Orgie LubeTube Anal Comfort Glidecreme 100 ml

DKK 99,00

  • Anal glidecreme for ekstra komfort og nydelse
  • Hybrid glidecreme – både vand- og silikonebaseret
  • Kan bruges med sexlegetøj af metal og glas
  • Langvarig glideevne der ikke klistrer

Læs Mere

På lager

LubeTube Anal Comfort glidecreme fra Orgie

Få den bedste oplevelse med anal stimulering med LubeTube Anal Comfort glidecreme fra Orgie. Glidecremen er en helt særlig hybrid, der både er vand- og silikonebaseret. Du får derfor de bedste egenskaber fra de to typer af glidecremer samlet i én.

Glidecremen har en langvarig glideevne, der sikrer dig høj komfort under analsex eller anal stimulering med sexlegetøj. Glidecremen kan bruges sammen med sexlegetøj af metal eller glas. På grund af glidecremens silikone må den ikke bruges sammen med sexlegetøj af silikone, PVC eller TPE.

En hybrid glidecreme for ultimativ komfort

Med en hybrid glidecreme får du det bedste fra to verdener. Glidecremen har den silkebløde konsistens og vedvarende glideevne, du kender fra en silikonebaseret glidecreme. Samtidig får du de praktiske egenskaber fra en vandbaseret glidecreme, der sikrer dig nem rengøring efter brug.

LubeTube Anal Comfort glidecreme er uden duft eller smag og klistrer ikke. Den vil sikre dig en komfortabel anal stimulering og er perfekt til at øge dig og din partners nydelse ved analsex. Glidecremen kan også bruges sammen med metal og glas sexlegetøj.

Orgie – Nydelsesprodukter af høj kvalitet

Leder du efter en glidecreme, orgasmegel eller massageolie til dine intime stunder med din partner? Så kan du med fordel kigge i vores store udvalg af produkter fra det brasilianske mærke Orgie. Orgie skaber nydelsesprodukter af høj kvalitet, der byder på sanselige og sensuelle oplevelser.

Deres produkter er lavet med naturlige ingredienser, der er nøje udvalgt. Du kan derfor uden bekymring bruge deres produkter helt intimt. Deres LubeTube serie byder på en lang række glidecremer til ethvert behov.

Vægt125 g
Størrelse

100 ml

Vandbaseret

Ja

Silikonebaseret

Ja

Parfumefri

Ja

Mærke

Orgie

Oversigt

  • Anal glidecreme for ekstra komfort og nydelse
  • Hybrid glidecreme – både vand- og silikonebaseret
  • Kan bruges med sexlegetøj af metal og glas
  • Langvarig glideevne der ikke klistrer

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Orgie LubeTube Anal Comfort Glidecreme 100 ml”