Orgie LubeTube Strawberry Glidecreme 100 ml

kr. 89,00

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR

  • Glidecreme med jordbærsmag – Vores absolutte bestseller til oralsex
  • Glidecremen er vandbaseret og kan derfor bruges sammen med sexlegetøj
  • Findes i flere smagsvarianter

Læs Mere

På lager

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

Du vil måske også syntes om

Beskrivelse

Orgie LubeTube Strawberry – en smagfuld oplevelse

Gør legen i soveværelset ekstra sjov med en glidecreme med smag. Denne Orgie LubeTube Strawberry har en dejlig smag og duft af jordbær, der virker ekstra pirrende under forspil og samleje.

Glidecremen er vandbaseret hvilket vil sige, at du uden problemer kan bruge den sammen med dit silikone sexlegetøj. En vandbaseret glidecreme bliver absorberet af huden, og der er derfor ikke samme rengøringsarbejde som med en silikonebaseret.

Perfekt til oralsex

Hvis du ikke har prøvet at bruge glidecreme med smag under oralsex endnu, kan vi kun anbefale dig at prøve det. Det giver et ekstra godt glid, der kun gør oplevelsen bedre. Samtidig kan giveren nyde den dejlige smag og duft af jordbær.

Med Orgie LubeTube Strawberry får du en glidecreme, der ikke klistrer og som har et langvarigt og naturligt glid. Du kan bruge den under samleje, forspil og onani. Vi anbefaler altid, at du bruger en vandbaseret glidecreme, når du bruger sexlegetøj.

Opdag nye glæder med Orgie

Orgie skaber lækre kvalitetsprodukter til både mænd og kvinder, der pirrer og stimulerer. Med blide og liflige dufte og smagsoplevelser tilføjer de noget ekstra til den intime oplevelse. Du finder både stimulerende glidecremer, gels og massageolier i deres sortiment.

Deres LubeTube glidecremer fås derfor også i et bredt udvalg af smage. Denne jordbærsmag er blot én af mulighederne – hvad med at prøve en med den dejlige smag af chokolade? Opdag nye glæder med produkter fra Orgie.

Detaljer
Vægt125 g
Størrelse

100 ml

Vandbaseret

Ja

Parfumefri

Ja

Specielle Egenskaber

Med smag af jordbær

Mærke

Orgie

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Orgie LubeTube Strawberry Glidecreme 100 ml”