Obsessive Student uniform i 4 dele

DKK 350,00 DKK 270,00

  • Kinky student uniform
  • Top med sløjfe og krave
  • Mini skirt med machtende trusser
  • Strømper medfølger

Læs Mere

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , , GTIN: 5901688208212

Obsessive Student uniform

Denne fine lille uniform i røde og hvide farver kommer i 4 dele for et samlet lækkert look. Med den korte hvide top som viser dine bryster frem og den mørkerøde mini nederdel er du klar til at gøre din partner vild i varmen, og give dig den tur du fortjener. Uniformen kommer også med trusser og strømper, så du er klædt godt på til at få det hele flået af igen.

En lille uniform med et stort potentiale

Denne uniform er en lille sag, så din partner har god adgang til alt det de lyster. I din Obsessive Student uniform er du klar til at udleve alle mulige frække scenarier med din partner, og denne uniform er har et lækkert og minimalistisk design, som tilbyder sin deltagelse i mange forskellige frække scenarier. Obsessive student uniforms minimalistiske design siger hverken for meget eller for lidt, så du er klædt helt rigtigt på til at sætte fantasien løs og følge lystigt efter. I dette kostume kan du være en fræk skolepige som fortjener reprimande, men du kan også bare være utroligt sexet, uden at det kræver et rollespil.

Prøv noget nyt

Med et frækt kostume, som denne Obsessive Student uniform, kan du prøve noget nyt med din partner. Bare at se sin partner i et nyt og anderledes get-up end normalt, kan være utroligt pirrende, og der skal med dette fine kostume ikke meget mere til at skabe hede oplevelser i soveværelset. Kostumet kan også let bruges som en overraskelse, hvis din partner fortjener lidt ekstra leg og forkælelse i soveværelset, eller som del af en weekend get-away. Vi har her på Altertystys.dk et udvalg af frække kostumer, som du kan lege med: Frække kostumer.

Rollespil med din partner

Rollespil kan være en god måde at pifte dit forhold op på, for det giver jer begge mulighed for at udleve de fantasier, som I går rundt med. Fantasien om skolepigen er velkendt, og Obsessive student uniform kan byde på mange pirrende scenarier. Har hun fået dårlige karakterer og skal straffes af sin far eller mor? Er hun kommet for sendt og skal have med linealen henover skrivebordet? Kun fantasien og jeres individuelle lyster sætter grænserne. Rollespil kan være en fræk måde at lege med dominans og underkastelse på, hvis I har lyst til at prøve disse dynamikker af i soveværelset.

Hold din frække uniform ren

Obsessive student uniform kommer i fire fine dele og er lavet i 90% polyamid og 10% elastan, derfor er det bedst at vaske det ved 30 grader, og gerne i en vaskepose, du kan også sagtens vaske det i hånden.

Vægt 200 g
Materiale

90% Polyamid, 10% Elastan

Vaskeanvisning

30 grader – Gerne i vaskepose eller vask den i hånden

Indhold

Kort top, Mini skirt, Trusser, Strømper

Farve

Hvid, Rød

Oversigt

  • Kinky student uniform
  • Top med sløjfe og krave
  • Mini skirt med machtende trusser
  • Strømper medfølger

Læs Mere

0
Indkøbskurv
Subtotal: 
DKK 0,00
Subtotal: 
DKK 0,00
  • No products in the cart.