Obsessive Stuepige kostume i 5 dele

DKK 429,00

 • Fræk stuepige uniform i 5 dele
 • BH med bøjle og mactchende trusser
 • Hofteholder med blonde og hvide strømper
 • Hårbøjler medfølger som fuldender looket
 • Findes i to størrelser

Læs Mere

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , , , GTIN: 5901688210185

Obsessive Stuepige kostume

Dette frække stuepige kostume i sorte og hvide farver kommer i hele 5 dele og med mange fine detaljer, så du kan gøre et overbevisende indtryk på din partner. Kostumet er en sexet lille sag med hvide strømper, sort hofteholder i et gennemsigtigt stof med blonder, blondetrusser, en BH med bøjle og som prikken over i’et får du også en hårbøjle med, så looket er helt gennemført og komplet. Dette kostume er super frækt og dækker kun lige det mest nødvendige, og der er altså masser af hud at dele med din partner.

Lege i soveværelset

Det kan altid gøre for en fræk oplevelse for din partner, at se dig i noget andet end det du plejer at have på – eller ikke at have på – i soveværelset, og derfor er vores små kostumer så fine, for de tilføjer et nye element til jeres sexliv, som kan sætte jer godt i gang med jeres frække lege, uden for meget besvær. Dertil har dette stuepige kostume med sine feminine blonder og sløjfer nogle detaljer, som helt sikkert kan sætte nogle sensuelle tanker i gang, uanset hvilken form for leg eller rollespil I søger.

Overrask din partner

En mulighed kan være at bruge dit stuepige kostume som en overraskelse til din partner. Klæd dig ud og overrask dem med dit frække get-up i soveværelset, når de kommer hjem fra en ekstra lang arbejdsdag, og har brug for lidt opløftende motivation til resten af dagen. Dit stuepige kostume kan også gøre sig godt på en par weekend, hvor der er lagt i ovnen til ekstra frække ture i lagenerne med dominans og magtlege i centrum. Du kan sagtens lade nysgerrigheden tage dig med på oplevelse, måske er der andre kostumer, som også kunne være interessante at prøve?

Frækt rollespil

Selvfølgelig er det at tilføje noget nyt til sine lege i soveværelset altid frækt og dette stuepige kostume er ingen undtagelse. Har I overvejet at prøve rollespil er dette ikoniske kostume også et godt sted at starte, for det er helt oplagt til manges fantasier om forbudt sex med godsets medarbejdere eller magtlege mellem en rigmand og hans beskidte stuepige, som fortjener en reprimande. Det er kun fantasien der sætter grænserne, og en ting er sikkert, med et kostume som dette får I lov til at skabe nogle nye og frække dynamikker, som I sent vil glemme.

Et bedre sexliv

Et bedre sexliv kan betyde mange ting, afhængigt af hvem man er, men det er helt sikkert et skridt i den rigtige retning at at lege med de fantasier, som man går rundt med. Dette stuepige kostume giver dig mulighed for at spice tingene op og lege med dine frækkeste fantasier – og hvem ved hvilke fantastiske lækre oplevelser, som det kan lede til? Hos Altertystys.dk elsker vi god sex, og vi har en masse produkter med det formål at give dig og din partner et bedre sexliv, for eksempel disse stimulerende produkter: Bedre orgasmer.

Hold din uniform ren

Der er intet som en lækker og beskridt stuepige, men alligevel skal din uniform gøres ren fra tid til anden. Det fine og detaljerige stuepige kostume er lavet i 90% polyamid og 10% elastan og skal vaskes på højst 30 grader. På grund af de mange detaljer i kostumet er det en god idé at bruge en vaskepose når du putter kostumet i maskinen, ellers kan det anbefales at vaske det i hånden.

Vægt 200 g
Materiale

90% Polyamid, 10% Elastan

Vaskeanvisning

30 grader – Gerne i vaskepose eller vask den i hånden

Indhold

BH med bøjle, Hofteholder med blonde kant, Blonde trusser, Hvide strømper, Hårbøjle

Farve

Sort

Oversigt

 • Fræk stuepige uniform i 5 dele
 • BH med bøjle og mactchende trusser
 • Hofteholder med blonde og hvide strømper
 • Hårbøjler medfølger som fuldender looket
 • Findes i to størrelser

Læs Mere

0
Indkøbskurv
Subtotal: 
DKK 0,00
Subtotal: 
DKK 0,00
 • No products in the cart.