Obsessive Wonderia Bodystocking i Sort

DKK 169,00

  • Pikant bodystocking med blondedetaljer
  • Tynde stropper der indrammer og fremhæver
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Modellen fås i str. S/M

Læs Mere

På lager

Fræk Wonderia bodystocking fra Obsessive

Få din partners fulde opmærksomhed med denne Wonderia bodystocking fra Obsessive. Den delikate og frække bodystocking overlader ikke meget til fantasien, men indrammer og fremhæver med minimale virkemidler dine fordele.

Bodystockingen har blondedetaljer på forsiden af trusserne og BH’en. Trusser og BH forbindes af et smukt mønster af tynde stropper, der går om hoften og taljen. BH’en har ligeledes ekstra stropper over brysterne. Bagsiden af g-streng trussen er pyntet med et lille blondestykke og en sløjfe.

Pikant design der flatterer

De forførende stropper der udgør denne Wonderia bodystocking er ikke tilfældet placeret. Stropperne er placeret, så de gør omkring ved hofterne og føres op rundt om taljen. Dette design er med til at fremhæve dine feminine former.

Den lille trusse dækker kun det bedst nødvendige og BH har ligeledes et lille blondestykke, der også er gennemsigtigt. Bagpå lukkes BH’en, og der er også justerbare stropper. Bodystockingen vil følge dine forme grundet det bløde og elastiske materiale.

Strækbart materiale og regulerbare stropper

Obsessive laver frækt lingeri i flatterende designs i strækbare materialer med regulerbare stropper. Denne bodystocking er derfor også lavet i et fleksibelt materiale bestående af 90% polyamid og 10% elastan.

Størrelsen S/M svarer til størrelserne 34-38. Størrelsen passer et brystmål på 80-90 cm, et taljemål på 60-75 cm og et hoftemål på 90-100 cm. Mål gerne dig selv for at se hvordan størrelsen passer dig.

Vægt88 g
Farve

Sort

Størrelse

S/M

Materiale

90% Polyamid, 10% Elastan

Mærke

Obsessive

Vaskeanvisning

30 grader – Gerne i vaskepose eller vask den i hånden

Oversigt

  • Pikant bodystocking med blondedetaljer
  • Tynde stropper der indrammer og fremhæver
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Modellen fås i str. S/M

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Obsessive Wonderia Bodystocking i Sort”