Onani Sleeve Handjob

DKK 100,00 DKK 50,00

 • Onani sleeve til handjob
 • Fleksibelt materiale
 • Uden ftalater og latex
 • Gennemsigtig
 • Pirrende struktur

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

Ikke på lager

Varenummer (SKU): YG-X02 Kategorier: , , , , GTIN: YG+X02

Forkæl dig selv med et onani sleeve handjob

Med et onani sleeve handjob kan du forkæle dig selv lidt ekstra. Skal dine onanistunder være ekstra stimulerende, så er det et onani sleeve som dette, du skal have fat i. Med det i hånden kan du gøre din stimulering mere intens og dermed opnå et mere eksplosivt klimaks.

Et onani sleeve fungerer naturligvis rigtig godt til onani, men kan også være en lækker oplevelse som forspil sammen med din partner. Det er meget sjovere og frækkere med et onani sleeve handjob end den almindelige slags.

Har du prøvet et onani sleeve handjob?

Hvis ikke du har prøvet et onani sleeve handjob, er det bare med at komme i gang. Uanset om det er dig selv eller din partner, der styrer tempoet, vil sleevet øge din nydelse. Sleevet sørger for en stram fornemmelse samtidig med, at den pirrende struktur vil øge stimuleringen.

Sleevet er en let og enkel måde at gøre lidt ekstra ud af handjobbet. Det simple redskab er dog yderst effektiv, og du vil kunne føle en mærkbar forskel fra den sædvanlige oplevelse med den bare klør fem.

Hvad er et onani sleeve?

Kender du en pocket pussy eller en fleshlight? Onani sleeve er lidt i samme stil. Du sætter sleevet på penis, og bevæger hånden, som du normalt gør det. Den stramme følelse gør noget helt fantastisk samtidig med, at du kan mærke det stimulerende mønster, når du bruger sleevet.

Den stramme følelse øger også følsomheden i penis, hvorfor en orgasme vil føles mere intens. Derudover fungerer et penis sleeve også lidt som en penis ring. Det betyder, at du får en fyldigere og længerevarende erektion. Der er som, du kan høre en masse fordele ved at prøve et onani sleeve handjob.

Få en ekstra realistisk oplevelse

Det er ret simpelt at bruge et onani sleeve. Men der er alligevel et par ting du kan gøre for at skabe en mere realistisk oplevelse. Ønsker du at gøre noget ekstra godt for dig selv, så tag onani sleevet under den varme hane før brug. Det vil gøre at det føles varmt og dermed mere naturtro, når du bruger det.

Derudover er det selvfølgelig vigtigt at du bruger glidecreme og rigeligt med det. Det er vigtigt med en god mængde smørelse for at det hele glider som det skal og du får den bedste stimulering. Det er til gengæld også vigtigt at du bruger den rigtige type af glidecreme – nemlig en vandbaseret.

Brug den rigtige glidecreme

Ikke nok med at det er vigtigt, at du bruger en glidecreme sammen med dit onani sleeve. Så er det også utrolig vigtigt, at du bruger den rigtige type af glidecreme. Når du bruger sexlegetøj, skal du nemlig bruge en god vandbaseret glidecreme. Bruger du en silikonebaseret glidecreme, ødelægger du nemlig materialet.

En silikone glidecreme vil ødelægge materialet, som sleevet er lavet af og med tiden gøre det helt ubrugeligt. Du kan altså bevare sleevets levetid betydeligt ved at bruge en vandbaseret glidecreme. Når du har brugt sleevet, er det ligeledes vigtigt, at du rengør det korrekt.

Rengør dit onani sleeve efter brug

For at du kan nyde et onani sleeve handjob i længst tid muligt, er det vigtigt, at du bruger det rigtigt, men det er selvfølgelig mindst lige så vigtigt, at det også bliver rengjort rigtigt efter brug. Ved at gøre det rent efter brug, sikrer du en god hygiejne og en bedre levetid for dit onani sleeve.

Det er heldigvis rigtig nemt at gøre det rent. Det eneste du skal bruge, er varmt vand. Sørg for at skylle alt ud med det varme vand og rengøre sleevet grundigt. Du kan også bruge en rengøringsspray, der er lavet specielt til sexlegetøj. Så er du sikret den bedste rengøring af dit onani sleeve.

Vægt 140 g
Materiale

TPE

Længde

14,5 cm

Diameter

Max 5 cm

Specielle Egenskaber

Indeholder ikke latex og ftalater

Oversigt

 • Onani sleeve til handjob
 • Fleksibelt materiale
 • Uden ftalater og latex
 • Gennemsigtig
 • Pirrende struktur

Læs Mere

Vejledning

Før brug

 • Er det første gang sleevet bruges bør du vaske det i varmt vand
 • Påfør vandbaseret glidecreme for den bedste onanioplevelse

Efter brug

 • Vask sleevet i varmt vand
 • Tør af
 • Rens med rensespray til sexlegetøj. Spray 2-3 gange
 • Tør af eller lad tørre
X