Orgie Secret Elixir Body & Hair Lotion 10-i-1

DKK 70,00

  • Multifunktionel spray der både giver fugt til håret og huden
  • Med mild og forførende duft, der udelukkende er lavet af naturlige ingredienser
  • Sprayen er vegansk

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Varenummer (SKU): 21302 Kategorier: , , , , GTIN: 5600298351348

Den uundværlige Orgie Secret Elixir

The Secret burde ikke være nogen hemmelighed. Det er nemlig en fantastisk multifunktionel fugtgivende spray, der kan bruges på både krop og hår, og som samtidig gør dig lækker og uimodståelig. Faktisk har Orgie Secret Elixir hele 10 anvendelsesmuligheder.

Den fugtgivende spray er med feromoner. Feromoner virker som et afrodisiaka, der med sin dejlige og behagelige duft giver dig en følelse af velvære. Den smarte spray bliver hurtigt en uundværlig ven i hverdagen.

En fugtgivende spray med mange egenskaber

Ikke nok med at Orgie Secret Elixir gør dig uimodståelig med sin tiltrækkende duft, så har den også en masse praktiske anvendelsesmuligheder, der gør den helt uundværlig i hverdagen.

Den fugtgivende spray kan give UV-beskyttelse til hud og hår, reparere splittede hårender, virke som anti-frizz, beskytte farvet hår, give blødhed og glans samt virke fugtgivende på hud og hår. Du kan derfor altid regne med denne spray.

Orgie – produkter til dit velvære

Det populære mærke Orgie skaber produkter, der øger dit velvære og sensuelle lyst. Deres sortiment består blandt andet af stimulerende cremer og gels til både mænd og kvinder – og så er det hele fremstillet af naturlige ingredienser.

Derfor er denne spray også vegansk og indeholder ingredienser som panthenol, argan- og kokosolie. Den milde og forførende duft gør sprayen ekstra lækker, og dens fugtgivende egenskaber gør den til en uundværlig del af din daglige velværerutine.

Vægt235 g
Størrelse

200 ml

Specielle Egenskaber

Fremstillet af naturlige ingredienser, Vegansk

Mærke

Orgie

Oversigt

  • Multifunktionel spray der både giver fugt til håret og huden
  • Med mild og forførende duft, der udelukkende er lavet af naturlige ingredienser
  • Sprayen er vegansk

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Orgie Secret Elixir Body & Hair Lotion 10-i-1”