Obsessive Satin Blindfold i sort

DKK 49,00

  • Sort satin bånd
  • Kan bruges som blindfold
  • Perfekt til bondage
  • Føles silkeblødt

Læs Mere

På lager

Varenummer (SKU): E26757 Kategorier: , , , , Tag:

Prøv et Obsessive satin blindfold

Skal din aften med din partner være ekstra pirrende? Så prøv et Obsessive satin blindfold. Det frække blindfold kan bruges på et utal af måder, og er det perfekte udstyr til jeres frække aften.

Brug det som blindfold til dig eller din partner, brug det til at binde hænder eller fødder sammen. Eller hvad med at binde det i en sløjfe om dig selv – du vil uden tvivl være den frækkeste gave, din partner nogensinde har fået.

Det perfekte udstyr til en fræk aften

Det sorte satin bånd kan være lige det, jeres aften mangler. Mange par nyder at eksperimentere med blindfold eller lidt blid bondage. Her er dette blindfold perfekt. Båndet er dejlig blødt, og kan anvendes, lige præcis som I ønsker det.

Båndet er af satin, og har derfor et yderst elegant look. Båndet kan bruges som blindfold, men er også perfekt til at binde hænderne sammen, så din partner er i din fulde kontrol. Prøv jer frem og find den leg der passer bedst til jer.

Lingeri og frækt udstyr fra Obsessive

Obsessive laver elegant, feminint kvalitetslingeri, sexet kostumer og andet frækt udstyr, som du og din partner kan få stor fornøjelse af i soveværelset. Det populære mærke har altid fokus på komfort og kvalitet i deres produkter.

Derfor får du også lingeri og kostumer, der både ser og føles lækre. Dette Obsessive satin blindfold er blot ét af deres lækre produkter, der kan gøre jeres aften endnu frækkere. Det kan med fordel kombineres med et af deres frække lingerikjoler eller -sæt.

Vægt66 g
Farve

Sort

Materiale

Satin

Mærke

Obsessive

Vaskeanvisning

30 grader – Gerne i vaskepose eller vask den i hånden

Størrelse

One size

Oversigt

  • Sort satin bånd
  • Kan bruges som blindfold
  • Perfekt til bondage
  • Føles silkeblødt

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Obsessive Satin Blindfold i sort”