Viser 1–16 af 33 resultater

Blid bondage er til jer, som er legesyge og ønsker lidt mere spænding i sexlivet. For nogen kan det lyde lidt skræmmende, men det er faktisk ikke helt så farligt, som mange tror. Det handler i bund og grund om at gøre sex mere sanseligt, lidenskabeligt og nydelsesfuldt. Her er blid bondage udstyr såsom håndjern, blindfolds og små blide floggere oplagte.

I kender måske også til BDSM og bondage fra Fifty Shades of Grey? Vi er mange, der blev draget af dette mystiske og pirrende univers. Men blid bondage ligger nogle niveauer under den frække Mr. Greys dominanslege. Vil I gerne udforske blid bondage, kan I med fordel kigge på vores bondage sæt, som indeholder alt det, I skal bruge til en fræk aften med bondage og fræk leg på menuen. Læs mere

Sexlegetøj Sæt

Bondage begyndersæt

DKK 145,00

3 for 200 kr.

Sort satin blindfold

DKK 69,00
-13%

Blid Bondage

Sorte plys manchetter

DKK 200,00 DKK 175,00
-36%

Blindfold og masker

Sort satin maske

DKK 70,00 DKK 45,00
-37%
DKK 150,00 DKK 95,00
-38%
DKK 80,00 DKK 50,00
-44%
DKK 169,00 DKK 95,00
-85%

Blindfold og masker

Leopard blindfold

DKK 100,00 DKK 15,00
-85%

Blindfold og masker

Pink satin blindfold

DKK 100,00 DKK 15,00
-36%

Alt under 100 kr

Rød satin blindfold

DKK 70,00 DKK 45,00
-19%

Blid Bondage

Rød flogger pisk

DKK 85,00 DKK 69,00
-30%
DKK 50,00 DKK 35,00


Blid bondage – Hvad er det?

Blid bondage udspringer af BDSM, men er en mildere grad. Nogen vil beskrive det som en light udgave af BDSM. BDSM står for: Bondage, Dominans, Sadisme og Masochisme. BDSM handler i høj grad om dominans og underkastelse og balancen mellem smerte og nydelse.

Der findes mange grader og kategorier inden for BDSM, og blid bondage er en af de mildere former for BDSM leg. Her behøver smerte og magtspil nemlig ikke at være en del af det. Det er for jer som gerne vil starte blidt ud med et par håndjern og blindfold. Evt. en mildere form for pisk, som en lille flogger.

Frække lege i ægte Mr. Grey stil

Jeres tanker bliver måske ledt hen imod Fifty Shades of Grey, hvor BDSM er en central del af Mr. Greys og Anas sexliv og forhold. Her illustreres det helt klassiske magtspil, hvor Christian Grey er den dominante, og Anastacia Steele er den submissive i forholdet.

Dog er blid bondage ikke i nærheden af deres dominans- og SM-lege. Blid bondage er lidt mere uskyldigt og mere noget, som alle kan være med på. Nedenfor kommer vi ind på de mest populære lege og sexlegetøj inden for blid bondage.

Blindfolds og blind bondage – væk sanserne til live

Blindfolds er noget af det mest populære blid bondage udstyr. Her handler det om sanselig berøring og pirrende nydelse. Når man får et blindfold for øjnene, lukker man nemlig for synssansen og forstærker de andre sanser. Her er det især følesansen og høresansen, der kommer i spil. Du ved ikke, hvad din partner gør som det næste.

Hvor rør han dig og hvordan? Det er det uvisse, der tilføjer et ekstra lag stimulering og spænding. Samtidig vil din følesans være forstærket, og hvert et strøg og hver en berøring vil føles 10 gange mere intens. Man kan sige, at du bliver mere sensitiv. Samtidig er det pirrende kun at kunne bruge høresansen til at følge med i, hvad der foregår.

Håndjern, manchetter og bindebånd – overlad kontrollen

Når vi snakker blid bondage, så er udstyr til at binde eller fastspænde omdrejningspunktet. Det kan gøres på flere måder. I kan bruge både håndjern, manchetter, bindebånd, bondage tape og reb. Der er mange frække muligheder! Ens for alle er, at de skal fastholde den ene part, mens den anden stimulerer og tilfredsstiller på forskellige måder.

Det er oplagt under forspil, men kan bestemt også anvendes under sex. Her er det følelsen af at overlade al kontrol til sin partner, som er utrolig fræk og ophidsende – for begge parter. Her kan både sexlegetøj eller seksuelle handlinger, såsom oralsex eller handjobs, bruges til at stimulere sin partner, mens han eller hun er fastspændt eller opbundet.

Flogger og kildefjer – pir din partner

Floggere og piske kan måske lyde lidt skræmmende for mange. Og det er selvfølgelig heller ikke for alle. Men disse typer BDSM udstyr kan bruges på mange måder. Det betyder ikke nødvendigvis hårde smæk og smerte. De kan også bruges til at pirre med. F.eks. kan du give din partner blindfolds på og stryge en lille flogger blidt henover hans eller hendes krop.

Og hvis I er til det, kan små blide smæld give en pirrende fornemmelse. Lyder floggere og piske lidt for voldsomt? Så kan I med fordel i stedet bruge kildefjer til at pirre og tirre med. Her kilder man sin partner, gerne på de erogene zoner, hvilket giver en pirrende og stimulerende fornemmelse.

Start ud med blid bondage

Føler I jer draget af BDSM-universet men er ikke helt sikre på, om I tør kaste jer ud i det? Så er blid bondage et rigtig godt sted at starte. Her finder I nemlig hurtigt ud af, om det er noget for jer. Det er godt at starte ud med blid bondage, så I heller ikke overskrider nogle hårde grænser.

Men måske vil I opleve, at jeres grænser bliver skubbet, så I lige så stille kan bevæge jer hen mod lidt hårdere bondage-lege. Uanset hvad er det vigtigt at mærke efter og respektere både sine egne og hinandens grænser. Nedenfor har vi nogle tips til, hvordan I kommer godt fra start med blid bondage.

Dialog og ærlighed

Det er vigtigt at afklare med hinanden, hvad I gerne vil prøve, og hvad I ikke vil prøve. Hvad er jeres fantasier? Og hvad er jeres grænser? Find en fællesgrund og start blidt ud med noget, I begge synes kunne være frækt at prøve. Det er kun ved enighed i får den bedste oplevelse.

Selvom det er i den blide ende er vigtigt at forventnings afstemme inden I går i gang. Sexoplevelsen bliver aldrig særlig god, hvis den ene vil noget andet end den anden part. Sæt jer ned og snak igennem, hvad jeres lyster er. Har i brug for yderligere hjælp, sidder vi altid klar til at hjælpe jer bedst muligt.

Tryghed og tillid

Når det handler om at udforske sex og grænser, er det vigtigt, at man føler sig tryg med sin partner. I skal respektere hinandens grænser og have tillid til, at de bliver overholdt. Tryghed og tillid skaber nemlig de allerbedste rammer for at prøve nye ting sammen og eksperimentere med dominans og bondageleg.

Det er ikke kun noget der gælder i forhold til sex, men også jeres parforhold. I skal have tillid til hinanden og hvordan hele sexlegen skal foregå. Hvis det er første gang, kan i med fordel starte ud med et bondage sæt, som indeholder håndjern, blindfold, en lille kilde fjer eller pisk.

Indfør regler og stopord

For mange kan det føles betryggende at have opstillet nogle klare regler. I BDSM universet er det ganske normalt at lave en kontrakt med regler og aftaler og indføre stopord. I kan også sagtens indføre stopord. Så kan I være sikre på, at når stopordet bliver sagt, så stopper legen.

Mange gør brug af trafiklys, hvor farverne betyder følgende: Grøn: Bare fortsæt – det føles SÅ godt! Gul: Skru lige lidt ned. Det begynder at blive for voldsomt. Rød: Stop med det samme. Det er ikke rart. Det kan også være et bestemt ord i bliver enige om, og når dette ord siges kan din partner stoppe eller skrue ned.

Der er lagt op til frække bindelege med blid bondage

Frække bindelege er indbegrebet af bondage – også blid bondage! Der er et væld af muligheder for frække bindelege. Som vi er kommet ind på tidligere, findes der meget forskelligt udstyr til bondage og bindelege. Den klassiske er selvfølgelig håndjern, men dem findes der også et hav af.

Der er de bløde med plys, også kendt som dem til begyndere. Det er faktisk også som ofte dem vi sælger til pakkeleg eller andre sjover gaver. Dog er det ikke kun til sjov og ballade, I kan sagtens få en fræk sexoplevelse med et par håndjern i plys og så er de en del mere feminine.

Blid bondage med Håndjern og manchetter

Håndjern og manchetter minder meget om hinanden. Manchetter er dog ofte lidt mere robuste og giver en mere fastlås følelse end håndjern. Desuden er det oftest en aftagelig kæde, som fastholder de to manchetter i hinanden. Derudover giver det også muligheden for at fastsætte kæden til en genstand, f.eks. sengestolpen.

Både håndjern og manchetter fås i forskellige udgaver, både i metal, plys, læder m.m. Her har du altså mulighed for at vælge lige det, der lyder frækkest for dig. Hvis du søger høj komfort, anbefaler vi plys. Skal det være lidt vildere, kan du få et bondage bindesæt, som kan fastspænedes til sengen.

Blid bondage med Reb og bondage tape

Bondage reb og tape er meget kendt og brugt inden for BDSM. Det skyldes, at disse typer bindeudstyr er meget alsidige og kan bruges på alle mulige måder. Bondagereb er typisk 10 meter langt og giver dermed mange muligheder for opbinding. Man kan både bindes i mange stillinger og bindes fast til genstande.

Bondage tape giver ligeledes mange muligheder. Det kan bruges både til at binde din partners hænder og fødder sammen, binde fast til møbler og bruges som blindfold eller over munden. Tapen er nemlig specifikt designet til huden, da den hverken river eller klistre sig fast til huden - Den er nemlig selvklæbende.

Blid bondage med Bindesæt

Bindesæt er også rigtig populære inden for BDSM. Det er måske mest egnet til dem, som er sikre på, at bondage er noget for dem. Her bliver man nemlig bundet i både ben og hænder og typisk bindes man fast til hver sengekant. Her er man altså fuldt opbundet og har meget lidt bevægelighed. Det kan give anledning til fræk pirring og stimulering.

Måske I tænder på at blive fastbundet på både hænder og fødder, så er et bondage bindesæt lige noget for jer. På den måde har du 100% styr på din partner. Og en ting er helt sikkert hun eller han løber ingen steder. Har i et andet par håndjern i foretrækker, kan i sagentes bruge dem sammen med.

Diskret levering af blid bondage udstyr

Når i bestiller blid bondage udstyr hos os, skal I ikke være bekymret for, at naboen ser skævt til jer, eller på anden måde vil gennemskue hvor pakken er fra. Vi leverer altid vores pakker 100% diskret og i anonym emballage. Diskret er rigtig vigtigt for os, så det skal i aldrig være nervøs for.

Vi bestræber os også med at levere din pakke så hurtigt så muligt efter du har bestil på vores webshop. Det er ikke noget værre end at skulle vente en evighed på en pakke man har bestilt, hvorfor dag-til-dag levering er et must når du handler sexlegetøj på www.AltErTysTys.dk.

Vi sidder altid klar til at hjælpe bedst muligt

Vi håber, at I er blevet klogere på, om blid bondage er noget for jer. Hvis I stadig er i tvivl om noget, skal I ikke tøve med at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe med hvad end I har af spørgsmål. Det kan også være I vil høre nogle af vores egne erfaringer eller noget af vores bedst solgte.

Vi deler altid ud af egne erfaringer og i og med vi også har en fysisk butik, snakker vi med rigtig mange mennesker, der også sikre jer det bedst mulige udvalg. Lige netop det bedste udvalg, er noget af det som vi vægter rigtig højt. Er der noget du synes vi burde have, vil vi hellere end gerne bestille det hjem.

X