Viser 1–16 af 30 resultater

Er du eller din partner anal begynder? Måske er I nysgerrige på, hvad anal stimulering kan byde på af nye oplevelser. Og måske skal der ske noget nyt i soveværelset. Så har vi et bredt udvalg af anal begynder sexlegetøj til jer lige her. Der findes nemlig en masse anal sexlegetøj, der er skabt med det formål at give mænd og kvinder en nem start ind i den nydelsesfulde verden af anal sex og stimulering. Produkterne inden for denne kategori er ofte kendetegnet ved, at de er små i størrelsen og lette at bruge.

Der er ikke nogen avancerede funktioner eller vibrationer, som slet ikke er nødvendige, når man i første omgang stifter bekendtskab med anal sexlegetøj. Ofte består anal sexlegetøj for begyndere af en anal plug. Det er et godt anal begynder legetøj, da det er let at bruge, og kan indføres i det tempo, du synes. Vil du vide mere om anal sex, anal sexlegetøj og stimulering, kan du med fordel kigge på vores analsex guide. Her finder du flere gode produkter til dig, der skal udforske anal stimulering for første gang. Læs mere

-49%
Ikke på lager
DKK 135,00 DKK 69,00
-61%
DKK 129,00 DKK 50,00
-65%
DKK 100,00 DKK 35,00
-50%
DKK 100,00 DKK 50,00
-49%
DKK 135,00 DKK 69,00
-35%

Anal Kæder

Rød anal beads

DKK 100,00 DKK 65,00
-32%
DKK 95,00 DKK 65,00
-50%
DKK 150,00 DKK 75,00
-50%

Anal Plug

Anal plug i pink

DKK 100,00 DKK 50,00


Alt til jer som er anal begynder

Hos Altertystys.dk har vi samlet et bred udvalg af anal begynder sexlegetøj, så du kan finde alt, hvad du skal bruge på et sted. At udforske anal stimulering for første gang kan være en pirrende og spændende oplevelse, og vil helt sikkert berige jeres seksuelle stunder sammen. Det kan give nye former for nydelse og ikke mindst mere intense orgasmer.

Husk at anal leg for begyndere kan nydes af både mænd og kvinder. Det meste anal sexlegetøj kan også bruges af begge parter. Om det blot er den ene af jer eller begge, der skal nyde godt af den nye stimulering, er naturligvis helt op til jer – men muligheder er der hvert fald nok af.

Anal begynder? – det skal I huske

Det kan måske virke lidt uoverskueligt første gang, I skal kigge efter sexlegetøj til jeres anal leg. Der er også nok at vælge imellem, når det kommer til anal begynder produkter. Og hvad med glidecreme, anal douche og afslapningsspray? Ja, der er nok udstyr og tilbehør, man skal overveje og have styr på.

Derfor giver vi jer også et lille overblik over nogle af de vigtigste ting, I skal huske på, når i for første gang springer ud i analsex eller anden form for anal stimulering. I kan også læse en mere udførlig guide til analsex. Så kan I helt sikkert få besvaret alle jeres spørgsmål.

1) Tag det i jeres eget tempo

Der er ikke noget rigtigt eller forkert tempo, når det kommer til analsex og stimulering. Det er vigtigt, at I udforsker og eksperimenterer i jeres eget tempo. Nogle vænner sig hurtigt til fornemmelsen, og kan derefter prøve mere stimulerende og fyldigt sexlegetøj.

Samtidig er der andre, der skal bruge anal begynder sexlegetøj i lang tid, før de er klar til næste skridt. Det kan også være, at I blot nyder let anal stimulering, og ikke har behov for noget, der vibrerer eller på anden måde stimulerer yderligere. I så fald skal I blot holde jer til det, som I nyder og har glæde af.

2) God hygiejne

Noget af det de fleste er bekymret om, når det kommer til analsex, er hygiejnen. Her er der heldigvis produkter til anal stimulering, der afhjælper netop denne problematik. Mange bruger nemlig en anal douche inden analsex. På denne måde bliver du skyllet helt ud inden.

Denne følelse af at være hel ren kan gøre, at du kan slappe bedre af som i sidste ende, også vil lede til en bedre oplevelse. Du skal ikke bekymre dig om noget men blot læne dig tilbage og nyde. Der findes forskellige slags inden for anal douche, men de fungerer ofte i bund og grund på samme måde.

3) Begynd i det små

Som du nok kan se, når du kigger de forskellige produkter til anal begynder igennem, er de ikke særlig store. Det er nemlig vigtigt, at du ikke begynder med noget, der er for stort. Derfor begynder par også ofte med anal sexlegetøj, når det kommer til anal stimulering. Er målet analsex med din partner, kan det nemlig godt være, at hans penis er for stor at begynde med.

En lille anal plug kan give dig god øvelse, inden du bevæger dig ud i analsex med din partner. De fleste anal plugs til begyndere har en lille størrelse, og kan derfor lettere føres ind. De har alle en afrundet spids, og bliver herefter bredere. På den måde kan du selv bestemme, hvor meget der skal føres ind.

Prøv et starter sæt

Et sæt med anal begynder plugs kan være helt perfekt. I et sæt for I flere forskellige former for anal plugs, der varierer i både størrelse og design. Det giver jer mulighed for at prøve forskellige plugs og finde frem til jeres favorit. Det kan være, der er et bestemt mønster, I foretrækker frem for et andet.

De forskellige størrelser gør også, at I kan gå enten op eller ned i størrelse, alt efter hvor intens en oplevelse I ønsker. Det er et godt anal begynder sæt, der lader jer udforske og eksperimentere. I kan få forskellige slags sæt, der indeholder forskellige designs inden for anal plugs.

En lille anal plug

En lille anal plug er det ultimative anal begynder sexlegetøj. Det er nemt at bruge, kommer i et utal af designs, og har en god størrelse til dig, der ikke har prøvet penetrerende anal stimulering før. Mange par bruger en lille anal plug, når de for første gang skal eksperimentere med denne form for anal leg.

En anal plug kan have forskellige designs, og hvad der fungerer for jer, må komme an på en prøve. Nogle plugs har en helt lige overflade, mens andre har en bølget udformning. Der er samtidig også forskel på, hvor brede de bliver i bunden.

Anal plugs forskellige former

En anal plug kan have forskellige former. De forskellige udformninger og designs har betydning for den stimulering, du vil opleve. Når det kommer til anal begynder legetøj, kan det være en god ide at prøve flere forskellige former. Alt efter formen er der nemlig også forskel på, hvor stor fylde du vil opleve.

Trods de forskellige designs er alle vores anal plugs udstyret med et håndtag i bunden. Det giver dig god sikkerhed for, at den ikke ryger nogen steder hen. Men det fungerer også som et praktisk håndtag, der giver dig selv eller din partner fuld kontrol over indførelse og udtagning.

Er I til pink eller sort?

Farven har måske ikke nogen direkte indflydelse på, hvilken stimulering du vil opleve, når du bruger en anal plug. Men det kan betyde noget i forhold til, hvor fræk I synes den er. Måske er pink det helt rigtige valg for jer, og gør den perfekt til din kvindelige partner.

Eller måske er en sort anal plug bedre. Så kan det være, den matcher andet frækt legetøj, I har derhjemme. Uanset hvad har vi et udvalg af klassiske anal plugs, der er perfekt til anal begynder par, der søger nyt stimulerende legetøj til soveværelset.

Anal sex og glidecreme

Noget der er helt essentielt, når det kommer til anal sex eller stimulering, er glidecreme. Som anal begynder er det vigtigt, at du har sørget for godt med glidecreme, og selvfølgelig bruger den rigtige slags. Ved analsex med din partner vil vi altid anbefale en silikone glidecreme. Denne type har en langvarig effekt og føles silkeblød.

Men bruger du sexlegetøj til anal stimulering, kan du ikke bruge en silikonebaseret glidecreme, medmindre sexlegetøjet er lavet af metal eller glas. Her er det vigtigt, at du bruger en vandbaseret glidecreme i stedet for. Denne vil med tiden absorberes af huden, og du kan derfor få brug for at påføre mere løbende.

Brug en afslapningsspray som anal begynder

Der findes også andre redskaber, I kan bruge for at gøre jeres anal begynder leg mere komfortabel. En afslapningsspray kan være en god hjælper, og vil sørge for, at du er helt afslappet til den kommende stimulering.

Er du en smule nervøs, eller på anden måde anspændt, kan det være svært at indføre en anal plug eller andet anal sexlegetøj. Afslapningsspray hjælper på dette, men det kan også være en god ide at bruge tid på at skabe en rolig og ikke mindst erotisk stemning, så du er helt klart anal leg.

Vi guider jer som er anal begynder

Hos Altertystys.dk gør vi en dyd ud af at give dig en personlig og ikke mindst diskret betjening – uanset om du handler hos os via vores webshop eller butik. Derfor giver vi dig naturligvis også råd og vejledning, når det kommer til anal begynder produkter og andet.

Har du spørgsmål til et konkret produkt som for eksempel et anal plug, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi guider dig til hvordan du bruger det, og hvilken glidecreme du skal bruge til. Du kan kontakte os på enten telefon eller mail, eller du kan besøge vores butik beliggende i Aarhus.

 

X