Obsessive Satinia Satin Kåbe i sort

DKK 369,00

  • Satinkåbe der lukkes med bånd
  • Medfølgende g-streng
  • Lækker og strækbar kvalitet
  • Fås i str. S/M og L/XL

Læs Mere

Billigst på PriceRunner
S/M
S/M
L/XL
L/XL
Ryd

Obsessive Satinia – lækker kåbe i satin

Less is more – og det gælder i høj grad denne Obsessive Satinia kåbe i satin. Den smukke kåbe er alt, hvad du behøver for at forføre din partner. De medfølgende g-streng trusser er ligeledes holdt i et helt enkelt design – og du bestemmer selv om de overhovedet skal på.

Kåben kan bruges alene, sammen med den sorte g-streng eller udover et komplet undertøjssæt med bh, trusser, hofteholder og strømper. Den lækre kåbe er også perfekt til de dage, hvor du bare vil føle dig lidt lækker og luksuriøs.

Simpel og forførende

Med Obsessive Satinia kåben har du et simpelt men yderst effektivt værktøj, når du vil forføre din partner. Gem en fræk overraskelse under kåben. Hvad end overraskelsen blot er din nøgne krop eller et sexet lingerisæt, er vi sikker på, at det vil være en succes.

Kåben er kort og går til lidt over midten på låret. Ærmerne er 3/4 og har et fint blondemønster for enden. Kåben lukkes med et bredt bånd i samme kvalitet som resten. Det glansfulde materiale giver Satinia et elegant og stilfuldt udtryk.

Lækker kvalitet fra Obsessive

Obsessive producerer lingeri, kostumer og andet frækt tilbehør til soveværelset, der altid tilfredsstiller med sin lækre kvalitet og gode pasform – og denne kåbe er ingen undtagelse. Kåben har en løs pasform, og med båndet kan du lukke den, så den sidder godt og rart på dig.

Du kan få den i størrelse S/M eller L/XL. Den medfølgende g-streng vil være i samme størrelse, og er lavet i et meget strækbart og blødt materiale. Størrelserne svarer til henholdsvis 34-38 og og 40-42.

Vægt285 g
Størrelse

S/M, L/XL

Farve

Sort

Materiale

95% polyester, 5% elastan

Mærke

Obsessive

Vaskeanvisning

30 grader – Gerne i vaskepose eller vask den i hånden

Oversigt

  • Satinkåbe der lukkes med bånd
  • Medfølgende g-streng
  • Lækker og strækbar kvalitet
  • Fås i str. S/M og L/XL

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Obsessive Satinia Satin Kåbe i sort”