Obsessive Skolepige uniform i 5 dele

DKK 479,00 DKK 349,00

 • Fræk skolepige uniform i 5 dele
 • Top med halterneck og tern
 • Mini skirt med matchende trusser
 • Strømper i hvid medfølger
 • Hårelastikker med sløjfer følger med i pakken

Læs Mere

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , , , GTIN: 5901688203118

Obsessive Skolepige uniform i 5 dele

Vi leger med kostumer som aldrig før, og vi fandt heldigvis hurtigt ud af, at de ikke behøvede at blive gemt til fastelavn og Halloween.

Den frække Obsessive Skolepige uniform er udfordrende, og den tigger næsten om at blive inddraget i jeres sjove lege. Den kan vælges i flere størrelser, så den passer lige til din krop.

Alt inklusiv

Denne frække Obsessive Skolepige uniform kommer i hele 5 dele, og den er virkelig gennemført. I sættet får du en pirrende halterneck top med flotte detaljer i røde skotstern og en fræk lille nederdel, som også er i de smarte røde tern.

Der medfølger desuden matchende trusser, som man lige kan ane under det lårkorte skørt, sexede selvsiddende strømper og hårsløjfer i stof som matcher top og nederdel.

Længsel efter læreren

Du har måske altid haft en fræk fantasi om en lækker lærer, som du havde engang? Måske skal sløjdlæreren vise dig sit værktøj? Eller skal gymnastiklæreren undervise dig i lagengymnastik?

Der er masser af scenarier, som I kan udforske sammen. Det er bare med at springe ud i det!

Blik for detaljer

Med de fem dele er din Obsessive Skolepige uniform et fuldendt outfit i sig selv, men skulle du have lyst til at lege med lidt fræk variation, så kunne du for eksempel kombinere det med et par bundløse trusser for en ekstra sexet oplevelse.

Skal du disciplineres?

Hvis du altid har haft en fantasi om at udforske leg med dominans, så kan den her Obsessive Skolepige uniform være et pirrende sted at starte. Det kan også være, at du allerede er super erfaren med at lege med disciplin og bare gerne vil prøve et nyt og frækt kostume.

Bedste kvindelige hovedrolle går til…

Måske giver din Obsessive Skolepige uniform dig blod på tanden, når det kommer til kostumer. Hvis du får lyst til at udforske andre kostumer, så har vi et stort udvalg som du kan blive inspireret af.

Du kan afprøve roller såsom fræk politibetjent med håndjern, eller kinky sygeplejerske der passer godt på din partner? Så er det pludselig dig, der får lov til at dominere, og det kan nemlig også være rigtig frækt.

Brug dine hænder

Vi anbefaler at du håndvasker dette kostume eller håndvasker det ved højest 30 grader i en vaskepose – så holder det sig pænt i længere tid. Så kan du sagtens bruge det igen og igen og….

Vi håber, at du går glæde af din nye Obsessive Skolepige uniform og får mange sjove timer og frikvarter med den den frække lille sag. Kun fantasien sætter grænser for de frække scenarier, som du kan afprøve med uniformen.

Vægt 200 g
Materiale

90% Polyamid, 10% Elastan

Vaskeanvisning

30 grader – Gerne i vaskepose eller vask den i hånden

Indhold

Hår elastikker, Kort top, Mini skirt, Trusser, Strømper

Farve

Hvid, Rød

Oversigt

 • Fræk skolepige uniform i 5 dele
 • Top med halterneck og tern
 • Mini skirt med matchende trusser
 • Strømper i hvid medfølger
 • Hårelastikker med sløjfer følger med i pakken

Læs Mere

0
Indkøbskurv
Subtotal: 
DKK 0,00
Subtotal: 
DKK 0,00
 • No products in the cart.