Obsessive Stewardesse Kostume i grå

DKK 300,00

  • Frækt stewardesse kostume
  • Perfekt til rollespil
  • Blødt og elastisk materiale
  • Fås i str. S/M og L/XL

Læs Mere

S/M
S/M
L/XL
L/XL
Ryd

Obsessive stewardesse kostume

Sæt krydderi på hverdagen med et Obsessive stewardesse kostume. Kostumet er perfekt til par, der ønsker at udforske den pirrende verden af frække rollespil. Iklæd dig kostumet og du vil hurtigt leve dig ind i rollen som den ekstra hjælpsomme stewardesse.

Obsessives kostumer og lingeri er altid lavet i et blødt og strækbart materiale. Dette giver dig en behagelig pasform, så du kan føle dig godt tilpas i dit sexede outfit. Kostumet kan fås i størrelse S/M og L/XL.

Gør legen sjov med et frækt kostume

Et frækt kostume kan være lige det, I står og mangler. Mange par fantaserer om at udforske rollespil i soveværelset, og det er slet ikke så svært. Et Obsessive stewardesse kostume kan være det, der skal til, for at I for alvor kan springe ud i den frække leg.

Lige så snart du tager kostumet på, vil du kunne leve dig ind i din rolle. Kostumet inkluderer både kjole, g-streng og den lille stewardesse hat, der er prikken over i’et. Start legen med et frækt kostume fra Obsessive!

Behagelig pasform

Obsessive er kendt for deres kostumer og lingeri i et lækkert og blødt materiale, der samtidig er yderst strækbart. Det elastiske materiale sikrer dig den bedste pasform. Kostumet kan købes i to størrelser, så du kan vælge den, der passer dine mål bedst.

Kostumet lukkes foran med knapper, og har ligeledes en åbning bagtil, der kan lukkes med en knap. Dette design giver dig også mulighed for at tilpasse kjolen, så den passer til lige præcis din kropsform. Det er disse smarte designløsninger, der gør Obsessive til et af de mest populære mærker, når det kommer til frækt lingeri og kostumer.

Vægt304 g
Størrelse

S/M, L/XL

Farve

Grå

Indhold

3 dele

Mærke

Obsessive

Vaskeanvisning

30 grader – Gerne i vaskepose eller vask den i hånden

Oversigt

  • Frækt stewardesse kostume
  • Perfekt til rollespil
  • Blødt og elastisk materiale
  • Fås i str. S/M og L/XL

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Obsessive Stewardesse Kostume i grå”