Obsessive Lingeri Sæt i rød

DKK 319,00

  • Frækt lingerisæt i rød
  • Sæt med halterneck bh, hofteholder og g-streng
  • Lavet i strækbart materiale
  • Kvalitetskontrolleret af producent

Læs Mere

S/M
S/M
L/XL
L/XL
Ryd

Obsessive lingeri – det frækkeste sæt

Med dette Obsessive lingeri sæt har du alt, hvad du skal bruge for en aften i forførelsens tegn. Det frække sæt består af g-strengs trusser, hofteholder og halterneck bh. Det hele matcher selvfølgelig i den særligt forførende røde farve.

Alle dele i sættet er prydet med de samme flotte og feminine blonde detaljer. Du kan virkelig få mange glæder ud af dette sæt, da du kan bruge det hele sammen, eller blot de dele du ønsker. Der er rig mulighed for at sætte dit eget præg.

OBS! Strømper er ikke inkluderet.

Et lingerisæt der har det hele

Det lækre lingerisæt er alt, hvad du behøver, hvis du planlægger en ekstra fræk aften sammen med din partner. Sættet kan sagtens bæres under en flot kjole, og være en fræk hemmelighed som du først afslører, når du ønsker det.

BH’en er en halterneck med blondedetaljer der dækker brysterne. Den har en justerbar lukning samt justerbare stropper, så du får den bedste pasform  Stropperne på den frække hofteholder er naturligvis også justerbare.

Obsessive – lingeri for enhver

Med et Obsessive lingeri sæt får du kvalitet for alle pengene. Mærkets produkter er lavet i et elastisk materiale, der gør, at deres lingeri kan strækkes i alle retninger. Det giver dig en behagelig pasform.

Obsessive laver ofte dobbelt kvalitetskontrol af deres vare, så du er sikker på at få lingeri, som har alt det, der skal være, og som ikke har fejl. Du finder alle typer af lingeri i deres brede sortiment.

Vægt130 g
Størrelse

S/M, L/XL

Farve

Rød

Vaskeanvisning

30 grader – Gerne i vaskepose eller vask den i hånden

Indhold

3 dele

Oversigt

  • Frækt lingerisæt i rød
  • Sæt med halterneck bh, hofteholder og g-streng
  • Lavet i strækbart materiale
  • Kvalitetskontrolleret af producent

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Obsessive Lingeri Sæt i rød”