Viser alle 3 resultater


Et bondage sæt er et godt sted at starte. Hvis dig og din partner gerne vil udforske de forskellige sider af BDSM. Med et bondage sæt får du et perfekt starter kit. Med alt hvad du har brug for til at teste den pirrende og frække verden inden for BDSM.  På Alt er tys tys, finder du alt hvad du skal bruge fræk aften .

Bondage er for alle, så lad dig endelig ikke skræmme af navnet. Du bestemmer helt selv, hvor hårdt det skal være og hvor mange slags legetøj du vil have med. Start blidt ud med et blind fold og bevæg dig langsomt videre til fiksering med enten bånd, håndjern, manchetter eller reb. Hvis du er frisk på det, så tilføj en pisk til legen. Her kan du også starte blidt ud med en fjer og så bevæge dig videre, når du er klar. Læs mere

-36%

Sexlegetøj Sæt

Bondage begynder sæt

DKK 225,00 DKK 145,00

Par Sexlegetøj

Blid bondage sæt

DKK 95,00

Godt starter kit

Overvejer du og din partner, at udforske den pirrede og erotisk bondage? Måske har I allerede kigget lidt på håndjern til fiksering eller en pisk til blid afstraffelse.  Med et bondage sæt, får I en samlet pakke med frækt legetøj til en hed aften i soveværelset. Vi har flere forskellige bondage sæt at vælge i mellem. Vælg et sæt med fjer og håndjern, hvis i ønsker at starte blidt ud.  Skal den have lidt mere, så vælg et bondage sæt med både pisk og blind fold. Ved at vælge et bondage sæt får I også lidt mere for pengene end, hvis I køber legetøjet enkeltvis.

Lad dig fiksere og føl friheden 

Med båndage sæt, får du enten bånd eller håndjern til fiksering. Det er virkeligt frækt og pirrende at blive fikseret og de fleste, har også prøvet at lade sig fiksere med håndjern.

Følelsen af magtesløshed er på en og samme tid frustrerende og helt vildt sexet. Det er pludseligt ikke muligt for dig, at bevæge dig på samme måde, eller overtage styringen fordi du har en stilling du gerne vil over I. Du kan heller ikke røre eller kærtegne din partner, med mindre de giver dig lov. Du er helt og holdet i deres magt.

Når du stoler på din partner og lader ham eller hende tage styringen, vil du opleve hvor befriende og pirrende det er, bare at give slip. Du skal faktisk slet ikke tænke over hvad det næste skridt skal være. Bare læn dig tilbage og nyd det.

Alle vores bondage sæt kommer med enten håndjern eller bånd til fiksering. Vi har også et stort udvalg af bondagereb og manchetter, hvis du vil have noget der med sikkerhed holder dig eller din partner på plads. 

Skærp sanserne med blind fold

Når synet forsvinder, skærpes sanserne. Det er især følesansen der kommer i spil under bondage. Brug et blind fold alene til blid og pirrende leg, eller brug det sammen med fiksering for en ultimativt pirrende fornemmelse.  Når du hverken kan se, eller bevæge dig vil du hele tiden mærke spændingen ved det uventede. Alle bind folds i vores bondage sæt, er lavet i et behageligt materiale, der ikke trykker mod øjnene.

Sving pisken

En pisk kan både bruges til at pirre og afstraffe. Vil du pirre din partner, så prøv at skifte mellem helt lette strøg hen over kroppen, efterfulgt af et rap med pisken. Det er især skiftet mellem blødt og hårdt der tænder mange. Andre tænder på selve smerten, men selv her kan afvekslingen mellem slagenes styrke, gøre virkelig meget for legen.

Flere af vores bondage sæt indeholder en pisk med flere haler. De er lavet af gummi og slår ikke så hårdt, som f. eks en læderflogger eller en ridepisk.  Hvis pisken i vores bondage sæt ikke er nok for jer, har vi et stort udvalg af piske og paddles der kan påføre lidt mere smerte.  

Forskellen på en pisk og en paddle, er at piske som udgangspunkt her en eller flere haler, mens en paddel har en stor overflade. Paddles fås i flere bredder og fås både i en helt neutral udgave og en mere avanceret med pigge.

Rolls roys udgaven

Vi har et stort udvalg af bondage sæt, både til nybegynderen og til de mere øvende.

Hvis du allerede har snuset lidt til bondage, så skal du tage et kig på vores mere avancerede SM sæt. Sættene indeholder både manchetter, bondagerebblindfoldgag ballpisk eller paddle og halsbånd. Brug dem hver for sig eller gå all in og tag det hele med i legen.

Det handler ikke altid om smerte

For mange er det ikke selve smerten der er i fokus under BDSM. Det er i høj grad spillet mellem dominans og underkastelse. Det er vekslen mellem det blide og det hårde. Straf og belønning. Og så handler det i høj grad om at give slip og stole på sin partner. Derfor kan et bondagesæt være med til styrke dit parforhold.

Styrk parforholdet

Det kræver tillid at turde eksperimentere med bondage sæt. At kaste sig ud i dominans, kræver at du stoler på din partner. Ellers vil du ikke føle dig sikker nok til virkelig, at give slip og få det optimale ud af dit bondage sæt.  

Hvad enten du er den underdanige eller den dominerende part, så kræver dominans at I kender hinandens lyster og grænser. Hvis du virkelig stoler på din partner, så er alle former for BDSM, en virkelig god måde at skabe mere tæthed i forholdet. Bondage og SM, er ikke noget man snakker meget om uden for hjemmet. Derfor er det også jeres lille hemmelighed, at i begge tænder på dominanslege. Det er faktisk også med til, at styrke jeres parforhold, fordi i finder en ny og dybere form for fællesskab.

Tag en snak

Inden i kaster jer ud i at lege med jeres nye bondage sæt, er det vigtigt, at du og din partner tager en snak om, hvad I har af forventninger til legen. Det er især vigtigt, at I aftaler hvor lang I hver i sær er villige ti l at gå. Hvem er jer skal være den dominerede part? Måske skal I prøve begge roller, både for at se hvad der tænder jer mest, men også for bedre at kunne forstå hvordan rollen føles for din partner. Aftal eventuelt et stop ord, hvis legen bliver for meget. Vi er ikke altid i kontakt med vores følelser. Så det der føles godt den ene dag, kan godt blive lidt for meget den anden dag.

BDSM udøvere er mere afbalancerede

Undersøgelser peger på, at personer der dyrker en lidt mere ekstrem for sex, som f. eks dominans, bondage og S/M, faktisk er mere afbalancerede end deres medmennesker.  Forskerne mener, at netop fordi personer der eksperimentere inden for BDSM ofte er i bedre kontakt med dem selv, er de også mere afslappede i forhold til deres omgivelser.  De bliver også beskrevet som mere åbne over for nye oplevelse, mere udadvendte, mere pligtopfyldende og mindre neurotiske. Hvis det ikke er gode grunde til at teste en bondage sæt, så ved vi ikke hvad er!

Tilføjet til indkøbskurven