Viser alle 9 resultater


Er pirrende og lidt frækt. Du tænker måske ”er det mon noget for mig” eller er det for frækt for hårdt eller for voldsomt. Blid bondage er for dig, der er lidt legesyg og for dig, der gerne vil lege med din partner, på en kærlig og sanselig måde. Er det ”fifty shades of grey” vi snakker om? Tænker du måske. Nej det er det slet slet ikke. Når vi snakker Blid bondage er vi ”steps before that”. Læs mere

-36%

Sexlegetøj Sæt

Bondage begynder sæt

DKK 225,00 DKK 145,00
-45%
DKK 275,00 DKK 150,00

Par Sexlegetøj

Blid bondage sæt

DKK 95,00

Det er jo bare en dejlig voksenleg

Det er der jo ikke noget farligt ved, tværtimod. Det er en mulighed for at komme nærmere din partner. At mærke både dig selv og din partner, på en anden og mere sanselig måde. Det handler om nydelse. At nyde at blive forkælet og overrasket. At nyde at forkæle og overraske din partner.

Blid bondage, er en metode til at udforske dig selv og din partner, og en metode til at udvide, jeres sanselige relation. Måske tænder du på noget, du ikke lige havde opdaget. Måske gør din partner det samme.

Blid bondage har mange former. Du og din partner former, hvordan den blide bondage, imellem jer, skal foregå. Man kan starte stille og roligt, og så udvide legen efterhånden, hvis fantasien og lysten er til det.

Hvordan får man lige startet på det

Det er altid vigtigt med dialog. Især når det handler om at overgive sig og give slip. Det er vigtigt man er tryg ved legen og tryg ved sin partner. Det er også altid godt at kommunikerer omkring, hvad det er man fantaserer om, og hvor man har sine grænser. Eller hvor man tænker, man har sine grænser. For måske bliver grænserne udvidet under legen.

For at skabe tryghed, er det en god idé at aftale et stop ord. Det kan være et hvilket som helst stopord. Fx vasketøj, plæneklipper eller noget helt andet. Et ord, du normalt ikke vil bruge, under en sexleg. Men et ord der giver dig tryghed i, at legen stopper når du siger ordet.

I kan også bruge et trafiklys som stop signal. 
Rødt betyder fx stop med det samme. 
Gult betyder fx skru lige lidt ned, så er det dejligt.
Grøn betyder bare fortsæt, det her er vildt dejligt, mere af det, tak.

Det er vigtigt at man føler sig tryg i overgivelsen og at man er tryg ved, at ens grænser bliver respekteret.

Hvad for noget legetøj er godt

Når du skal til at lege blidt og sanseligt med din partner, så har vi det perfekte starter sæt. Du får bløde håndjern, en blød blindfold og en flogger i blødt silikone.

Håndjernene er beklædt med plys, så de føles dejlige og behagelige på dine håndled. Der er ikke noget der strammer og din partner bestemmer, hvor dine hænder skal være, og hvor meget du kan bruge dem. Når du ikke har mulighed for at gøre, hvad du vil med dine hænder, har du mulighed for at overgive dig til nydelsen, som din partner tilbyder dig.

En blindfold, som den vi har, er lavet i blødt stof og den dækker for dit syn, så du kan lade de andre sanser tage over. Det gør noget helt specielt ved sanserne, når man bliver frataget synssansen, under legen.

Den bløde flogger der følger med sættet, er lavet i silikone. Den er udformet til at lege og pirre din hud med. Når floggen fx langsomt glider ned over din krop, kan den antænde steder, du måske ikke vidste var antændelige. Det pirrer nerveenderne og kan sætte gang i hele din krop.

Når man, vel og mærke, frivilligt, bliver frataget nogle af sine sanser, så tager de andre sanser over. Det er en oplagt mulighed, for at mærke sig selv, på en anden og mere pirrende måde. Du opdager måske nogle erogene områder på din krop, som du ikke kendte før. Områder der gør noget godt ved din nydelse. Områder der gør din oplevelse, sammen med din partner, bedre end du nogensinde har drømt om.

Langsomhed og nydelse

Blid bondage inviterer til langsomhed og nydelse. I kan fx starte legen længe før, at I når til at bruge jeres redskaber. Det kan være en leg der fx starter med frække sms’er tidlig på dagen. SMS’er hvor I langsomt bygger jeres fantasi op. I kan fortsætte med en dejlig romantisk middag, hvor I fortæller hinanden, hvad det er i fantaserer om.

Forestil dig så, at din partner allerede inden middagen er ovre, tager kontrollen. Din partner kigger dig dybt i øjnene, og går langsomt om bag dig.

Du får blindfold på og så skal du spise desserten, som du ikke ved hvad er, uden din synssans. Måske mader din partner dig langsomt, med forskellige lækkerier. Imens du bare skal nyde sanseligheden.

Allerede der, bliver der skruet op for sansningen i hele kroppen, som bliver varm og er klar til at lege videre.

Det kan du også bruge

Det er ikke nødvendigt at købe en startpakke for at komme i gang. Du kan købe de enkelte dele hver for sig, og i forskellige udgaver. Vi har fx håndjern i forskellige varianter. Hvis du mere er til nogle faste af slagsen. Så har vi sikkert dem du drømmer om.

Vi har også forskellige variationer af blindfold, så du kan sikkert finde en, der passer lige til din og din partners smag. Måske du vil have nogen i forskellige materialer. Hvert materiale, gør noget forskelligt, for jeres sansning.

Hvis du vil lege med en flogger, eller en pisk, så har vi også et stort udvalg. En pisk skal ikke nødvendigvis bruges til at piske med. Den kan også bruges som en flogger, til at vække dine sanser. Vi har piske i forskellige materialer, som hver især gør noget forskelligt for din krop. Hvert materiale føles forskelligt og kan noget forskelligt.

BDSM

Bondage handler om at binde eller fastgøre din partner og at tage kontrollen. 
Dominans er, når den ene part, har taget magten eller bestemmer, hvad der skal ske. 
Sadisme er ikke kun at påføre smerte, sadisme kan også være at overraske din partner, med sanseindtryk. Og i blid bondage, på den lidt lækre, bløde måde. 
Masochisme for dig, der overlader kontrollen til din dominerende partner.

BDSM kan udføres på lige præcis den måde, du og din partner har lyst til. Det er en leg, der er skabt til udvikling. Ikke kun udviklingen af legen. Men også udviklingen af dig selv.

Tilføjet til indkøbskurven