Viser alle 6 resultater


Se vores udvalg i håndjern til blid bondage eller BDSM. Jeres sexliv er dejligt, som det er. Alligevel kunne I godt trænge til at det får et ekstra nøk opad en gang imellem. Her kan et par håndjern være nøglen til at pifte jeres sexliv op og gøre det til en fræk leg. Det fede ved håndjern er, at de ikke kræver andet udstyr end dine hænder. Og så kan de alligevel bruges til så meget mere, så snart I går i gang med at lege. Brug dem på sengen, en stol, et bord eller hvad ellers fantasien kommer på.

Med et par håndjern kan I lave blid bondage eller en vild og hardcore sexleg. Find dem, som der passer til jer, her nedenfor Læs mere


Gør jeres sexliv endnu mere sexet

Håndjern eller blid bondage er for alle. I behøver hverken have skuffen fuld af sexlegetøj, for at begiver jer ud i en fræk leg med håndjern. Eller for den sags skyld være vild med SM. Håndjern kan netop være til jer, der er tilfredse med jeres sexliv. Men hvor I engang imellem har lysten til at gøre det endnu mere sexede.

En fræk sexleg med et par håndjern kræver ikke meget. Helt basalt har I bare brug for noget, der kan binde hænder. I kan også kombinere og binde enten hænder og hals eller hænder og  fødder sammen med. Her er det nok, nærmere et reb, I skal have fat i, men det har vi selvfølgelig også. Lige her.

Et frækt twist kan også være at I fastgøre de sammenbundne hænder til en sengestolpe eller lignende. Så den af jer, der er bundet ikke kan bevæge sig eller flytte sig væk fra sengen.

Det er altså ikke nødvendigvis, det som håndjernene gør, altså fastholdelse, der gør legen fræk. Det er den pirrende følelse og stemningen, der opstår når du bliver bundet eller binder din partner, det handler om.

Prøv at se dette for dig. Din partner og dig er hoppet ind i dobbeltsengen, du er helt vildt tændt og har så meget lyst til din partner. Men i stedet for at kaste sig over dig som normalt, trækker din partner i stedet et par håndjern frem. Før du ved af det, ligger du bundet på hænderne op af sengestolpen. Du er nu fuldstændig i partners magt, som kan pirre, tirre og tænde dig, præcis som det passer dem.

I har slet ikke prøvet sådan et par før, men du kan mærke i dit underliv, at du våd og kåd. Næste gang I skal have sex, er det ikke nødvendigvis håndjernene som I hiver frem. Følelsen sidder stadig i jer begge og det skal ikke være en fast del af jeres samleje, mere til dage, hvor den lige skal have lidt ekstra gas.

Håndjern for de mere øvede

Måske er din partner og dig vant til at bruge både sexlegetøj og andre sexede rekvisitter. I er altså mere øvede. Så vil I sikkert også give mig ret i, at et par håndjern er et must have hjemme i sengebodsskuffen. De kan bruges til både uskyldige lege og til hardcore SM, uanset hvad, kan I bruge håndjern til lige det, som I ønsker og det som tænder jer.

Der findes mange forskellige former for håndjern eller bondage. I kender sikkert den mere uskyldige slags, hvor selve materialet er af plastik og der sidder plys, både for syns skyld, men også for at håndjernene ikke laver mærker eller er ubehagelige at have på.

Men der findes naturligvis også håndjern, der er beregnet til at kunne holde en anden person fast. De ligner og fungerer som rigtige håndjern, og er nok mest til det par, der ønsker en mere hård og vild sexleg, for her løber din partner ingensteder, når de først er på.

På med tape!

Derudover findes der også tape, der i sagens natur, klistrer sig rundt om håndled og ankler, og der er ingen tvivl om, at du er spændt helt fast. Er du mere til at blive decideret bundet, så findes der naturligvis også reb, som du eller I kan bruge. Rebene er ofte lavet i et materiale, som der er skånsom for huden, selvom det bliver bundet stramt.

Fælles for de forskellige typer af håndjern er, at de er lavet et godt materiale, der kan holde til at blive hevet og flået lidt i. Hvis I ønsker at bruge dem til en vild og hård sexleg, er det dog vigtigt, at I finder et par, der er lavet i et ekstra slidstærk materiale, så de virkelig kan holde til at blive rusket i og så I får den helt rigtige fornemmelse af, at være bundet fast.

Brug håndjern med jeres andre stykker sexlegetøj

Et par håndjern er helt optimale at bruge med noget andet sexlegetøj. At være fastspændt gør alle andre sanser, især berøringssansen, mere følsom. Forestil dig at din partner spænder dig fast med et par håndjern, spænder dig fast til sengestolpen, og du kan ikke tage armene ned, selvom du pludselig har en trang til netop det. Derefter kommer din partner en blindfold på dine øjne og alt bliver pludselig mørkt.

Dine andre sanser skærpes med det samme. Du mærker al berøring meget mere intenst, tænk engang hvad et par håndjern kan gøre. Din partner smører dig ind i glidecreme, hans hænder er glatte mod din hud, og du kan næsten ikke styrer din stønnen. Du ved ikke hvad hans næste træk er, men du kan høre en brummen, og du mærker at han har taget din vibrator frem. Han kører den mod din klitoris og du kommer i et skrig. Blandt andet dét er hvad et par håndjern kan føre til.

Kast jer ud i noget nyt

Håndjern er som sagt både til den erotiske, uskyldige og romantiske leg og til den vilde bondage sexleg. Derfor er et par håndjern også et godt køb, som nybegynder, da de kan bruges i mange forskellige sammenhænge og jo mere I får lyst til at udforske jeres sexliv og hinanden, jo flere forskellige lege kan I bruger dem i.

Tilføjet til indkøbskurven