Viser alle 15 resultater

Anal cremer og rengøring til par har alt, hvad I skal bruge for at få den bedste anal oplevelse. Uanset om det er anal stimulering med sexlegetøj eller analsex I skal dyrke, er anal glidecreme og udstyr til anal rengøring en god ide. Med det rette udstyr kan I nyde endnu mere og opdage nye former for nydelse sammen. Under anal creme og rengøring til par finder i glidecremer lavet specielt til anal brug. Disse glidecremer kan være både vandbaseret og silikonebaseret. Derudover finder I også afslappende analspray samt stimulerende anal creme. Det er også her du finder en anal douche til anal rengøring, så du er helt ren og klar til en behagelig anal oplevelse. Læs mere


Husk en god anal glidecreme

Glidecreme er kort sagt alfa og omega, når det kommer til enhver form for anal stimulering. Da kroppen ikke danner nogen naturlig smørelse bagtil, er det meget vigtigt, at du selv tilføjer noget. Det er dertil også en god idé at bruge en glidecreme lavet specielt til formålet.

Uanset om det er analsex med en partner, du skal dyrke, eller en anden form for anal stimulering med sexlegetøj, er glidecreme vigtigt. Hvilken anal creme du skal bruge, kan dog komme an på, hvordan du stimuleres analt.

De oftest brugte typer af glidecreme, er en vandbaseret og en silikonebaseret. De har hver især nogle egenskaber. Hvilken du skal bruge, kommer an på om du bruger sexlegetøj, samt hvilket materiale dit sexlegetøj er lavet af.

Hvad er glidecreme til anal brug?

En anal creme er en glidecreme lavet specielt til anal brug. Det kan være særlig fordelagtigt at bruge en glidecreme, der er specielt lavet til anal stimulering. Det giver nemlig dig den bedste glideevne og dermed bedste oplevelse med analsex eller anal stimulering.

Anal glidecreme er ofte tykkere i konsistensen. Hvis du skal bruge en vandbaseret glidecreme til anal brug, vil den som oftest også have en længerevarende glideevne. Særligt ved anal stimulering er det vigtigt med en god og langvarig glideevne.

Hvis du skal dyrke analsex med en partner uden brug af sexlegetøj, vil vi altid anbefale en silikonebaseret glidecreme. En silikone glidecreme har et glid der bliver ved og ikke tørrer ind. Bruger du anal sexlegetøj, skal du dog bruge en god vandbaseret glidecreme – gerne lavet specifikt til anal brug.  

Det rette udstyr til anal rengøring

Anal rengøring er en del af de flestes leg med anal stimulering. Ved at gøre dig selv ordentligt ren inden enhver form for anal stimulering, kan du nemlig fokusere 100% på nydelse. Anal rengøring gør, at du ikke skal bekymre dig om noget.

Der er forskelligt udstyr, der er lavet til at du kan gøre dig selv ren analt. En af de mest populære metoder er at bruge en anal douche. Ved at rense ud bagtil skal du ikke bekymre dig om uønsket uheld. Mange kan derfor også slappe mere af og nyde oplevelsen fuldt ud.

Under anal creme og rengøring til par finder du alt, hvad vi har til anal rengøring. Du kan finde alt til at få den bedste oplevelse med anal stimulering lige her. Se også gerne vores guide til anal stimulering, hvis du ønsker at vide mere.

Brug en anal douche inden anal stimulering

Er du bekymret for hygiejnen ved anal stimulering med sexlegetøj eller analsex, er svaret enkelt. Brug en anal douche inden du skal dyrke anal stimulering – alene eller med en partner. Anal douchen er en simpel anal renser, der er meget nem at bruge og som derfor også kan bruges af nybegyndere.

Du starter med at fylde vand i. Brug ikke for koldt eller varmt vand. Herefter føres røret op analt. Du kan sagtens bruge en smule vandbaseret glidecreme for at gøre indføringen nemmere. Herefter sprøjter du vandet op. Sæt dig på toilet og tøm vandet ud.

Gentag rengøringen indtil det vand der kommer ud, er rent. Du er nu helt ren bagtil og klar til at udforske anal stimulering uden nogen bekymringer og med den bedste hygiejne. Under anal creme og rengøring kan du se vores udvalg af anal douches.

En bedre anal oplevelse

Det rette udstyr kan gøre en stor forskel for din oplevelse med anal stimulering og analsex. Det er bare sjovere, når det hele glider let og behageligt. Derudover bliver oplevelsen kun bedre, når du er helt ren og kan fokusere fuldstændig på at nyde.

Vi har samlet alt inden for anal creme og rengøring et sted, så I nemt kan finde, hvad I skal bruge. Vi har anal cremer, der er vandbaseret og silikonebaseret samt afslapningsspray til en mere behagelig anal stimulering. Find også vores udvalg af anal douche til anal rengøring.

Mange par udforsker og eksperimentere med anal stimulering, og vi har alt hvad I skal bruge. I kan med fordel også kigge i vores udvalg af anal sexlegetøj til par for mere inspiration. Vi har anal sexlegetøj til nybegyndere såvel som jer der er øvet.

Har du prøvet en anal afslapningsspray?

En anal afslapningsspray er et populært produkt hos øvede såvel som nybegyndere. En afslappende spray sprayes direkte på anus og virker kort tid efter. Sprayen har en afslappende virkning, der gør, at musklerne bliver mere slappe.

Det kan være en god idé at bruge en afslapningsspray til anal stimulering, hvis det er første gang. Det er nemlig vigtigt, at du slapper helt af for at få den bedste oplevelse. Vi har forskellige sprays og glidecremer med afslappende virkning, som du kan vælge mellem.

En afslapningsspray kan give dig den bedste komfort ved analsex. Ofte indeholder sprays og glidecremer til anal brug panthenol, der er en naturligt fugtgivende ingrediens. Panthenol er også med til at øge hudens elasticitet, hvilket er perfekt til anal stimulering.

 

X