Viser 1–16 af 27 resultater

Bedre orgasmer burde blive indskrevet som en menneskeret. Ikke nok med at det føles helt fantastisk, så er orgasmer også med til at sikre bedre velvære både fysisk og psykisk. Derfor går vi hos altertystys.dk meget op i, at vores kunder kan opnå de eftertragtede orgasmer. Om det er som kvinde, som mand eller som par, så er en orgasme med til at sikre os velvære. Nogle gange kan det dog være svært at opnå, men det er der heldigvis råd for. Og som par har I rig mulighed for at udforske de forskellige orgasmer, som I sammen kan indløse.

Uanset om det er med sexlegetøj, almindeligt samleje eller glidecremer og gel, så har vi hos altertystys.dk et bredt udvalg af produkter, som I kan give jer i kast med at afprøve. Og vi gør hvad vi kan for at holde prisen nede, så I kan holde dampen oppe og få alle de orgasmer, I ønsker jer. Derfor har samlet en række råd og vejledninger, som I kan læse nedenfor. Læs mere


Hvor kan det være svært at få orgasmer?

Mange kvinder oplever desværre, både som single og især i parforhold, at det kan være svært at opnå orgasme. Det er heldigvis helt normalt og i langt de fleste tilfælde kan der gøres noget ved problemet. For rigtig mange gange ligger forstyrrelsen i psyken grundet stress, træthed eller præstationsangst.

Derfor er det vigtigt at I som par får talt om eventuelle orgasmeudfordringer sammen. Det er ingens skyld og kan løses forholdsvist simpelt. Jo nemmere I har ved at tale sammen, desto hurtigere vil I opleve, at problemerne forsvinder.

Bedre forspil – bedre orgasmer

En af måderne hvorpå I kan optimere jeres orgasmer bliver nogle gange overset. Nemlig forspillet. For i en travl hverdag, kan forspillet godt blive tilsidesat og erstattet af en quickie mellem opvasken og madpakken. Og vi har intet i mod en god quickie, så længe den ikke erstatter det intime i et ordentlig forspil.

Tag jer tid til at nyde hinanden og gør jer hver især umage om at få den anden til at slappe af. Leg med hinanden, pir hinanden og tal om, hvad I har fantasier, som I endnu ikke har afprøvet. Der skal forsvindende lidt til at bryde en uhensigtsmæssig vane.

Hvordan får i bedre orgasmer som par?

En stor del af det at opnå bedre orgasmer som par er kommunikation. Det er meget vigtigt, at I kan tale åbent om jeres seksuelle fantasier og ønsker. Dernæst skal I være friske på at turde afprøve hinandens fantasier. Og det er faktisk ret frækt at kaste sig ud på ukendt vand sammen. Det styrker intimiteten.

Det behøver jo ikke være grænseoverskridende aktiviteter, I skal ud i. Måske ønsker en af jer at tage noget sexlegetøj med i soveværelset. Måske er det et frækt kostumer, der skal til. Eller også er det en omgang blid bondage, som vækker en gemt glød og giver jer begge bedre orgasmer.

Massér jer til bedre orgasmer

En god måde at få jer begge til at slappe af på er med massage. Det er de færreste, som ikke sætter pris på en dybdegående massage efter en hård dag på jobbet. Og hvis I gør jer umage og højner massagen til en omgang erotisk massage, så er det en god genvej til bedre massager.

Vi har et bredt udvalg af massageolier, som er værd at kaste et blik på. En god massage er med til at sikre intimiteten og roen, der nogle gange skal til for at opnå bedre orgasmer. Og så er det bare en god måde at være sammen på og nyde hinanden.

Vær nysgerrige og åbne

Som med så mange andre ting i livet, så optimerer man også sit orgasme game ved at have et åbent sind og være nysgerrige på sin krop. Hvis du har nogle fantasier, så prøv at udforske dem sammen med din partner. Måske har en af jer lyst til at blive bundet. Så skulle i måske kigge lidt i vores BDSM udvalg.

Måske er det sex i det offentlige, som I er til? Så kig lidt på en fjernbetjent vibrator, som kan stoppes i trussen. Overlad fjernbetjeningen til din partner og lad vedkommende styre dine orgasmer – for vi er sikre på, at der kan komme flere.

Prøv en magic wand

Kniber det lidt med orgasmen eller ønsker I bare at opleve en endnu stærkere orgasme sammen, så er en magic wand et rigtig godt bud, både til ham og hende – men nok mest hende. Magic wanden blev rigtig kendt i TV-serien ’Sex and the City’ og har efterfølgende taget verden og adskillige kvinder med storm.

Udover at kunne fremvibrere en række dybe klitoris orgasmer hos kvinden, så er den også helt god at bruge til en omgang dybdemassage under forspillet. Men vi anbefaler den først og fremmest pga. at dens vibrerende egenskaber, som de fleste vil finde helt uovertrufne.

G-punkts orgasmer til mænd

Hvis I er på udkig efter nye slags orgasmer, så kan en g-punkts orgasme være sagen for jer. De fleste har hørt om det kvindelige g-punkt, men også mænd er heldige nok at have en. Den sidder et par centimeter oppe i anus og kan stimuleres med en prostata stimulator.

Også kvinder kan være med på en prostata stimulator. Det kvindelige g-punkt sidder ganske vist et andet sted, men en omgang anal stimulering kan også give afgrundsdybe orgasmer hos kvinder. Da endetarmen ligger tæt op ad skedevæggen, kan kvinder opnå en ny form for stimulering den vej igennem.

Bedre orgasmer med orgasme gel

De store orgasmeoplevelser kan også komme via helt usete kanter. I havde måske ikke tænkt på, at der faktisk findes cremer, som er specielt udviklet til at give bedre orgasmer. Orgie har blandt andet lavet en vegansk creme til både mænd og kvinder, som hjælper til at fremkalde dybe orgasmer.

Den er uden hormonforstyrrende indhold og kun lavet af planter fra Amazonas regnskov. Og så skal den opleves, for den er svær at beskrive. Forestil jer en creme, som er kold og varm på samme tid og som på det nærmeste vibrerer, når den påføres. Der er nok nye oplevelser at finde her.

Brug glidecreme og få bedre orgasmer

Faktisk kan helt almindelige glidecremer også gøre underværker for jeres sexliv og sikre jer kraftige orgasmer. Hvis I ikke har prøvet glidecreme før, så er der store oplevelser og orgasmer at hente her. Både som forspil til en erotisk massage og under selve akten.

Vi anbefaler oftest vandbaseret glidecreme til sexlegetøj, da det ikke beskadiger sexlegetøjets materiale. Silikonebaseret legetøj er bedre til massage og penetration, da det ikke bliver absorberet af huden og heller ikke fordamper.

Han holder længere med delay spray

Der er ikke meget ved at han opnår en hurtig orgasme og hun ligger og venter. Det er hverken sjovt for hende eller for ham, for der kan være en del skam og pinlighed forbundet med for tidlig udløsning hos mænd. Det er dog uhyre normalt og kan let behandles.

Oftest kan det afhjælpes med start-stop øvelser og at I som par taler åbent om det. Ellers findes der lokalbedøvende salver, eller delay sprays, som meget ofte kan hjælpe på problemet. Langt de fleste delay sprays fungerer også med kondomer, så afprøv det og oplev bedre orgasmer sammen.

Få bedre orgasmer med altertystys.dk

Hos altertystys.dk tror vi på, at alle har ret til god sex. Og fantastiske orgasmer. Derfor sørger vi også altid for, at vi har et udvalg af sexlegetøj og sexhjælpemidler, som kvinder, mænd og par kan få noget glæde af. Vi er Danmarks ældste sexshop og har årevis af erfaring i branchen, så vi har en stor viden, som I kan trække på.

I er altid velkommen til at kontakte os, hvis I har spørgsmål eller ønsker at udvide jeres horisont, så I også kan få bedre orgasmer. I kan ringe til os eller komme på besøg i vores fysiske butik i Paradisgade i Århus, hvor vores professionelle medarbejdere står klar til jer.

Bedre orgasmer leveret lige til døren

Da vi har aftaler med DAO, PostNord og GLS kan vi sikre, at I får en sikker og diskret levering lige til døren eller til et afhentningssted, som I selv kan vælge i mellem. Vi bestræber os på at levere hurtigst muligt, så I kan komme i gang med legen.

I behøver heller ikke bekymre jer om diskretion, da det også er meget vigtigt for os. Vi leverer altid vores varer i diskrete sorte æsker, som på ingen måde vækker opsigt. I vil heller ikke finde vores navn eller logo på adresselabelet.

 

X