Orange klitoris vibrator

DKK 25,00

  • Lille og diskret
  • Fås i mange smukke farver
  • Effektiv vibrator
  • Nem at opbevare
  • Nem og diskret at medbringe i tasken

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): ZJ001H Kategorier: , , , , Tag: GTIN: ZJ001H

Mini orange klitoris vibrator

Denne orange klitoris vibrator er en af de mest solgte typer sexlegetøj her hos AltErTystys.dk. Den har én enkelt vibrationshastighed, men hvad mere skal der egentlig til? Den kommer med de 3x AG13 batterier, som den skal bruge, så du skal ikke gøre andet end at fjerne folien, og så er du klar.  Denne vibrator har den kendte bullet form, og er på størrelse med en løbestift, så det bliver simpelthen ikke mere diskret eller let at have med på farten.

Lille men kraftig vibrator

Denne vibrator er blevet helt ikonisk på grund af dens meget lille design. Du har måske set den i brug sammen med andet sexlegetøj, den kan for eksempel sættes ind i en masturbator, for at tilføje vibrationer. Dertil findes der også alt muligt andet sexlegetøj, hvor en vibrator bullet som denne sættes fast, for at give legetøjet noget ekstra. Mulighederne er altså mange, og selvom det hedder en klitoris vibrator, så kan den også bruges til at muligt andet stimulering.

Orange klitoris vibrator til sololeg eller parleg

Denne lille orange klitoris vibrator kan selvfølgelig bruges både under sololeg og til parleg. Har du brug for lidt ekstra stimulering af klitoris under sex, er denne lille men kraftige vibrator sagen, for den har grundet sin størrelse ret svært ved at komme i vejen. Det er fantasien der sætter grænserne med denne fine lille orange klitoris vibrator.

Sådan passer du bedst på din klitoris vibrator

Vi anbefaler selvfølgelig at du bruger din bullet vibrator til klitoris med vandbaseret glidecreme. Det giver en langt bedre oplevelse og gør at du kan få nogle bedre orgasmer. Har du ikke prøvet at bruge glidecreme før, så kan det kun anbefales. Efter brug kan du rense denne bullet vibrator med varmt vand og derefter bruge en rensespray lavet til sexlegetøj. Så er du sikker på at den er helt ren. Sørg for at den er helt tør, inden du eventuelt pakker den væk.

*Der ydes ikke reklamationsret på disse bullets 
**Tages ikke retur

Vægt20 g
Vibration

1 hastighed

Farve

Orange

Materiale

ABS-Plast

Batteri

3x AG13 (inkl)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Orange klitoris vibrator”