Obsessive Sort BH Sæt med Snøre – BESTSELLER

DKK 300,00

  • Kinky lingerisæt med snøre
  • Regulerbare snøre og stropper
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Fås i str. S/M og L/XL

Læs Mere

Billigst på PriceRunner
S/M
S/M
L/XL
L/XL
Ryd

Få en bedre oplevelse sammen med:

Obsessive sort BH sæt med snøre

Dette frække Obsessive sort BH sæt med snøre vil få dig i det helt rette humør til en forførende aften med din partner. BH og hofteholder er dekoreret med snøre. De ser ikke bare superfrække ud, de gør også, at du kan tilpasse sættet til din kropsform.

Udover de regulerbare snøre, har BH’en også stropper, der kan tilpasses. Sættet er samtidig lavet af et dejligt blødt og fleksibelt stof, der gør, at det følger dine former uden at stramme eller irritere. Du kan vælge mellem en størrelse S/M og L/XL.

OBS! Strømper er ikke inkluderet.

Et kinky lingerisæt

De frække snøre gør dette Obsessive sort BH sæt med snøre ekstra kinky. De pirrende snøre pynter på forsiden af BH samt som slidser på hofteholderen. Du kan med fordel stramme eller løsne snørerne, så du opnår den bedste pasform.

Den medfølgende g-streng er selvfølgelig sort, så den matcher resten af lingerisættet. Derudover har den en diskret snøredekoration på bagstykket. G-strengens bagstykke samt din bagdel bliver flot indrammet af hofteholderen.

Sexet men komfortabel

Sexet lingeri kan sagtens gå hånd i hånd med komfort. Det mener de hvert fald hos Obsessive, og vi kunne ikke være mere enig. Du vil nemlig være endnu mere sexet, når du også føler dig fræk og godt tilpas i dit forførende outfit.

Derfor laver Obsessive også lingeri i bløde og strækbare materialer med smarte løsninger, der lader dig justere og tilpasse pasformen. Du kan få lingerisættet i en størrelse S/M (str. 34-38) eller en størrelse L/XL (str. 40-42).

Vægt185 g
Materiale

90% polyamide, 10% elastane.

Farve

Sort

Størrelse

S/M, L/XL

Vaskeanvisning

30 grader – Gerne i vaskepose eller vask den i hånden

Mærke

Obsessive

Oversigt

  • Kinky lingerisæt med snøre
  • Regulerbare snøre og stropper
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Fås i str. S/M og L/XL

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Obsessive Sort BH Sæt med Snøre – BESTSELLER”