Viser alle 3 resultater


Har du og din partner gået i tanker om at prøve BDSM? Så er et bondage sæt den perfekte måde at komme i gang. Der får i grundpillerne til at starte jeres nye eventyr. Et sæt indeholder nemlig alt det, I har brug for til en rigtig fræk aften.

Mange tænker, at bondage er noget, der er meget vildt og forbudt. Men bondage har noget for alle og det findes en masse forskellige måder at gøre det på. I kan begynde blidt med et blindfold. Når du ikke kan se, forstærkes alle dine andre sanser. Måske stopper I der eller arbejder jer videre til lidt hårdere ting som håndjern eller manchetter. I bestemmer, hvad der passer bedst ind i jeres leg.

Et bondage sæt er perfekt at starte ud med, da det giver jer mulighed at prøve flere forskellige produkter. I kan prøve de forskellige produkter på en gang eller hver for sig. Vil I gå langsomt i gang, kan det være en god ide at prøve en ting ad gangen for at komme ind i det. I kan også bygge stemningen op ved at først bruge en ting og tilføje mere undervejs. Læs mere

Sexlegetøj Sæt

Bondage begynder sæt

DKK 145,00
-30%

Par Sexlegetøj

Blid bondage sæt

DKK 121,00 DKK 85,00

Bondage sæt - Perfekte starter kit

Det som er optimalt med et bondage sæt er, at I får en samlet pakke med alt det i har brug for til den perfekte bondage oplevelsen. Vi har flere forskellige bondage sæt så uanset, hvis I søger den vildt frække leg eller bare noget blidt at starte ud med så har vi bestemt noget for jer.

Den kan være dejligt at begynde med en blid leg først men det er selvfølgeligt noget i bestemmer. Et bondage sæt er det perfekte starter sæt hvis man er ny indenfor BDSM verdenen. Hvorfor ikke starte med lidt af hvert fra begyndelsen. Så behøves ikke ud at købe mere, når i får smag for det.

Hvad indeholder et bondage sæt?

Et bondage sæt indeholder typisk håndjern, blindfold og en piske eller fjer. Typisk så indeholder et det alle de her ting eller tre ud af fire. Der kan være forskellige typer af f.eks. blindfold, håndjern og piske. Vi har også nogle af de helt store med både nippleklemmer og rep.

For os betyder det meget at der er lidt for enhver smag. Der er ingen af os der er ens, hvorfor vi også har et bredt udvalg. Det er ikke kun indholdet men også farven. Du kan både få rød, lilla og sort, hvis du foretrækker en bestemt farve. Bondage er det perfekte sted for par at komme tættere på hinanden.

Blindfold åbner alle dine andre sanser

Du har måske hørt før at når vi mister en af vores sanser skærpes de andre. Med en blindfold mister du din evne til at se, tilfældigt. En sanse du nok vil opleve du kan føle ekstra stærk når det sker, er følesansen, da i er i en seksuel situation. Du kan føle berøring som aldrig tidligere.

Det bliver også en pirrende og spændende stemning når du ikke kan se hvad der foregår. Du bliver så nød til at lytte, mærke og føle. De blindfolds, der følger med i vores forskellige bondage sæt er alle sammen dejligt bløde så de føles behageligt over din øjne.

Pisken indbyder til en spænende bondage leg

Begynde blidt med at let strøg pisken i det dejlige materiale på din partners kroppe, så det pirrer over det hele. Når du føler dig klar, kan du svinge pisken lidt hårdere. Det er det her skift mange synes er sexet. Nogle tænder også på smerten, men her kan det også være godt at veksle mellem hårdt og blidt for en mere spænende leg.

De pisker, der følger med i vores bondage sæt er typisk i gummi. Det slår derfor ikke lige så hårdt som andre materialer som for eksempel læder. Det gør det perfekt at starte ud med, hvis det er noget i endnu ikke er vandt til. Hvis I prøver gummipisken et stykke tid og føler, at I skal bruge et lidt hårdere materiale, kan I bare købe en af vores andre pisker, der kan påføre lidt mere smerte.

Bondage fjer får hele kroppen til at kilde

Det er måske ikke en fjer, du tænker på i forbindelse med bondage sæt. Men en kildefjer er absolut en del af BDSM lege. Strøg fjern over din partners hud. Denne pirrende måde at berøre på virker meget ophidsende for mange. Den kan også bruges til at tease din partner under lidt hårdere leg.

Den er især god at bruge sammen med et blindfold, da følelsesansen bliver forstærket, når synssansen er væk. Her kan du give din partner ren nydelse. Det er perfekt før I går i gang med noget hårdere eller bare et dejligt pirrende forspil, der gør stemningen ekstra lummer

Tag kontrollen med håndjern

Fastgør din partners hænder og tag kontrollen. Når I kaster jer ud i jeres nye BDSM eventyr, er håndjern et must. Det er for mange utroligt sexet at binde eller blive bundet. Det giver jeres sexliv det der lille ekstra. Du kan se det for dig. Du ligger i sengen i dit undertøj.

Din partner kommer hjem og i stedet for, at din partner får lov til kaste sig over dig, fanger du din partner i et par håndjern og begynder at kysse din partners krop. Din partner er under din kontrol, og du kan gøre hvad du vil for at han/hende skal nyde så meget som muligt.

Til den lidt vildere leg med et bondage sæt

Vi har ikke kun bondage sæt, der indeholder de mest basale BDSM-ting. Der er også sæt til at binde din partner til sengen. Det er sæt hvor du får mulighed at binde både din partners arme og ben over sengen. Herfra er det fri leg. Du har 100% kontrol. Det er det perfekte sæt for at komme godt i gang med bondage.

Gennem at binde din partner har du fuld kontrol til at gøre det, I tænder på, uanset om det er piske eller at stryge en fjer over kroppen. Dette kan selvfølgelig kombineres med andre produkter, såsom blindfold, for, at det skal være endnu mere spænende.

Styrk parforholdet med et bondage sæt

I kan ikke kaste jer ud i en BDSM-leg, hvis I ikke stoler på hinanden. Her bliver I nødt til det. Hvis du er bange, når din partner dominerer dig, bliver det ikke til den sexet leg det gerne skal være. Det skal være spændende ikke at vide, hvad der skal ske. Du skal ikke føle dig utryg. Det handler altså meget om at kende sin partner og vide, at du er tryg hele tiden.

Men hvis I stoler så meget på hinanden, at I kan lege og bare have den perfekte dominansleg, så kommer I helt sikkert tættere på hinanden. Jeg ved ikke med jer, men BDSM er ikke noget, vi plejer at sidde og diskutere med kolleger i kaffepausen på arbejdet. Det er noget, I taler om sammen. Jeres lille hemmelighed, som ikke forlader soveværelset. Det er noget I har fælles, som kun jer kan snakke om.

Når man eksperimenterer i soveværelset og opfylder hinandens dybeste sexfantasier, føler man sig tættere forbundet som par.

Husk at tale med hinanden før BDSM legen

Det er utroligt vigtigt, at i forventningsafstemmer, før I kaster jer ud i BDSM med et bondage sæt. Her er det ekstra vigtig, at I begge to siger, hvor langt I er villige til at gå. Så dig eller din partner ikke går for langt og overskrider nogens grænser. Kommunikation er en af de vigtigste ting for jer at tænke på, før I går i gang.

Et andet vigtig spørgsmål er hvem af jer to skal være dominant og hvem underkastet. Er det første gange,n I skal prøve det, vil I måske teste begge roller og se, hvad en der føles bedst for jer. Husk I kan altid bytte roller - det er jeres leg.

Det berømte safte word - Husk det

Noget du måske har hørt før er, at man i BDSM plejer at bruge et såkaldt ”safe word” eller et stop ord. Det kan være godt at beslutte sig om et på forhånd, hvis legen skulle gå lidt for langt. Et safe word kan hjælpe jer begge to med at føle tryghed gennem det hele. Det er en sexet leg, ikke en farlig leg.

BDSM handler meget om at bruge andre sanser, end man vil normalt. Derfor kan du opleve nydelse, som du aldrig gjort tidligere. Det er det skønneste eventyr, I vil kaste jer ud i, og det vil kun bringe jer tættere sammen.

Hvorfor et bondage sæt?

Det gode ved et sæt er, at I kan vælge hvilke ting, I gerne vil bruge og komme langsomt i gang med jeres nye eventyr. Det giver jer muligheden for at prøve flere ting af og se, hvad I bedst kan lide. Hvis I kun køber et produkt, kan det være, at I indenfor kort tid vil prøve nye ting. Så skal I købe noget nyt, hver gang i stedet for at prøve alle muligheder på en gang.

Din chef lader dig aldrig tale til punktum, og der er ikke nogen på dit arbejde der lytter til dine ideer. Så at få magten kunne være dejligt for en gangs skyld. Uanset om du er til underkastelse eller dominans eller begge dele, giver BDSM dig et afbræk fra dit daglige liv. I soveværelset kan I gøre jeres frækkeste drømme til virkelighed. Her er det kun jer og jeres sexet leg.

En dominans leg

En fordom der eksisterer omkring BDSM er, at det kun handler om smerte, men for mange er det slet ikke selve smerten, der er i fokus under BDSM. Det er i høj grad spillet mellem dominans og underkastelse. Det er vekslen mellem det blide og det hårde. Straf og belønning.

Og så handler det i høj grad om at give slip og stole på sin partner. I vores travle verden, vi lever i dag, skal vi konstant udøve kontrol, hvorfor det kan være dejligt at få en pause og lade din partner tage magten. Eller måske er du en af dem, der føler at du ikke har nogen kontrol overhovedet.

 

Tilføjet til indkøbskurven