snup 3 for 200,-
spar 30% på tenga æg
alt under 100 kr
uanset førpris tag 3 for 200,-
spar 30%på alle tenga æg
FRIT VALG alt under 100 kr

Viser 1–16 af 113 resultater

Hvorfor ikke gøre påsken til den frækkeste højtid! Med vores uimodståelige påsketilbud er der hvert fald god grund til at fejre de lysere tider med mere nydelse. Vi har et bredt udvalg, der kan hjælpe alle jer kvinder og mænd, der bliver lidt forårskåde, når varmen og de lyse dage begynder at komme.

Du kan gå på en fræk æggejagt med onaniæg fra TENGA eller hvad med en vibrerende påskehare? Vores mange rabbit vibratorer vil helt sikkert gøre påsken ekstra sjov og stimulerende. Du finder store besparelser på sexlegetøj til kvinder, mænd og par i vores frække påsketilbud. Læs mere

-55%
DKK 100,00 DKK 45,00
-27%
-65%
DKK 100,00 DKK 35,00
-66%
DKK 295,00 DKK 99,00
-60%
DKK 250,00 DKK 99,00
-35%
DKK 100,00 DKK 65,00
-65%
DKK 200,00 DKK 70,00
-65%
DKK 100,00 DKK 35,00
-33%

Masturbator og onani handjob

Realistisk Pocket pussy

DKK 300,00 DKK 200,00
-50%
DKK 100,00 DKK 50,00
-60%
DKK 250,00 DKK 99,00
-43%

Bækkenbundskugler

Bækkenbundskugler 3 stk

DKK 295,00 DKK 169,00
-57%
DKK 695,00 DKK 300,00
-30%
DKK 69,00 DKK 48,00
-50%
DKK 400,00 DKK 200,00


Frække påsketilbud på æg og kaniner

Påskeæg og påskehare er ikke kun for børn og barnlige sjæle. Her hos Tys Tys har vi samlet alt til en ekstra fræk påske, som du kan fejre, hvad end du vil forkæle dig selv eller en du holder af. Påske for voksne indeholder blandt andet frække kostumer, onaniæg og rabbit vibratorer.

Vi har fundet nogle af vores mest populære produkter frem til både mænd og kvinder, som er særligt perfekte her til fejringen af forårets komme. De mange uimodståelige tilbud gør det nemt at finde en ekstra fræk gave til din partner eller noget særligt frækt til lidt selvforkælelse.

Skyd foråret i gang med manér

Vinteren har været lang, mørk og kold. Når den første vintergæk begynder at spire og temperaturen langsomt stiger, ved vi, at foråret er kommet. At dagene bliver længere, varmere og lysere er helt klart værd at fejre med manér.

Med vores påsketilbud har vi gjort det både nemt og bekvemt at finde noget ekstra frækt legetøj til soveværelset. Har det dejlige forårsvejr forårsaget lidt forårskådhed, kender vi hvert fald den perfekte kur.  Du kan finde god inspiration til, hvad den fornyet energi skal bruges på blandt vores påsketilbud.

Uimodståelige tilbud til din frække påske  

Vi giver dig vilde besparelser på nogle af vores lækreste produkter. Vores populære onaniæg er blot nogle af de produkter, der er oplagte til et uimodståeligt påsketilbud. Den frække og effektive rabbit vibrator er naturligvis også en perfekt gave til dig selv eller en partner denne påske.

Uanset om du er til det ene eller det andet, kan du finde noget der tilfredsstiller blandt vores tilbud. Vi har naturligvis sørget for et bredt udvalg, så der er noget der frister for alle. Hos Tys Tys har vi nogle af markedets bedste priser, så du altid kan gøre en god handel.

Påskeæg er også for voksne

Jagten efter påskeæg i haven er nok for det meste forbeholdt børnene. Men hvorfor ikke lave en fræk udgave, der kun er for de voksne. De populære onaniæg fra japanske TENGA er perfekte til en sjov og ikke mindst stimulerende påskeleg.

Onaniproduktet kaldes også et onaniæg, fordi det fleksible penissleeve kommer i en æggeformet beholder. Beholderen åbnes, hvorefter det elastiske penissleeve tages ud. Sleevet har hul i den ene ende, hvor der tilføres vandbaseret glidecreme, mens der på indersiden gemmer sig et stimulerende mønster.

Gå på jagt efter de frække påskeæg

TENGAs onaniæg kan blive til den perfekte frække påskeæg for voksne. Gem de mange forskellige æg i både huset og haven. Hver gang din partner finder et æg, kan du jo forkæle ham med at bruge ægget på ham.

Æggene findes i et utal af udgaver, der hver især byder på et unikt sleeve. Du kan derfor mixe og matche de forskellige æg. Det vil helt sikkert sørge for, at påsken 2021 bliver uforglemmelig. Du kan også få de forskellige æg i six-packs, så du kan få et godt udvalg af de forskellige typer der findes.

Den perfekte gave til ham

Leder du efter en ekstra fræk påskegave til ham du holder af. Ja, så er et onaniæg helt oplagt. Selvom ægget ofte omtales som et onaniprodukt, er det faktisk et oplagt sexlegetøj til par. Det diskrete og stilrene design gør det nemt at introducere i dobbeltsengen.

Du kan med fordel lade din partner føre det fleksible sleeve op og ned, og optimerer handjobbet med ubeskrivelig kraft. Sleevet kan også give en velkommen variation i soveværelset, da der er mange forskellige æg at prøve. Hvert æg har sit eget unikke mønster på indersiden.

Forkælelse med en fræk påskehare

Den populære rabbit vibrator vil naturligvis gøre det godt som en fræk gave til påsken. Uanset om det er en gave til dig selv eller en du holder af, kan du spare gode penge på en ny vibrerende påskehare med vores frække påsketilbud.

Rabbit vibratoren er også kendt som en dobbelt vibrator, da den har to dele. Den ene indføres vaginalt og stimulerer G-punktet, mens den udvendige del sidder op ad klitoris og stimulerer. Denne vibratortype kan i dag se ud på mange måder, men fik sit navn fordi det oprindelige design bestod af to kaninøre, der omkransede klitoris.

Et rumlende vibratoræg

Et vibratoræg er som altid en sikker vinder, når det kommer til nydelse. Ønsker du at give en særlig fræk overraskelse til din partner i påsken, er et rumlende eller roterende vibratoræg helt perfekt. Den lækre følelse af vibrationer helt dybt, er en klar favorit blandt mange kvinder.

Hos Tys Tys har vi et bredt udvalg af forskellige vibratoræg. De er perfekte til kinky leg, der kan give mange stimulerende oplevelser sammen med din partner. Mange æg kan fjernstyres af partneren, og kan endda bruges uden for hjemmets fire vægge.  

Gør påsken perfekt med en gave til hende

Det kan være svært at finde den perfekte gave til hende du holder af. Påsken kan være en god anledning til ekstra forkælelse. Dagene bliver længere og de mange lyse timer kan gøre os forårskåde. Hvorfor ikke udnytte den ekstra energi med nogle frække aktiviteter sammen.

Vi har hvert fald sørget for nogle frække tilbud, der er svære at sige nej til denne påske. Vores påsketilbud er fyldt med lækre besparelser på sexlegetøj til kvinder, der kan bruges alene eller sammen med en partner. Bliv inspireret og gør et kup.

 

X