Onani sleeve med riller

DKK 100,00 DKK 50,00

 • Ekstra stimulerende
 • Uden ftalater og latex
 • Til onani og forspil
 • Pirrende struktur med riller
 • Gennemsigtig

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

Ikke på lager

Varenummer (SKU): ZM004 Kategorier: , , , , GTIN: ZM004

Bliv stimuleret med et onani sleeve med riller

Trænger du til en ekstra god orgasme, når du onanerer? Så skal du helt sikkert have fat i et snoet onani sleeve med riller som det her. Det er et ekstra udstyr, som du fører på penis, når du onanerer. Rillerne og designet er formet, så det stimulerer penis på alle leder og kanter.

Har du først brugt et onani sleeve som dette, får du aldrig lyst til at onanere uden igen. Det bløde sleeve smyger sig om din penis. Det sidder stramt rundt om penis, men er samtidig fleksibelt, så du kan føre det over penis.

Sådan bruger du et onani sleeve

Det gode ved et onani sleeve med riller er at det er utrolig nemt at bruge. Der er ikke nogen avancerede funktioner, kun et blødt og stimulerende sleeve. Sleevet føres over den erigerede penis – gerne med hjælp fra en god mængde vandbaseret glidecreme.

Herefter kører du sleevet op og ned med hånden som normalt, og mærk hvordan rillerne gør deres arbejde. Du kan let styre intensiteten ved at skifte tempo og ved at enten stramme eller løsne dit greb om penis.

Brug et onani sleeve med riller til forspil

Et onani sleeve kan ikke kun bruges til onani. Her er det selvfølgelig helt oplagt, men du kan uden problemer også introducere det stimulerende sleeve til din partner. Du kan lade hende eller ham om at styre tempoet samtidig med, at du nyder det ekstra pirrende håndjob.

Den stramme følelse af sleevet øger også blodtilførslen til penis. Det betyder, at du får en mere fyldig og længerevarende erektion. Derfor kan det også være lækkert, at bruge onani sleevet som forspil. Når du er klar til at dyrke sex med din partner, vil din penis stadig være fyldigere, og du vil holde længere i sengen. 

Opbyg bedre stamina

Med et onani sleeve har du den fulde kontrol over din nydelse. Du kan sænke tempoet eller øge det, når du har brug for det. Du kan ligeledes stramme grebet om penis eller løsne det igen. Denne kontrol lader dig lave øvelser, der kan give dig en bedre seksuel udholdenhed.

Ved at lave start-og-stop øvelser med et onani sleeve med riller kan du opbygge en bedre stamina. Du kan bruge sleevet lige op til før, du får en orgasme og herefter holde igen. Når du udsætter din orgasme igen og igen, kan du også holde i længere tid, når du i fremtiden er sammen med en partner.

Få den bedste onanioplevelse

Et onani sleeve med riller kan langt hen ad vejen i sig selv give en bedre onani oplevelse. Men du kan faktisk gøre flere ting der kan optimere din oplevelse yderligere. Det er små ting, der dog alligevel kan gøre en stor forskel. Den første er selvfølgelig at bruge en god vandbaseret glidecreme.

Dette er helt essentielt, for at du kan bruge et sleeve. Men inden du påfører glidecremen, anbefaler vi også, at du varmer sleevet under en varm hane. Ved at give sleevet en luner temperatur vil oplevelsen være mere realistisk og derfor også mere stimulerende.

Gør dit onani sleeve med riller rent

Når du er færdig, så rengøres sleevet let. Det er vigtigt, at du sørge for at rengøre sleevet, hver gang du har brugt det. Det sikrer ikke bare en god hygiejne, men er også med til at sikre, at sleevet kan bruges igen og igen.

Du rengør det ved at skylle det i varmt vand. Du kan også brug en rengøringsspray til sexlegetøj. Dette rengøringsmiddel er lavet specielt til sexlegetøj, og vil derfor ikke være skadeligt for materialet.

Vægt 170 g
Materiale

TPE

Længde

12,5 cm

Specielle Egenskaber

Indeholder ikke latex og ftalater

Oversigt

 • Ekstra stimulerende
 • Uden ftalater og latex
 • Til onani og forspil
 • Pirrende struktur med riller
 • Gennemsigtig

Læs Mere

Vejledning

Før brug

 1. Brug en vandbaseret glidecreme for bedste stimulerende oplevelse

Efter brug

 1. Vask sleevet i varmt vand, tør af
 2. Rengør med en rensespray til sexlegetøj. Spray 2-3 gange, tør af
X