Viser alle 10 resultater

Hvis du er til blid bondage, kan du ikke med respekt for dig selv undvære blindfolds. Følelsen af sansetab kan være vanvittig pirrende og stimulerende, når du ikke ved, hvad din partner gør ved dig næste gang. Blindfolds er med til at give jeres leg og sexliv en helt ny nuance, når du føler den magt og kontrol, som kommer med at have sin partner iført blindfolds. På altertystys.dk har vi et bredt udvalg af blindfolds til dit næste sex-eventyr. Og er du til bondage, så finder du også masker og gags til dit næste dominans session.

Vi fører masker i flere forskellige prisklasser og i et utal af forskellige variationer. Måske er du mest til en yndig en i lyserød eller måske skal vi over i en med gag og strap? Du finder blindfolds til enhver fantasi og til enhver situation i vores udvalgt, og vi garanterer, at det vil gøre din sex-leg endnu frækkere. Læs videre nedenfor, hvor vi giver dig svar på de spørgsmål, du måtte have omkring blindfolds, om nybegynderen, dominans og ekstra sexlegetøj. Og husk, at vi altid er klar på at vejlede dig. Læs mere

3 for 200 kr.

Sort satin blindfold

DKK 70,00

Blindfold - Masker og Gags

Fræk fetish blindfold

DKK 65,00
-14%
DKK 70,00 DKK 60,00
-63%

Blindfold - Masker og Gags

Leopard blindfold

DKK 95,00 DKK 35,00
-33%
DKK 45,00 DKK 30,00
-74%

Blindfold - Masker og Gags

Pink satin blindfold

DKK 95,00 DKK 25,00

Hvorfor skal jeg prøve bindfold?

Der er rigtig mange grunde til, at I bør overveje blindfolds. Måske har I kendt hinanden siden Danmark vandt EM i fodbold. Eller også vil du gerne vise din nye kæreste, at du tør bevæge dig ud på usikker grund.

Uanset grunden, så kan et blindfold være med til at bringe lidt ekstra spænding ind i forholdet og soveværelset.

I behøver ikke gå all-in på BDSM og Fifty Shades of Grey-fantasierne med det samme. Prøv jer frem med et blindfold først og se, hvad det gør for jeres sexliv.

Sex bliver bedre med blindfold

Nogle kvinder har det med at slappe mere af og være mere til stede i nuet med et blindfold. Og hvis du som kvinde føler, at det er dig, som skal styre det hele i husholdningen, så kan orgasmen komme lettere, når du opgiver kontrollen med et blindfold.

For mænd er oplevelsen derimod noget andet. Her er det overraskelsesmomentet, som er afgørende. At han ikke ved, hvad kvinden kan finde på at gøre ved ham, kan give ham en rejsning af dimensioner.

Sex har det generelt med at blive bedre, når man smider en smule frarøvelse af synssansen med i legen. Vi vil næsten garantere, at I vil synes om det.

Er blindfold også til nybegyndere?

Ja, da! Hvis I ønsker at krydre lagengymnastikken en smule, så er blindfolds et perfekt sted at begynde. Udover at de kan gøre oplevelsen af sex endnu stærkere, så er blindfolds også med til at styrke tilliden og intimiteten mellem jer.

Ved at give din fyr lov til at blindfolde dig, kan han fortjene din tillid og respekt på en ny måde. Det er med til at gøre jeres sex endnu bedre.

Derfor vil klart anbefale jer at prøve at lege lidt med sanseberøvelse. Bare sørg for, at I overholder hinandens grænser.

Hvilke slags blindfold findes der?

Heldigvis er udvalget af blindfolds efterhånden ret stort. Du kan uden tvivl finde nogle, som passer dig bedst både i udformning og materiale.

Hvis du er til det lidt mørke BDSM-univers, er der sorte læder blindfolds, som passer godt ind i universet. Desuden har det et ret kinky look og føles også meget specielt at have på.

Er du nybegynder, så kan et satin eller plys blindfold være vejen frem for dig. Udover at være elegante, så er de også meget behagelige at have på.

Leg med sanserne

Forventningens glæde er som bekendt den største. Og det kan næppe blive større end med et blindfold. For når du bliver frarøvet din synssans, så vil alle dine andre sanser blive skærpet.

Forestil dig hvordan det må føles at blive kildet med en fjer over maven eller hvordan det føles, når spidsen af pisken langsomt glider ned ad ryggen på dig uden at kunne se det.

En god idé kan også være at tage forskellige varme- eller kuldekilder i brug. En uventet isklump på halsen eller et dryp varm stearin på ryggen kan gøre underværker.

Tag magten

Der er noget ekstra pirrende ved at have magten i en leg med sanserne. Derfor foreslår vi, at du prøver at give din partner nogle ørepropper også.

Nu vil din partner være fuldstændig afskærmet og er nødt til at koncentrere sig ekstra meget, da heller ikke høresansen kan tages i brug. Han eller hun er nu totalt i din nåde.

Der kan være noget ekstra frækt i at eksperimentere med magtbalancen mellem jer. Og bare vent til det bliver din tur.

Prøv blindfold til forspil

At få dækket øjnene til behøver ikke at være en del af hele sexlegen. At være blændet i bare et kort stykke tid kan også være vanvittigt ophidsende. Så vi anbefaler, at I prøver det som en del af jeres forspil.

Overrask din kæreste med en gave. Hvad kan det dog være? Et blindfold! Det var godt nok ikke helt det, hun havde forventet. Men noget har tændt sig i hende.

Når hun tager sine nye blindfolds på i soveværelset, har situationen ændret sig. I kan godt begge to mærke, at det her er frækt på en helt anden måde. Hvad der sker derefter, er helt op til jer.

Når blindfold ikke er nok

Måske har du allerede fået smag for blindsfolds? Måske overvejer du endda at kaste dog ud i lidt let bondage og BDSM?

Så vil vi anbefale, at du tjekker vores udvalg af sexlegetøj i kategorien Blid Bondage ud. Måske er et sæt håndjern det næste skridt for jer?

Eller også er I klar til prøve noget mere seriøst bondage? Så kan et bondage sæt være startskuddet til et nyt seksuelt eventyr for jer og jeres parforhold.

Sexlegetøj og blindfold

Hvis I har vænnet jer til brugen af blindfolds i soveværelset, er det måske tid til at hive lidt ekstra sexlegetøj ind i legen og skrue helt op for ekstasen.

Prøv for eksempel at introducere en klitoris vibrator eller dildo til legen. Uden muligheden for at se, bliver vibrationerne forstærket og kan sende din kæreste helt ud over kanten.

Hvis I vælger at bruge en vibrator, dildo eller andet sexlegetøj, så start langsomt ud. Der er ingen grund til at overraske din partner unødvendigt, men fortæl i stedet, hvad du har tænkt dig at gøre.

Sexstillinger med blindfold

Hvis det er første gang I prøver et blindfold, så er en stilling på maven en god idé. Her føler man sig ikke så udsat og din partner kan kilde dig på ryggen og benene.

Når du er klar til det, kan du vende dig om og lade din partner gå ned på dig. Ikke at vide, hvad din partner gør ved dig næste gang, kan være utroligt pirrende.

Hvis I er mere øvede, kan I begge iføre jer blindfolds. Lidt akavet i starten, jovist, men når I først kommer rigtig godt i gang, er det det hele værd.

Erotisk massage med blindfold

En af de dejligste og frækkeste måder at begynde med blindfolds på, er ved at give din partner en erotisk massage. Samtidigt er det med til at opbygge tilliden imellem jer.

Start med drille huden med et let stykke stof og gå langsomt videre med massage olie eller glidecreme. Lad dine fingre og hænder massere din partners (eller dine) yndlingssteder. Bevæg dig videre til kønsorganerne og lad hende vride sig i vild forventning.

Massage er en fantastisk måde at introducere leg med sanserne, da hele kroppen bliver sat i behageligt alarmberedskab.

Onani med blindfold

Mange synes det er utroligt frækt at se sin partner onanere, men det kræver alligevel lidt at kunne give slip på hæmningerne.

Der kommer et par blindfolds til fuld undsætning. Når man ikke kan se, hjælper hjernen dig. Så kan kæresten jo nok heller ikke se noget. Men det kan han/hun.

Med synssansen væk er det meget nemmere at give sig hen i sin egen nydelse og give sin kæreste et frækt one-woman-show. Eller one-man-show, for den sags skyld. Og din kæreste vil elsker dig for det.

Kostumer og blindfold

Kostumer plus blindfolds er lig med hed sex. Regnestykket er helt simpelt. Hvis I kombinerer jeres sanseberøvelse med kostume leg, kan I bringe jeres sexliv op på helt usete niveauer.

Det er vitterligt kun fantasien, som sætter grænser her. Det er helt op til jeres lyster, hvilke roller i ønsker at spille. Den frække skolepige eller stuepigen kan ingen mand stå for, og hvad han klæder sig ud som, kan være helt op til hendes fantasi.

Vi foreslår, at I lader kreativiteten og lysterne råde. De fleste har deres helt egen private fantasi, som de drømmer om at få udlevet. Og sat sammen med et blindfold kan fantasi blive til virkelighed.

Dominans og blindfold

Hvis I er friske på at eksperimentere lidt med dominans, så er blindfolds et perfekt sted at starte. Uden synet bliver man unægtelig lidt hjælpeløs og på den måde er scenen sat til lidt leg mellem master og slaven.

Som altid skal I begge være med på den og det bliver I bedst ved at tale sammen om det, I ønsker at opnå og opleve. Så er rammerne sat og I kan kaste jer ud i legen. Og husk til hver en tid at indføre safe words. Altid.

I kan starte med at gå på opdagelse i altertystys.dks bondage-guide. Her finder i masser af spændende produkter og gode råd til, hvordan I kommer godt i gang.

Husk grænserne

Selvom blindfolds hører til i den lettere ende af bondage, så er det stadigvæk vigtigt, at I overholder og respekterer hinandens grænser.

Det kan være grænseoverskridende at blive frarøvet synet. Derfor skal man også være varsom med for voldsomme sensoriske overraskelser, når I begynder.

Tag roligt, lyt til hinanden og prøv jer frem. Sørg for, at respekten også er med inde i soveværelset. På den måde er I garanteret nogle pirrende oplevelser.  Og frem for alt: Nyd hinanden.

Kom godt i gang med blindfold

Som vi nævnte tidligere, så kan det godt være en smule grænseoverskridende at kaste sig ud i brugen af blindsfolds. Derfor er det en god idé at tale sammen før, under og efter akten den første gang.

På den måde er I sikre på, at ingen af jeres grænser bliver overskredet. Sig til, hvis det bliver ubehageligt og få din partner til at fortælle dig, hvad han eller hun har tænkt sig at gøre ved dig næste gang.

Hvis det ikke er dig, som har blindfoldet på, så sørg for at sikre dig, at din partner er med på legen hele tiden. Du bør anstrenge dig for at være sikker på, at din partner nyder det lige så meget som du gør. Hvis ikke, så stop.

Opsamling

Lad os her til sidst samle lidt op på alle de fordele, der er ved at hive et blindfolds ind i sexlegen.

Vi ser ingen grund til ikke at kaste sig ud i en ny og fræk leg med blindfolds, så længe I begge er med på det. Når først synet bliver fjernet, så bliver alle de andre sanser forstærket.

Det betyder, at alt din partner gør ved dig bliver intensiveret tifold. Og når du bliver holdt hen i uvished omkring, hvad din partner har tænkt sig at gøre ved dig, bliver den endelige berøring endnu stærkere. Vi kan kun anbefale, at I kaster jer ud i det.

Levering lige til døren

Uanset hvad du bestiller på altertystys, så garanterer vi, at leveringen bliver helt diskret. Vores forsendelser er altid i diskret sort og vores navn er aldrig på adresselablen. Det kunne være en care package fra mormor.

Hvis du hellere vil afhente din pakke fra os på posthuset eller i en pakkeboks, så klarer vi også den. Vi har aftaler med PostNord, Dao og GLS.

For os er det vigtigt, at du føler dig i trygge hænder, når du handler med os. Derfor lægger vi os i selen for at levere produkter af høj kvalitet, til den bedste pris og lige til døren.

 

0
Indkøbskurv
  • Ingen varer i indkøbskurven :(