Obsessive Plus Size Strømper med Hofteholder

DKK 159,00

  • Strømper med hofteholder
  • Flotte blondedetaljer
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Plus size svarer til str. XL/XXL

Læs Mere

På lager

Obsessive plus size strømper

Gør dig selv, og ikke mindst din partner en tjeneste, og forkæl dig selv med et par frække strømper. Strømperne er med hofteholder og de to dele forbindes med elastiske sorte stropper. Både hofteholderen og strømpekanterne er dekoreret med flotte detaljer.

Strømperne har en ekstra fræk kvalitet, da de efterlader dig bundløs, hvis du vælger at bruge dem uden trusser. Dette vil helt klart være en glædelig overraskelse for din partner, hvis du bruger disse Obsessive plus size strømper under en kjole.

Enkelt men effektivt

Nogle gange skal der ikke meget til for at genfinde gnisten i soveværelset. Et par ekstra frække strømper som disse er enkle men yderst effektive, når det kommer til at tænde lidenskaben. Du vælger selv, om du vil bruge strømperne alene – måske sammen med et par nipple covers.

Eller om de skal bruges sammen med en matchende lingerikjole. Strømpernes enkle look gør dem nemme at matche med en flot kjole, du allerede har derhjemme i skabet eller et af de mange andre flotte outfits fra Obsessive.

Forførende med en god pasform

Du kan regne med en god pasform, når du vælger lingeri fra Obsessive. Deres produkter bliver kvalitetskontrolleret under produktionen, og er derudover fremstillet i et blødt og strækbart materiale, der føles rart at have på.

Obsessive plus size strømper svarer til en str. XL/XXL. Denne størrelse passer til et taljemål mellem 85-100 cm og et hoftemål mellem 105-125 cm. Mål din talje og hofte for at finde ud af hvordan størrelsen vil passe til dig.

Vægt63 g
Farve

Sort

Størrelse

XL/XXL

Materiale

90% nylon, 10% elastan

Mærke

Obsessive

Vaskeanvisning

30 grader – Gerne i vaskepose eller vask den i hånden

Oversigt

  • Strømper med hofteholder
  • Flotte blondedetaljer
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Plus size svarer til str. XL/XXL

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Obsessive Plus Size Strømper med Hofteholder”