve.

Tag et kig rundt i jeres eget liv. Har der været episoder eller hændelser, som kunne være inspiration til lidt let leg med afstraffelse? Var der en anelse road rage på vej til jobbet i morges eller blev en af jer småirriteret over langsom betjening i Netto i eftermiddags? Det er alt sammen inspiration.

Det kan faktisk være ret pirrende at være fælles om at finde nye rollelege i hverdagens oplevelser. En kedelig indkøbstur i Bilka kan pludselig blive til hed aften i soveværelset. Det er helt op til jeres egne lyster. Slå jer løs.  

Eksperimentér med jeres pisk

Når I har besluttet at hive et slagtøj ind i sexlegen, så anbefaler vi, at I går stille frem. Tag det roligt, mærk efter og find ud af, hvad I bedst kan lide og hvad i hver især får mest ud af.

Start ud med blide strøg over ryggen eller kønsdelene. For mange er det nok til at tænde op for sexlegen. Derefter kan I gå videre til klask med hænderne. Der må gerne være røde mærker på balderne, så længe I er med på det. 

Når I er klar til det, så kan I gå i gang med jeres redskab. Slå på de kødfulde områder først, så I undgår skader. Eksperimentér og find ud af, hvad I finder allermest pirrende. Udforsk hinanden og jeres grænser. 

Leg med dominans

De fleste af os er opdraget med, at vi skal respektere hinanden under sex og sørge for sårbar tilgang. Men det er også det, som gør dominans så frækt. Det kræver måske et nyt mindset at bruge dominans til at tvinge sin bedre halvdel til et blowjob, men så længe I begge er enige om det, kan det være rigtig lækkert.

Derfor er det vigtigt, at I finder en god balance i legen og sørger for, at der er en klar kommunikation mellem jer. Giv plads til, at der bliver begået fejltagelser og hav tålmodighed. En god start er at tale om jeres fantasier og hvad I vil opnå. Det lyder måske som det modsatte af hed sex, men det er med til at gøre jer klar til dominanslegen.

Når I har opnået en gensidig tryghed og føler jer klar til at kaste jer ud i dominans og hengivelse, så gå roligt frem. Det kræver måske lidt tilvænning.

Bliv gladere med pisk

At svinge pisken over sin partner eller omvendt kan faktisk være med til at gøre jer til gladere og mere rummelige mennesker. Et let svirp over ballerne er godt for mere end sexlivet, ifølge en Hollandsk undersøgelse.

I undersøgelsen viste det sig, at folk, som hengiver sig til BDSM eller blid bondage har det psykisk bedre end de fleste andre. De er mere udadvendte, mere åbne og mindre neurotiske.

Om det er pga. spanking eller fordi de i forvejen har det godt med sig selv og derfor tør eksperimentere er usikkert. Men det er da et forsøg værd.

Mix din pisk med andet fetish udstyr

Hvis spanking og et godt slag i måsen er noget for dig, så er der al mulig grund til at mixe sexlegen op med andet fetish sexlegetøj. Må vi foreslå et sæt håndjern? Eller måske en maske? På alterttystys.dk har vi en bredt udvalg af udstyr, som du kan bruge til din leg med pisken.

Der kan være en pirrende oplevelse i det for dig, når du berøver dig selv nogle sanser. Derved kan slaget med pisken føles ekstra kraftig og sende dig på vej mod flere orgasmer.

Du kan også underkaste dig selv eller din partner med et par håndjern. Spænd ham eller hende fast i sengegærdet eller radiatoren og lad din indre Christian Grey slippe løs.

Husk sikkerheden og trygheden

Uanset om du er en hærdet bruger af piske eller en forsigtig nybegynder, så kan BDSM og piske være overvældende. Derfor er det altid en god idé at sørge for, at sikkerheden er på plads, inden I svinger pisken.

Safe words, eller sikkerhedsord, er ord, I aftaler at bruge, når en af jer har fået nok. På den måde er I også sikre på, at ingen af jeres grænser bliver overtrådt og at I kan fortsætte legen med god samvittighed.

Husk hinanden på, at sikkerheden altid er det vigtigste, når I bruger piske og andet BDSM legetøj.

Hvordan vælger jeg et safe word?

I bør altid have valgt safe words, inden I går i gang med at spanke hinanden. Med et safe word er I sikre på, at I kan hengive jer til legen uden at skulle være nervøse. Mange vælger at bruge en farve eller en frugt, som kan siges, når det bliver for meget eller der er behov for en pause. 

Aftal indbyrdes hvilke ord I ønsker at bruge og fortæl, hvad de enkelte ord betyder. Måske ønsker du at signalere, at du kan lide det, at du har brug for en pause eller at nu er det simpelthen for meget.

'Av' eller 'stop' er almindeligt brugte ord, når man spanker, så derfor er det også en god idé at vælge ord, som I overhovedet ikke forbinder med hverken spanking eller sex generelt. 'Omprioriteringsbidrag', 'leasingaftale' eller 'grønthøster' er et par bud herfra. I må godt bruge dem.

Vi tager den lige én gang til

Sørg for, at sikkerheden og trygheden er på plads! I skal begge to være helt trygge ved situationen og det skal være hele tiden. Hvis en af jer kan mærke, at der sniger sig en ubehagelig følelse ind i legen, så stop.

I skal KUN bruge sexlegetøj, som er skabt og købt til formålet. Måske er det fristende at finde en gammel forlængerledning frem i bryggerset, men den gælder ikke. Brug kun autoriserede piske fra din lokale sexshop.

Til gengæld, hvis sikkerheden og trygheden er helt på plads, så vil både jeres sexliv og forhold blive styrket. 

Få din pisk leveret til døren

Hos altertystys.dk kan du få leveret dine varer til døren. Vi sørger for, at dit legetøj bliver leveret diskret til døren, eller til pakkeboksen, hvis du hellere vil have det.

Vi har aftaler med DAO, PostNord og GLS, så vi er sikre på, at du har de leveringsmuligheder, som du har brug for uanset dit køb.

Vores forsendelsespakker er altid diskrete, så der er heller ikke noget at være bekymret for der. Pakkerne er altid helt sorte med et enkelt forsendelseslabel på. Naturligvis uden vores navn.

0
Indkøbskurv
Subtotal: 
DKK 0,00
Subtotal: 
DKK 0,00
  • No products in the cart.