Viser alle 13 resultater

Har du endnu ikke oplevet den storslåede nydelse, der kommer ved at bruge prostata legetøj? Så har du helt sikkert noget at se frem til. Du kan med fordel prøve et prostata legetøj og opleve endnu mere intense orgasmer, end du har prøvet før. Mange kalder prostata for mandens G-punkt eller P-punkt. Man kan på mange måder sammenligne det med det kvindelige G-punkt, der ligeledes kan give mere intense orgasmer ved stimulering. Mandens prostata er placeret få centimeter oppe i endetarmen, og stimuleres derfor analt. Det er som sådan ikke svært at lokalisere prostata.

Du vil for eksempel hurtigt kunne mærke den, hvis du bruger en finger. Men det kan være en smule udfordrende at stimulere den helt korrekt. Derfor er der også udviklet en masse forskelligt prostata legetøj, der hjælper dig med denne opgave. Prostata legetøj er designet, så de bedst muligt rammer prostata, og derudover tilføjer ekstra stimulering. Ofte har en prostata stimulator en vibrerende funktion samt en nubrede overflade. Disse egenskaber skal give dig den bedst mulige stimulering af det følsomme område. Hos Altertystys.dk har vi samlet et bredt udvalg af forskelligt prostata legetøj, så du kan finde den helt rette størrelse og design til dine behov og ønsker. Læs mere


Prostata legetøj – anal leg til mænd

Mænd kan få rigtig meget ud af anal stimulering, særligt hvis de gør brug af et prostata legetøj. Det vil nemlig give den helt rette stimulering af det følsomme område, der er placeret få centimeter oppe i endetarmen. Har du ikke eksperimenteret med prostata stimulering eller anden form for anal leg før, kan du godt glæde dig.

Ved at massere eller på anden måde stimulere det følsomme område, kan du få mere intense og eksplosive orgasmer. Det er faktisk også muligt at få flere orgasmer i streg. Der er altså virkelig mulighed for at øge din egen nydelse. Med et prostata legetøj kan din partner let og elegant stimulere dig helt rigtigt hver gang.

Hvad er prostata legetøj?

Prostata legetøj er sexlegetøj udviklet og designet specielt til stimulering af prostata. For at ramme prostata skal du nogle centimeter op i endetarmen og herefter massere og stimulere. Et prostata legetøj gør hele arbejdet for dig, og giver i visse tilfælde både indvendig og udvendig stimulering. Der findes også udgaver, der er enten med eller uden vibrationer.

En prostata stimulator er blot et af de typer af sexlegetøj, der findes, og som kan bruges. Du kan også bruge en butt plug eller en dildo. Disse findes selvfølgelig også med vibrationer samt uden. Dertil kan du også stimulere prostata ved anal sex. Her kan du bruge en strap-on eller din partner.

Hvor sidder prostata?

Prostata er ikke som sådan svær at finde. Den er placeret omkring 3-7 centimeter oppe i endetarmen. Hele området omkring og inden for endetarmen er en erogen zone. Det er derfor et godt sted at bruge ekstra god tid og forkæle godt. Du kan stimulere prostata enten udvendigt eller indvendigt. Bruger du et prostata legetøj, vil det ofte pirre og massere begge steder på én gang.

Skal du for første gang finde og stimulere prostata, kan det være en god ide at starte med en finger. På den måde kan du nemmere føle dig frem, og få en god fornemmelse af hvor den præcis er, og hvor følsom den er. Du kan ligeledes prøve dig frem med at massere mellemkødet for udvendig stimulering.

Hvorfor stimulere prostata?

Der er mange gode grunde til at eksperimentere og udforske med prostata legetøj. Stimulering af prostata kan nemlig åbne en helt ny verden af nydelse. Prostata er en ofte overset erogen zone hos mænd, men byder altså på et væld af muligheder, både når det kommer til erotisk leg og udstyr til legen. Er du nysgerrig på, hvad prostata stimulering kan give dig, er der en masse godt anal sexlegetøj, der kan bruges.

Som par kan prostata legetøj være en sjov og spændende tilføjelse til soveværelset. Det kan give plads til nye oplevelser, som I sammen kan udforske. Når I begge leger med anal stimulering, er der dobbelt så mange muligheder for nydelse, frækt sexlegetøj og andet udstyr.

Hvordan bruger jeg prostata legetøj?

Skal I for første gang lege med prostata legetøj, kan det måske virke en uoverskueligt. Hvordan skal man lige gribe det an, og har I husket alt det rigtige tilbehør? En prostata stimulator er heldigvis ret ligetil at bruge. Du kan med fordel starte med et sexlegetøj uden vibrationer. Det kan være, det slet ikke er nødvendigt til at begynde med.

Du kan også omvendt købe en med vibrationer og blot vente med at tænde dem. Så har du altid muligheden for at bruge vibrationerne, hvis det skulle blive aktuelt. Lige meget hvilken slags prostata legetøj du vælger, er der et par ting, der er gode at huske, når det kommer til prostata stimulering.

1) Sørg for god opvarmning

Som med alt andet er et godt forspil og dermed også god opvarmning vigtigt. Når det kommer til anal stimulering, er det vigtigt, at modtageren er helt afslappet. Så er det nemlig nemmere at indføre prostata legetøjet samt at nyde hele oplevelsen. Lad derfor være med at gå lige på og hårdt.

I kan i stedet begynde med en erotisk massage. Her kan en massageolie være en god ide. Brug derefter også god tid på at sørge for, at du er tændt og klar til at føre legen videre. Start derfor med et lækkert blowjob eller et håndjob.

2) Start med fingeren

Når I er klar til at tage legen videre, kan det faktisk være en fordel at starte med en finger frem for et prostata legetøj. Med fingeren kan du massere både udvendigt og indvendigt, få en god føling med området og sørge for, at din partner er helt klar og afslappet til, at du indfører et prostata legetøj.

Har fingeren gjort sit, og er musklerne omkring åbningen helt afslappet, kan du bruge stimulatoren. Det er naturligvis vigtigt, at dette også gøres i et komfortabelt tempo. Generelt ved anal sex og stimulering er det vigtigt, at du hele tiden kommunikerer med din partner, så du ved, at det fortsat er rart, og ikke går for hurtigt frem. 

3) Husk glidecremen

Uanset om det er første gang, du bruger prostata legetøj, eller om du har gjort det hundrede gange før, er glidecreme måske det vigtigste at huske. Også når du varmer op med en finger er glidecremen også hel essentiel. Du skal dog være opmærksom på, at det er den rigtige glidecreme, du bruger.

Bruger du bare din finger, eller dyrker du anal sex med din partner, kan I med fordel bruge en silikonebaseret glidecreme. Men bruger i sexlegetøj er det vigtigt, at I bruger en vandbaseret glidecreme. Denne vil nemlig ikke gå ind og ødelægge materialet, som for eksempel prostata legetøj er lavet af.

Vildere og mere intense orgasmer

Når du udforsker prostata og begynder at stimulere dette følsomme område, kan du som mand opleve mere vilde og intense orgasmer. Ligesom man taler om intense G-punkts orgasmer hos kvinder, kan mænd ligeledes få mere eksplosive orgasmer ved prostata stimulering. Manden P-punkt eller prostata har lige så mange følsomme nerveender, som kvinden har i klitoris.

Der er altså god grund til at udforske området med prostata legetøj eller andet frækt udstyr. En orgasme ved prostata stimulering kan være mere dyb, mere intens og vare i længere tid. Med god øvelse og træning er det faktisk også muligt for mænd at få multiple orgasmer.

Er du nybegynder eller erfaren?

Alt efter om du er nybegynder eller en erfaren herre, når det kommer til anal stimulering, er der altid noget nyt og spændende at udforske med et prostata legetøj. Anal sexlegetøj er meget varieret, og giver dig mulighed for at få, præcis den stimulering du søger. Er du for eksempel nybegynder, kan det være en god ide at vælge et analt sexlegetøj, der er i en mindre størrelse.  

Er du mere erfaren, kan du udforske et mere fyldigt prostata legetøj, der måske også har vibrationer. En prostata stimulator kan ligeledes give både udvendig og indvendig stimulering. Eller du kan vælge en butt plug, udformet så den rammer prostata bedre.

Alle kan nyde anal stimulering

Anal stimulering er for alle. Det har intet med din seksualitet at gøre, at du nyder at bruge prostata legetøj eller en anden form for anal leg. Der er ingen grund til, at du skal gå glip af alle de lækre og intense orgasmer, der er i vente ved denne form for stimulering.

Prostata legetøj er det perfekte sexlegetøj til par, der ønsker nye former for nydelse, mere spænding i soveværelset, og som har mod på pirrende eksperimenter. Der findes en masse anal sexlegetøj til begyndere samt til de mere øvede.

Vi sender dit prostata legetøj helt diskret

Du kan trygt bestille dit prostata legetøj på vores webshop. Vi sender altid dine vare i en anonym pakke, hvorpå der ikke står firmanavn. Der er altså ikke nogen, der kan se eller gætte, hvad du har bestilt. Du kan derfor uden bekymringer hente din pakke på posthuset.

Har du spørgsmål til et konkret produkt, til prostata stimulering eller andet omkring din ordre, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan enten ringe til os eller skrive en mail. Du er også velkommen til at komme forbi vores butik.

 

X