Obsessive Wonderia BH Sæt i 3 dele

DKK 269,00

 • Lingerisæt med BH, trusser og hofteholder
 • Smukke og feminine detaljer
 • Justerbare stropper
 • Lavet i et strækbart materiale
 • Fås i str. S/M og L/XL

Læs Mere

Billigst på PriceRunner
S/M
S/M
L/XL
L/XL
Ryd

Få en bedre oplevelse sammen med:

Obsessive Wonderia BH sæt – feminint og klassisk lingerisæt

Dette klassiske og feminine lingerisæt er alt, hvad du behøver for at skabe en uforglemmelig fræk aften sammen med din partner. Obsessive Wonderia BH sæt består af et gennemsigtigt materiale prydet med smukke og feminine detaljer.

De fine detaljer går igen på både BH, g-streng og hofteholder. Derudover har både BH og hofteholder flæset stropper, og er også pyntet med en sløjfe. Hele sættet udstråler sensualitet, og du vil føle dig mindst lige så sexet, som du ser ud, takket være det bløde og elastiske stof som sættet er fremstillet af.

OBS! Strømper er ikke inkluderet.

Smukke detaljer og justerbare stropper

Obsessive Wonderia BH sæt består af en BH, en g-streng og en hofteholder. Både BH og hofteholder har en sort kant, hvorefter resten består af et gennemsigtigt materiale prydet med smukke detaljer. De samme detaljer går igen på trussen.

Det strækbare materiale gør, at sættet følger dine former uden at stramme. Men du kan derudover også tilpasse sættet med det justerbare stropper. BH’en og hofteholderen har stropper, der kan justeres samtidig med, at BH’ens lukning også er justerbar.

Behagelig pasform med Obsessive

Mærket Obsessive skaber lingeri, der ikke bare ser godt ud, men som føles mindst lige så godt at have på. Dette er takket være det elastiske materiale, der i dette tilfælde består af 90% polyamid og 10% elastan. Men derudover har deres produkter også mange regulerbare kvaliteter, så du kan få det til at sidde godt på lige præcis din krop.

Obsessive Wonderia BH sæt fås i to størrelser. Størrelse S/M svarer til str. 34-38. Denne størrelse svarer til et brystmål på 80-90 cm, et taljemål på 60-75 cm og et hoftemål på 90-100 cm. Størrelse L/XL svarer til str. 40-42. Denne størrelse svarer til et brystmål på 90-100 cm, et taljemål på 75-90 cm og et hoftemål på 100-110 cm.

Vægt162 g
Materiale

90% Polyamid, 10% Elastan

Farve

Sort

Størrelse

S/M, L/XL

Vaskeanvisning

30 grader – Gerne i vaskepose eller vask den i hånden

Mærke

Obsessive

Oversigt

 • Lingerisæt med BH, trusser og hofteholder
 • Smukke og feminine detaljer
 • Justerbare stropper
 • Lavet i et strækbart materiale
 • Fås i str. S/M og L/XL

Læs Mere

1 anmeldelse af Obsessive Wonderia BH Sæt i 3 dele

 1. Natasja

  Flot og behagelig
  Sidder som det skal og ser rigtig flot ud. Meget behageligt sæt.

Tilføj en anmeldelse af varen