Viser alle 17 resultater

Bedre analsex er noget, alle par burde unde dem selv. Analsex bliver ofte forbundet med noget forbudt og det er en skam, for hvis det bliver gjort rigtigt med den rigtige partner, så er det forbundet med en utrolig stor seksuel oplevelse. Det er både frækt og meget pirrende at dyrke analsex for både kvinder og mænd. De fleste, som dyrker analsex jævnligt, melder om dybere og længerevarende orgasmer, som føles på en helt anden måde end de vanlige orgasmer. Og hvis der ikke var andre grunde til at prøve analsex, så er det da en grund, som kan noget.

Hvis I er nybegyndere udi analsex, så kan det måske virke lidt grænseoverskridende at begynde på det. Men heldigvis findes der en bredt udvalg af forskellige hjælpemidler, som kan hjælpe jer til at få den anale oplevelse, som I drømmer om. Derfor kan I nedenfor læse mere om, hvordan I bedst bliver forberedte på analsex, om afslapnings sprays og forskellige typer anal sexlegetøj. Udover det, så kan I også læse mere om, hvordan I bedst sørger for en god hygiejne og hvordan I vælger den bedste glidecreme til bedre analsex. Læs mere


Eksperimenter med hinanden

Hvis I som par oplever, at I er begyndt at køre lidt på rutinerne, så stop op og tal sammen. Sex kan være godt, selvom det er præget af rutiner, men af og til så skal der nye boller på suppen, så at sige. Her er analsex en god og ikke alt for grænseoverskridende tilføjelse til soveværelsesaktiviteterne.

Det eneste det kræver er lidt åbenhed og nysgerrighed. Det kan godt føles lidt mærkeligt i starten, men så snart I har vænnet jer til det, vil I sammen opleve sex, som I aldrig har oplevet før. Begynd med at eksperimentere med en finger eller en mindre plug og se, hvad I synes.

Sådan får I bedre analsex

Når I så endelig kaster jer helhjertet ud i at prøve at få bedre analsex, så er det vigtigt, at I har aftalt grænserne. Det er også vigtigt, at I aftaler, at det er helt acceptabelt at sige stop under legen. Der skal lidt træning og tilvænning til, før det falder helt på plads.

Vi anbefaler, at I simpelthen kæler for hinanden omkring anus, så I vænner jer til følelsen ’deromme’. Første gang behøver I ikke at gå all-in med penetration, men hvis I kan mærke, at det er det der skal til, så gå langsomt frem og vær opmærksom på hinandens signaler.

Værd at vide om anus

Grunden til at analsex er blevet mere og mere populært er, at der omkring endetarmsåbningen sidder en lang række nerveender, både hos kvinder og mænd. Det er derfor det føles så pirrende og dejligt, når området bliver berørt på den rigtige måde.

Anus er dog ikke så elastisk som skeden på kvinden, hvorfor I også skal gå lidt forsigtigt til værks de første par gange. Ringmusklen skal forsigtigt åbnes, for at noget kan komme ind. Ellers kan det gøre ondt og det er jo ikke meningen.

Lær at slappe mere af og få bedre analsex

Det kan være en god idé at øve lidt alene, når man skal lære at slappe helt af. En god øvelse er at koncentrere sig om endetarmen og øve sig i skiftevis at stramme til og slappe af. Nogle kvinder kender den tilsvarende øvelse fra knibeøvelserne.

Tag den tid det tager og lad jer ikke stresse. En del af glæden ved bedre analsex er, at det kan tage lidt ekstra tid og der er brug for ekstra kærlighed og opmærksomhed. Og når det så lykkes, så er det bestemt hele ventetiden værd for begge parter.

Øv jer med et træningssæt

Da det kan være lidt grænseoverskridende at kaste sig ud i bedre analsex, så kan det være en fordel at købe et træningssæt. Vi fører flere forskellige slags i webshoppen, så I har mulighed for at vælge det sæt, I ønsker. Med anal plugs i tre forskellige størrelser er det et rigtigt godt sted at starte.

Da træningssættet er lavet i medicinsk silikone, vil I også opleve, at de forskellige plugs har en silkeblød overflade, som gør stimulationen af anus endnu mere sensuelt. Nogle plugs har også sugekop i bunden, så de kan sætte fast på glatte overflader til en øvesession.

Eller prøv en relax spray

En anden mulighed for at gøre anus klar til bedre analsex er en såkaldt relax spray eller på dansk, en afslapnings spray. Det er for det meste en spray eller en smøremiddel, som I påfører omkring anus, som så får ringmusklen til at slappe mere af.

Både mænd og kvinder kan bruge en relax spray, som især er god i begyndelsen eller hvis I endnu ikke er så erfarne med analsex. Det kan nedsætte eventuel smerte ved penetration, selvom I stadig skal koncentrere jer om at slappe af i området.

Hygiejne i højsædet for bedre analsex

Når det kommer til analsex, så kan vi ikke understrege kraftigt nok, hvor vigtigt det er, at I holder en god hygiejne. Der er ikke noget mindre stemningsdræbende end uheldige overraskelser i forbindelse med analsex.

Sørg derfor for at I er tilstrækkeligt rengjorte omkring og i anus, inden I går i gang. Der findes heldigvis måder, hvorpå I kan opnå en god hygiejne, som ikke er så komplicerede. Sørg først og fremmest for at vaske jer ordentlig og brug eventuel en anal douche for at sikre en optimal rengøring.

Anal douche får bedre analsex

Det er måske de færreste som kender til en anal douche. Men det er et rigtig godt produkt at bruge, når I er seriøse omkring bedre analsex og ønsker at hygiejnen er helt på plads. Men en anal douche sikrer I jer, at I er helt rene derinde inden I går i gang. På den måde kan I koncentrere jer om nydelsen i stedet for.

Helt simpelt er en anal douche en slags pumpe, hvor der for enden sidder et smalt rør. Ved at føre lidt vand op i røret og derefter røret op anus, kan du så at sige skylle endetarmen ren, der ikke opstår uheldige overraskelser. Undlad at bruge for varmt eller koldt vand, da det kan gøre ondt i maven.

Sexlegetøj til bedre analsex

Når I er helt klar til at hengive jer til den vidunderlige verden, som er analsex, er der flere produkter på markedet, som kan give jer nogle helt fantastiske oplevelser. Mændene er specielt heldig her, da det mandlige g-punkt sidder et par centimeter oppe i anus og kan give ham længere og dybere prostata-orgasmer.

Men kvinder kan også være med, da endetarmen sidder lige ved siden af skedevæggen, som giver nogle pirrende indirekte stimuleringer. En prostata vibrator er her et rigtig godt bud på et stykke legetøj, som kan sende jer begge i den syvende anal himmel.

Husk altid glidecremen

Vi har nævnt det før, men det er vigtigt at I bruger en god glidecreme, når det kommer til bedre analsex. Da endetarmen ikke har et naturligt smøremiddel, som vagina har, så er det nødvendigt at hjælpe den lidt på vej. Det nedsætter også risikoen for rifter og andre ubehageligheder.

I kan både bruge vand- og silikonebaserede glidecremer til at få bedre analsex, men vi anbefaler den silikonebaserede, da den har en større drøjde og glideevne, og så fordamper den ikke så hurtigt, som den vandbaserede. Hvis i bruger legetøj af silikone, så er det dog den vandbaserede I skal bruge, da den ikke ødelægger materialet.

Spørg, spørg, spørg

Vi ved godt, at det kan være grænseoverskridende at kaste sig ud i nye seksuelle og anale eventyr. Eller at det kan være svært for den erfarne at finde ud af, hvad det næste skridt skal være. Derfor står vores professionelle medarbejdere også altid klar til at rådgive og vejlede.

I kan altid ringe til os, hvis I har spørgsmål og ellers kan I komme forbi vores fysiske butik i Paradisgade i Århus, hvor I kan se nærmere på vores mange produkter og stille alle de spørgsmål I måtte have. Vi er altid klar på at hjælpe jer.

Diskret levering til døren

I er måske ikke interesserede i, at postbuddet ved, at I er eventyrlystne nok til at begive jer ud i at få bedre analsex. Det har vi fuld forståelse for. Derfor er vores leveringer også altid diskrete. Vi sender jeres varer i en sort æske, hvor hverken vores firmanavn eller logo fremgår.

Da vi har aftaler med PostNord, DAO og GLS, så kan vi også sikre, at I kan få leveret jeres varer lige der, hvor I ønsker. Vi kan levere lige til døren og hvis I i stedet ønsker at afhente i en pakkeboks, så kan det naturligvis også lade sig gøre.

 

0
Indkøbskurv
Subtotal: 
DKK 0,00
Subtotal: 
DKK 0,00
  • No products in the cart.