Viser alle 13 resultater

Ønsker I at pifte sexlivet op? Så er håndjern en oplagt tilføjelse til den frække natskuffe. Det er et populært valg af sexlegetøj til par, som sætter sexet stemning på menuen. Nogen forbinder det udelukkende med hardcore BDSM, men håndjern kan bruges på mange frække måder. De hører under kategorien blid bondage, men lad jer ikke skræmme af ordet bondage. Det bliver fejlagtigt ofte forbundet med smerte og SM lege. Men det behøver det slet ikke at have noget at gøre med – medmindre det selvfølgelig er noget, der tænder jer.

Håndjern er til alle par, som ønsker mere leg, spænding og pirrende stimulering i deres sexliv. Der kan nemlig komme rigtig mange frække lege ud af håndjern. Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan de kan pifte jeres sexliv op. I kan både bruge dem om hænderne og anklerne, og så kan de også bruges til at sættes fast til møbler og andre genstande. Derudover er det oplagt at bruge både under forspil, rolleleg og sex. Sex håndjern fås i mange forskellige varianter, så der er lidt til hver en smag. F.eks. kan du få plys udgaver, hvis du ønsker god komfort, eller håndledsmanchetter i læder, som er mere robuste. Læs mere

Bondage Manchetter

Håndledsmanchetter i rød

DKK 185,00
-13%
DKK 200,00 DKK 175,00
-22%
DKK 225,00 DKK 175,00
-41%
DKK 170,00 DKK 100,00
-72%
-63%
-38%
Ikke på lager
DKK 80,00 DKK 50,00
-38%
DKK 80,00 DKK 50,00
-38%

Blid Bondage

Røde plys håndjern

DKK 80,00 DKK 50,00
-38%
DKK 80,00 DKK 50,00

Håndjern til frække bindelege

Håndjern er noget af det mest købte og velkendte bondage udstyr gennem tiden. Og det er fordi, de kan bruges af alle. Både jer der vil eksperimentere med blid bondage, og til jer der elsker hardcore BDSM sex.

Det handler i bund og grund bare om, hvordan I bruger dem. De kan både anvendes til alle mulige frække bindelege og rollelege. Grunden til at de er en del af blid bondage og BDSM er, at det handler om at opbinde og fastspænde sin partner, hvilket er grundlæggende for bondage. 

Det handler ligeledes i høj grad om at afgive kontrol til sin partner, og det kan være enormt pirrende for begge. Derfor er de også populære at bruge under rolleleg og magtspil. Den klassiske er selvfølgelig den frække politikvinde, som anholder den uartige tyv.

Eksperimentér med dominans

Det frække ved at lade sig dominere er, at den anden part har magten over ens nydelse og stimulering. Typisk er det meget naturligt, hvem I forholdet der er den dominerende og den submissive i sengen. Ofte ser man, at det er manden.

Kvinder elsker nemlig at lade sig dominere i sengen. Et eller andet sted skal mændene jo også have lov til at bestemme, ikke? Ej, nu driller vi også. Det er meget forskelligt, hvem der er dominerende. I nogen forhold skifter det også. Det er det man kalder for en switch inden for BDSM verdenen, hvis I skulle være interesseret.

Det henviser til en person, der nyder både at dominere og blive domineret. Du tænker måske, at det hele lyder meget spændende, men er måske stadig i tvivl om, hvordan håndjern helt specifikt kan bruges. Her kommer vi med nogle forslag til frække bindelege med sex håndjern. 

Bind håndled og stimuler din partner

Den mest populære måde at anvende håndjern på er ved at fastspænde sin partners håndled. Det kan være både bag ryggen, over hoved eller foran, alt efter hvad man lige har af frække planer med sin partners krop.

Her kan du med fordel skiftevis pirre og stimulere din partner. Blide kys og berøringer omkring de erogene zoner kan pirre og ophidse.

Når du synes din partner har lidt længe nok, kan du så begynde at stimulere ham eller hende. Det kan f.eks. være gennem oralsex, handjob/finger eller ved hjælp af sexlegetøj, f.eks. en vibrator eller et sleeve. 

Lænk din partner til alt

En anden populær måde at bruge håndjern på er ved at fastspænde det ene eller begge håndled til et møbel, f.eks. sengen.

Har du en fantasi om at blive lænket fast til et møbel og overgive dig fuldt ud til din partner? Du kan med fordel spænde din partner fast til sengegavlen eller sengestolpen og give ham en ridetur eller give hende den bagfra.

Her er dominans i fokus, men det er din partners nydelse lige så meget også. Det handler om, at I begge synes dominans og bindeleg er frækt. Det nytter ikke noget, hvis kun den ene af jer synes det. 

Hænderne op og bukserne ned!

Synes I også, at rolleleg og kostumer er frække? Så er håndjern et godt tilbehør hertil. Det kan nemlig bruges til mange frække rollelege. Den helt klassiske kliché (som stadig holder vel og mærke!) er politibetjenten, der skal afstraffe den kriminelle forbryder.

Efter forbryderen er lagt i håndjern, forsøger han måske at slippe for at blive arresteret gennem seksuelle ydelser, eller så afstraffer politikvinden ham med spanking og sex. I kan også finde på mange flere plots. 

Der er mange muligheder, og som I nok kan høre, har de alle noget med det forbudte at gøre. Men det er også det, som gør legen fræk og sjov. Det behøver selvfølgelig ikke at have noget med kriminalitet at gøre. I kan også bare bruge håndjern som et remedie i alverdens sexlege og rollespil. 

Hvilke håndjern kan du købe hos AltErTysTys.dk?

Hos AltErTysTys.dk forhandler vi forskellige varianter af de populære varer. I kan også købe håndledsmanchetter hos os. De fungerer egentlig på samme med, men er typisk mere robuste og så hænger de to manchetter sammen vha. en aftagelig kæde. 

Mere specifikt kan I få plyshåndjern og manchetter, nogle i metal og lak og læder manchetter. Der er derfor rig mulighed for at eksperimentere med netop de håndled, som gør mest for jer.

Gå på opdagelse i vores udvalg og undersøg, hvilke håndjern, der er bedst for jer. Og nedenfor tager vi et hurtigt overblik over de mest gængse udgaver.

Håndjern og håndledsmanchetter med plys

De bløde og fluffy håndjern foret med lækker plys er populære. De er både søde at se på og giver behagelig fornemmelse at have på. Samtidig er de feminine og kommer i forskellige farver og varianter. Er du til de feminine designs, kan du få dem i rød, lyserød og leopard. Må de gerne være lidt mere neutrale fås de også i en fræk sort. Det samme gælder plys manchetter, som fås i sort.

Metal håndjern

Håndjern i metal eller med metal detaljer har et lidt mere råt og hårdt look, sammenlignet med dem med plys. De er også de mest originale af slagsen. Så ønsker I nogle mere realistiske og rå sex, er metal håndjern sikkert noget for jer. De er ofte også mere robuste og giver en større følelse af fastholdelse. 

Lak og læder manchetter

Håndledsmanchetter i lak og læder look emmer af dominans. Disse materialer forbinder man straks BDSM og kinky leg. Synes I, at dominans lyder frækt? Så er disse slags manchetter oplagte. De tilføjer en fræk og kinky stemning. 

Start med et par plys håndjern

Er I nye i bondage verdenen, så er plys håndjern et godt sted at starte. Dem i metal, læder og lak kan ofte have et lidt hårdere udtryk og forbindes måske oftere med den lidt mere hardcore afdeling af BDSM og bondage.

Ikke noget med at de har et hårdere udtryk, så har de også et lidt fastere greb om håndleddene. Især metal håndjern kan føles lidt hårdere mod huden og giver ikke den største komfort, hvis det er det, man søger.

Hvis aftenen stadig skal være romantisk, er plys udgaven oplagte. Det bløde fluffy look leder tankerne hen mod noget rart og samtidig giver et romantisk præg. Plyshåndjern er ligeledes til jer, der går op i, at der stadig skal være komfort under bindeleg.

Et godt begyndersæt

De føles nemlig bløde og behagelige, selvom du er fastspændt. Det kan faktisk også være rart, hvis man har hård sex, så det hele ikke bliver alt for hårdt. Det er selvfølgelig meget individuelt, hvad man foretrækker. 

Derudover fås plys håndjern i flere varianter. Du kan både få dem i feminine romantiske farver såsom rød og lyserød eller mere frække farver såsom sort og leopard. Derudover har vi også håndledsmanchetter i plys, som giver et mere fast greb men stadig føles behagelige og bløde.  

Derudover er vores plys håndjern billige i pris, så det er et godt sted at prøve bondage på, før I bruger dyre domme på noget, som måske ikke er jer alligevel. 

Sådan kommer I i gang

Er du blevet fristet til at prøve håndjern? Du har måske frække fantasier om at overlade al kontrol eller være den, der har fuld kontrol. Håndjern er det perfekte redskab til at udforske et nyt niveau af nydelse og leg i soveværelset.

Måske tænker du, at det ligger rimelig meget til højrebenet, hvordan de skal bruges, eller måske er du ikke helt klar over, hvordan man bedst kommer i gang. Uanset hvad får du her nogle tips til, hvordan du kommer i gang med håndjern på en god, sikker og fræk måde. 

Vi har i det ovenstående været inde på de forskellige typer håndjern, og du har måske fået en idé om, hvilke der passer til jer og jeres behov. Som nævnt tidligere, anbefaler vi nogle bløde til at starte med, f.eks. plys håndjern. 

Snak om grænser og prøv jer frem

Er der nogen positioner, som du ikke har lyst til at være fikseret i? Eller er der måske nogen helt bestemte sexstillinger, du fantaserer om? Så nævn det overfor din partner. Det er vigtigt, at I får snakket om grænser og fantasier, før I går i gang med bindeleg og bondage. 

Nu er der ikke så meget andet tilbage end at overgive dig til din partner. Her skal du afgive kontrollen til din partner, og lade ham eller hende placere dig i en af de stillinger, som I tidligere har drøftet. Er I ikke helt sikre på, hvilke sexstillinger der egner sig til håndjern, så får i lige vores favoritter her: Sex håndjern er særdeles egnede til brug under forspil.

Læg din partners hænder i et par over hovedet eller lænk dem til sengegavlen. Her kan du udføre pirrende og stimulerende handlinger, såsom oralsex, frække berøringer og kys på erogene zoner. Brug med fordel blindfolds for at skærpe din partners sanser og gøre det ekstra frækt. 

Doggy Style, klassisk og op ad væggen

Med hænderne lagt i håndjern bag ryggen, kan du lade din partner være i en fræk doggy style, hvor hun bærer vægten med hoved og bryst i stedet for arme. Hold evt. fast i kæden, mens du tager hende.

Eller hvad med en klassisk missionær med frækt twist? Nogen synes måske, at missionær stillingen er kedelig, men det behøver den ikke være. Læg din partner i håndjern på ryggen med armene over hovedet, evt. lænket til sengegavlen.

Måske op ad væggen? Lad hende stå foroverbøjet i en nærmest vinkelret position med hænderne lagt i håndjern, mens hun støtter hænderne mod væggen og tag hende bagfra.

God fornøjelse med jeres nye sex håndjern

I cowgirl positionen kan kvinden såvel som manden være lagt i håndjern. Det kommer an på, hvem der skal være den dominerende. Enten kan hun have hænderne i håndjern foran eller bagom ryggen, eller så han han have hænderne lænket fast til sengegavlen eller om bag stolen.

Skal manden være den submissive part, foreslår vi, at han ligger på ryggen lænket til sengegavlen, mens hun sidder på hans ansigt og modtager oral sex. Vi håber, at I er blevet klogere på, hvad håndjern kan bruges til, og om det er noget for jer. Uanset om det er plys håndjern for en romantisk aften eller lædermanchetter til kinky leg.

Vi håber, at I vil for stor fornøjelse og mange frække timer med jeres nye legetøj. Hvis I har spørgsmål til håndjern, bondage og bindeleg, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe jer med jeres spørgsmål. 

 

0
Indkøbskurv
  • No products in the cart.