Viser 1–16 af 44 resultater

En buttplug er for mange par det helt perfekte anal sexlegetøj. Det findes i et utal af farver, former og størrelser, så I altid kan finde det helt rigtige match til jeres behov og ønsker. En buttplug er til jer, der aldrig har prøvet anal stimulering før, samt jer der skal have noget nyt og mere pirrende til samlingen af anal sexlegetøj. Du kan altid skrue op eller ned for intensiteten ved enten at gå op eller ned i størrelse. Også materiale og udformning har indflydelse på den oplevelse, I får med legetøjet.

Er det første gang, I skal udforske anal stimulering med sexlegetøj, kan I med fordel læse vores guide til anal stimulering. Her kan I blive klogere på blandt andet, hvad et buttplug er samt andet sexlegetøj til anal leg. Hos Altertystys.dk gør vi vores bedste for at give dig et varieret og bredt udvalg af anal sexlegetøj. Der skal nemlig være noget for alle uanset erfaring og præference. Derfor kan du også finde buttplugs i silikone, metal og glas. Dertil kommer der de mange forskellige størrelser og designs. Du kan derfor selv vælge om det skal være stilrent og enkelt eller farverigt og festligt. Læs mere

-49%
Ikke på lager
DKK 135,00 DKK 69,00
-40%

Anal Sexlegetøj

Guld Metal Plug – Medium

DKK 165,00 DKK 99,00
-13%
DKK 195,00 DKK 169,00
-61%
DKK 129,00 DKK 50,00
-65%
DKK 100,00 DKK 35,00
-49%
DKK 135,00 DKK 69,00
-27%
-21%
DKK 215,00 DKK 169,00
-50%
DKK 100,00 DKK 50,00
-34%
DKK 195,00 DKK 129,00


Buttplug til par

Mange par er glade for at bruge en buttplug. Det er et nemt og simpelt sexlegetøj at bruge. Der er ikke alle mulige funktioner og egenskaber, du skal gøre dig klog på. Det er derimod let for selv nybegyndere at bruge. Samtidig kan du blive ved med at gøre legen spændende ved at købe flere forskellige buttplugs.

Du kan variere oplevelsen ved at købe en buttplug i et andet materiale, i en anden udformning eller størrelse, samt ved at købe en med et nyt eller anderledes design. Der findes ekstra kinky buttplugs med hale eller med en diamant i enden.

Hvorfor bruge en buttplug?

I skal bruge en buttplug, hvis I vil udforske anal stimulering og finde et både simpelt og pirrende legetøj. En buttplug er god, til jer der er nybegyndere, samt jer der har prøvet det før, og måske også har udforsket andet anal sexlegetøj. Der er nemlig masser af muligheder for at få nye og spændende oplevelser med en buttplug.

I kan bruge det frække legetøj alene som en del af et pirrende forspil, eller I kan bruge den som en stimulerende tilføjelse under samleje. I kan finde den udgave, der tiltaler jer mest både i forhold til størrelse og design.

Anal sexlegetøj til mænd og kvinder

En buttplug er måske blevet så populær et anal sexlegetøj til par, fordi det netop er så alsidigt. Det kommer i et utal af varianter, og så kan det med fordel bruges af både kvinder og mænd. Legetøjets udformning er ikke lavet specifikt til mænd eller kvinder, og kan derfor bruges af jer begge. Det kan give mulighed for flere frække eksperimenter, hvor I begge udforsker nye former for nydelse.

Generelt er der meget sexlegetøj til anal stimulering, der kan bruges af både mænd og kvinder. Prostata legetøj er måske et eksempel på en type af anal sexlegetøj, der er lavet specifikt til mænd. I kan derfor også vælge at have forskelligt anal sexlegetøj i skuffen, så I kan variere jeres oplevelse yderligere.

Opdag en ny erogen zone

Når I vælger at udforske anal stimulering og sexlegetøj, begynder I at udforske en helt ny erogen zone. Har hverken du eller din partner eksperimenteret med anal leg før, kan I godt glæde jer. Både mænd og kvinder kan opleve nye former for orgasme ved anal stimulering, der kan være mere intense og langvarige. Faktisk er det særligt mænd, der kan få nydelse af anal sexlegetøj som en buttplug.

Mandens G-punkt eller prostata stimuleres nemlig gennem anus, og gemmer på en verden af nydelse, som de færreste mænd har oplevet, før de udforsker dette følsomme område. En buttplug kan give den nødvendige stimulering, men du kan også få anal sexlegetøj, der er skabt til at stimulere lige præcis dette område helt perfekt.

En buttplug i silikone

Materialet af en buttplug kan have indflydelse på, hvilken oplevelse du får. Det er ofte en smagssag, om man er til det silkebløde silikone eller et andet materiale. Vælger du en buttplug i silikone, får du for eksempel en silkeblød overflade. Men materialet har også en betydning, i forhold til hvilken glidecreme du kan bruge.

Har du en et sexlegetøj i silikone, skal du nemlig bruge en vandbaseret glidecreme. Mange foretrækker en silikonebaseret glidecreme til anal stimulering, da denne har en vedvarende glidende effekt. Er du til gengæld glad for en bestemt vandbaseret anal glidecreme, kan du også sagtens bruge anal sexlegetøj i silikone.

En buttplug i metal

Da mange netop er glade for silikone glidecreme, når det kommer til anal sex og stimulering, er meget anal sexlegetøj i metal eller glas. Du kan nemlig godt bruge en silikonebaseret glidecreme sammen med disse materialer.

Når du bruger en glidecreme med silikone, får du en effekt, der bare bliver ved. Silikonen bliver nemlig ikke absorberet af huden, ligesom en vandbaseret gør. Derfor behøver du ikke at påføre mere løbende. En silikonebaseret glidecreme kan dog give et lidt større rengøringsarbejde, da den skal fjernes med vand og sæbe.

Forskellige størrelser

Størrelsen på dit anal sexlegetøj har stor indflydelse på, hvilken stimulerende oplevelse du får. Jo større en buttplug er, jo mere fyldig og intens stimulering vil du opleve. Derfor er det også vigtigt at vælge den størrelse, der matcher dit erfaringsniveau bedst, og som giver dig den oplevelse, du søger. Som begynder vil du for eksempel ofte vælge legetøj i en mindre størrelse. Her er det ofte bredden på for eksempel buttplugs, du skal kigge efter.

De mange størrelser inden for anal sexlegetøj er blandt også grunden til, at du kan blive ved med at variere din oplevelse og få nye og spændende former for stimulering. I kommer altså ikke til at kede jer lige foreløbig, når først I er begyndt at udforske den store verden af anal stimulering.

Prøv et buttplug sæt

Er I nybegyndere, når det kommer til anal stimulering, og har I aldrig brugt en buttplug før? Så kan det være lidt svært at vide, hvilken størrelse man skal begynde med, eller hvilken form der er den bedste. Derfor findes der også flere forskellige sæt med buttplugs.

Sættene indeholder ofte sexlegetøj i forskellige størrelser og med forskellige designs. Så kan I nemt prøve flere forskellige typer. Det gør det lettere for jer at finde frem til jeres favorit og blive klogere på hvilke former for stimulering, der findes inden for anal sexlegetøj samt buttplugs.

Sikker og god anal stimulering

Alle buttplugs du finder på vores hjemmeside, er sikre at bruge. De har alle et såkaldt anker eller håndtag i bunden. Dette har ofte to funktioner. Den brede bund gør, at du kan være sikker på, at legetøjet ikke ryger nogen steder hen, du ikke ønsker, det skal gøre. Du kan derfor helt trygt bruge det, uden at det forsvinder op.

Nogle gange kan du også bruge ankeret eller bunden som et håndtag. Det giver dig bedre kontrol over sexlegetøjet, så du kan indføre det samt tage det ud igen, i det tempo du ønsker. Det er generelt vigtigt med anal stimulering, at I kan tage det i jeres eget tempo.

Buttplug eller anal dildo?

Om I er til en buttplug eller anal dildo, er op til jer. Det kan komme an på, hvor meget erfaring I har, men det kan også komme an på hvilken form for stimulering, der gør det for jer. Større eller mere fyldigt er ikke ensbetydende med bedre. Det er en smagssag, som kan være meget individuel.

Hvis det for eksempel er en realistisk oplevelse af analsex I søger, så kunne en anal dildo være et godt bud. Her findes mange forskellige muligheder, både når det kommer til størrelse og udseende. Der findes blandt andet dildoer, der er realistisk udformet, og som derfor giver en meget naturtro fornemmelse.

Slap af og varm godt op

Det er altid en god ide at bruge tid på at varme godt op, inden I begynder med anal penetrering. For at det skal blive en behagelig oplevelse, er det nemlig vigtigt, at den der skal modtage, er helt afslappet og godt tændt. Det er altså ikke her, I skal springe forspillet over – tværtimod.

Brug god tid på at sørge for den rette stemning. Få hele kroppen til at slappe af og stimuler andre erogene zoner inden I rykker til anus. I kan også med fordel starte med udvendig stimulering omkring åbningen af endetarmen. Herefter er det selvfølgelig også vigtigt, at en buttplug eller andet anal sexlegetøj indføres i et langsomt og behageligt tempo. 

Har I husket glidecremen?

Ved anal sex og anal stimulering er glidecreme altid vigtigt. Kroppen danner ikke nogen naturlig smørelse bagtil, hvorfor det kan gå hen og blive ubehageligt eller smertefuldt, hvis I ikke sørger for at bruge en god mængde glidecreme. Det er vigtigt, at I bruger den dosering, der skal til for at give den rette nydelse.

Dertil er det også vigtigt, at I bruger den rette type af glidecreme. Der findes glidecreme, der er lavet specielt til anal stimulering. Disse er ofte mere tykke i konsistensen og mere drøj i brug. Alt efter om I bruger sexlegetøj eller ej, kan det have indflydelse på, om I skal bruge silikone eller vandbaseret glidecreme.

 

X